ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
-
- Full Member
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
θέλαμε να αποφύγουμε τον συνοστισμό και την κίνηση της πρώτης κυριακής και επιλέξαμε περιοχή που ξέρωντας που τα εκπεδευτικά ότι τα περδίκια ήταν λιγοστά και κατα συνέπεια και οι κυνιγοί. θα είμουν πολλά χάππι αν έπεζα ας είναι και ένα να χαρεί η σιηλλούα μου. 6:30 - 12 παγανιά, δεν τα ήβραμε μπροστά μας, εν πειράζει. νεξτ τάιμ.
συχαριτήρια σε όσους καρπωθήκαν
συχαριτήρια σε όσους καρπωθήκαν
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
- ANTROS BREDA
dimitris savva έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=3JsNyCaaX8I
Δεν ειναι απλα το κτυπημα του λαγου αλλα ολη η διαδικασια που εχει αξια που οταν τα ξαναβλεπεις πιο πολυ σου αρεσει.
το χτυπημα ειναι δευτερολεπτα η ιχνιλασια διαρκει ωρες!!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- SilverPigeonS
Καλημέρα φίλοι μου και από μένα,
Μια διαφορετική πρώτη Κυριακή από όλες τις πλευρές η χθεσινή. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο στις 07:15 και καθ' όλη την διάρκεια της μέρας μετρήσαμε κυριολεκτικά την βροχόπτωση. Αυτές οι βροχές ήταν ότι καλύτερο για τα δέντρα. Πολύ λίγοι οι κυνηγοί, τα περδίκια όπως και πιο παλιά πολύ νευρικά. Κτύπησα δύο τα οποία τα ευχαριστήθηκα, περσινά πουλιά και τα δύο και πανέξυπνα. Δεν έχω παράπονο από τα περδίκια που είδα, χάρηκα πάρα πολύ γιατί αυτά τα περδίκια είμαι σίγουρος πως δύσκολα θα κυνηγηθούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Χθες με τόση βροχή δεν μπορούσες να τα προσεγγίσεις και έφευγαν από πολύ μακρυά, σκεφτείτε πιο μετά...
Και επειδή δεν γίνεται να μην συναντήσεις κάτι που σου χαλάσει την μέρα, καθώς κάναμε την απογευματινή παγανιά κατηφορίζοντας από ένα πυκνό να διακρίνω στα 5 μέτρα έναν ''τύπο'' με τζιν, μαύρα, γυαλιά ηλίου και μαύρο καπέλο. Του άρχισα το μπινελίκι αλλά φαίνεται τα έλεγα του βρόντου. Ο κύριος μας είδε που ερχόμασταν πήρε θέση και περίμενε. Ευτυχώς που δεν σηκώθηκε περδίκι. Και να του λέω γιατί δεν μας φώναξες ότι είσαι εκεί αφού μας είδες; (εεεε εν σας είδα).
Δεν ξέρω αν σας έτυχε να δείτε τέτοια φαινόμενα (σίγουρα θα είδατε) απλά όλοι αυτοί οι κύριο που παραμονεύουν με ρίσκο το κακό έχουν μηδενός εξαιρουμένου το ίδιο ύφος. (παλαβό, δόλιο, ειρωνικό, να σου γελάσω να παίξω εγώ αυτά που θα σηκώσεις)
Υγεία!!!!
Μια διαφορετική πρώτη Κυριακή από όλες τις πλευρές η χθεσινή. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο στις 07:15 και καθ' όλη την διάρκεια της μέρας μετρήσαμε κυριολεκτικά την βροχόπτωση. Αυτές οι βροχές ήταν ότι καλύτερο για τα δέντρα. Πολύ λίγοι οι κυνηγοί, τα περδίκια όπως και πιο παλιά πολύ νευρικά. Κτύπησα δύο τα οποία τα ευχαριστήθηκα, περσινά πουλιά και τα δύο και πανέξυπνα. Δεν έχω παράπονο από τα περδίκια που είδα, χάρηκα πάρα πολύ γιατί αυτά τα περδίκια είμαι σίγουρος πως δύσκολα θα κυνηγηθούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Χθες με τόση βροχή δεν μπορούσες να τα προσεγγίσεις και έφευγαν από πολύ μακρυά, σκεφτείτε πιο μετά...
Και επειδή δεν γίνεται να μην συναντήσεις κάτι που σου χαλάσει την μέρα, καθώς κάναμε την απογευματινή παγανιά κατηφορίζοντας από ένα πυκνό να διακρίνω στα 5 μέτρα έναν ''τύπο'' με τζιν, μαύρα, γυαλιά ηλίου και μαύρο καπέλο. Του άρχισα το μπινελίκι αλλά φαίνεται τα έλεγα του βρόντου. Ο κύριος μας είδε που ερχόμασταν πήρε θέση και περίμενε. Ευτυχώς που δεν σηκώθηκε περδίκι. Και να του λέω γιατί δεν μας φώναξες ότι είσαι εκεί αφού μας είδες; (εεεε εν σας είδα).
Δεν ξέρω αν σας έτυχε να δείτε τέτοια φαινόμενα (σίγουρα θα είδατε) απλά όλοι αυτοί οι κύριο που παραμονεύουν με ρίσκο το κακό έχουν μηδενός εξαιρουμένου το ίδιο ύφος. (παλαβό, δόλιο, ειρωνικό, να σου γελάσω να παίξω εγώ αυτά που θα σηκώσεις)
Υγεία!!!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- SilverPigeonS
Δημήτρη μου έκανες ιδιαίτερα κυνηγετικής συμπεριφοράς στον νεαρό κυνηγό και μπράβο σου! Αν πότε συμβεί το ίδιο, να βγάλει αυτός τον λαγό και να τον καρπωθεί άλλος κυνηγός νομίζω θα το σκεφτεί 2 και 3 να εμπλακεί σε συζήτηση!!!dimitris savva έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=3JsNyCaaX8I
Δεν ειναι απλα το κτυπημα του λαγου αλλα ολη η διαδικασια που εχει αξια που οταν τα ξαναβλεπεις πιο πολυ σου αρεσει.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- ANTROS BREDA
Δημητρη μπραβο για την καρποση σου αλλα μεγαλιτερο μπραβο για την αντιδραση σου στο μιτσι που επεξε το πρωτο του!!! ετυχε μου αλλα με μεγαλο ανθρωπο 70+ χρονον και οταν του εφοναξα μπραβο μαστρε η παραπανω εβλεπαν με σαννα και ειμουν εξογηνος!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
-
- Full Member
Για σας πρώτη μέρα πέρδικας και λαγού αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω είδα αρκετές πέρδικες όχι σε ποσοστά περσινά αλλά υπάρχουν αρκετές και λίγες τσίχλες .45 περδίκια πάνω κάτω πέρασαν σε απόσταση 100-100 μέτρων γύρο από μένα μέσα σε 1 ώρα .Κυνήγησα 2¨30 ώρες μετά πήγα δουλεία 6 πέρασαν από κοντά μου πήρα 4ις και μια τσίχλα. Θα ακόλουθη Βίντεο από σκηνές που θα βιώσω και βίωσα στο κυνήγι της Τετάρτης μαζί με αυτά τις Κυριακής .
- andreasana210326
lefteris1992 έγραψε:Για σας πρώτη μέρα πέρδικας και λαγού αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω είδα αρκετές πέρδικες όχι σε ποσοστά περσινά αλλά υπάρχουν αρκετές και λίγες τσίχλες .45 περδίκια πάνω κάτω πέρασαν σε απόσταση 100-100 μέτρων γύρο από μένα μέσα σε 1 ώρα .Κυνήγησα 2¨30 ώρες μετά πήγα δουλεία 6 πέρασαν από κοντά μου πήρα 4ις και μια τσίχλα. Θα ακόλουθη Βίντεο από σκηνές που θα βιώσω και βίωσα στο κυνήγι της Τετάρτης μαζί με αυτά τις Κυριακής .
4 περτικοι ειναι πολλοι φιλε μου.......6 πέρασαν από κοντά μου πήρα 4ις και μια τσίχλα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Λεφτερη το κοτα αλλαξε 3 περδικια δικαιουμαστε οπως επισης κ ενα λαγο μονο..κ γω χτες μολις τον επιασα κ ηταν πολλα νωρις 7:25 εμεινα μιση ωρα με ανοιχτο οπλο να τον χαρω κ εφυα..εμπορουσα να συνεχισω κ μπορουσε να ειχα ξανα τυχη αλλα δεν το ρισκαρα..το σεβασμος στο θηραμα εν ειναι μονο σλογκαν αλλα κ ο μονος τροπος για να εχουμε συνεχεια..lefteris1992 έγραψε:Για σας πρώτη μέρα πέρδικας και λαγού αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω είδα αρκετές πέρδικες όχι σε ποσοστά περσινά αλλά υπάρχουν αρκετές και λίγες τσίχλες .45 περδίκια πάνω κάτω πέρασαν σε απόσταση 100-100 μέτρων γύρο από μένα μέσα σε 1 ώρα .Κυνήγησα 2¨30 ώρες μετά πήγα δουλεία 6 πέρασαν από κοντά μου πήρα 4ις και μια τσίχλα. Θα ακόλουθη Βίντεο από σκηνές που θα βιώσω και βίωσα στο κυνήγι της Τετάρτης μαζί με αυτά τις Κυριακής .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Full Member
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΔΙΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! FIOCHII TOP SPEED 3, 28GR No 7.5 NICKEL....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Koutsofteros
- Full Member
Από άποψη κάρπωσης, ήταν η χειρότερη μου των τελευταίων 15 χρόνων..
Το ίδιο και από άποψη ευκαιριών.
Σε 3 ευκαρίες έπιασα το 1, κουτσόφτερο χαμέ το άλλο, πάει καλλύττερα το 3ο..
Και μια φάσσα σε ένα μίνι καρτερι αφού εκινούνταν λλίο..
6 άτομα η παρέα, 3 περδίκια και 3 φάσσες..
Με όλα τούτα, χαίρουμαι που μειώθηκε το κότα και μακάρι να τηρείται, ενώ θα είμαι χάππυ να πιάνω το ένα μου σε κάθε εξόρμηση.Τα πράματα έννεν καλά, ειδικά σε κάποιες περιοχές (Πάφος)
Το ίδιο και από άποψη ευκαιριών.
Σε 3 ευκαρίες έπιασα το 1, κουτσόφτερο χαμέ το άλλο, πάει καλλύττερα το 3ο..
Και μια φάσσα σε ένα μίνι καρτερι αφού εκινούνταν λλίο..
6 άτομα η παρέα, 3 περδίκια και 3 φάσσες..
Με όλα τούτα, χαίρουμαι που μειώθηκε το κότα και μακάρι να τηρείται, ενώ θα είμαι χάππυ να πιάνω το ένα μου σε κάθε εξόρμηση.Τα πράματα έννεν καλά, ειδικά σε κάποιες περιοχές (Πάφος)
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "