Εκόντεψε κοπέλια (ενδημικό 2014-15) Όλοι οι κρουσμένοι εδω
- Γιατρός
- Full Member
Εκόντεψε κοπέλια (ενδημικό 2014-15) Όλοι οι κρουσμένοι εδω
Εν μπορώ ρε κοπέλια
Σήμερα εχώστηκα χαρτούτσιες περτικοδέτι ζώνες αλεξίσφαιρα τροχιοδεικτικά αμυντικές χειρομβομβίδες όπως την πρώτη Κυριακή που την σύγχυση μου μπαίνω τζαι μέστον φούρνο για τυρόπιττα αντελοσιάστηκε η κοπέλλα λαλεί μου ' εν έσιη λεφτά το ταμείο έπιαν μας τα η τράπεζα' ....
Που εκαταντήσαμε
Σήμερα εχώστηκα χαρτούτσιες περτικοδέτι ζώνες αλεξίσφαιρα τροχιοδεικτικά αμυντικές χειρομβομβίδες όπως την πρώτη Κυριακή που την σύγχυση μου μπαίνω τζαι μέστον φούρνο για τυρόπιττα αντελοσιάστηκε η κοπέλλα λαλεί μου ' εν έσιη λεφτά το ταμείο έπιαν μας τα η τράπεζα' ....
Που εκαταντήσαμε
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
- MARIOSE
Re: Εκόντεψε κοπέλια (ενδημικό 2014-15) Όλοι οι κρουσμένοι ε
Ρε Άντρο όι πελλάρες, 2 του Νιόβρη είπαμενANTROS BREDA έγραψε:Αν σηνεχιση ετσι ο καιρος νωμιζο εννα παω πριν την πρωτη κυρικηευτηχος παμε και εκπεδευτικα και περνα μας λιο εχτες ο μιτσης μου που αφηκα που την γεννα εκαμε με να μεν πιστευκο οτι 5 μηνον ειναι ακομα

Μπράβο για το σκύλλο, εύχομαι να σε βγάλει ασπροπρόσωπο!
- ANTROS BREDA
Ε στελιο υπομονη ρε φιλε εννα βαλης πολλα βιτεο μες το τσινη με το παπα του μιτσι
εχει καλους δασκαλους ο μιτσις εννα πετα του χρονου!ε Μαριε αφου εξηπνισα το πρωη και ετσι οπως ηταν ο καιρος χα τσιε χα να μεν αντεξο

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Priest+++
- Full Member
Γιατρε εταΐσες τα σκυλιά σήμερα; Αύριο θα τα βγάλω εκπαιδευτικό, που εναν ησυχία!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Istriano® reloaded
- Pathfinder
Re: Re: Εκόντεψε κοπέλια (ενδημικό 2014-15) Όλοι οι κρουσμέν
Θα ελεγα οτι η φωτο ηταν που κανενα συνδεσμο "προστασίας" ζωων αλλα μονο κυνηγετικους σκυλους βλεπω...πετε μου οτι εν στην κυπρο τουτο το πραμαPriest+++ έγραψε:Γιατρε εταΐσες τα σκυλιά σήμερα; Αύριο θα τα βγάλω εκπαιδευτικό, που εναν ησυχία!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Pathfinder
- MARIOSE
Όχι φίλε Αλέξη δεν νομίζω να είναι στην Κύπρο.
Γιατί εσένα έτυχε σου καμιά φορά να δεις να κυνηγούν με έτσι πολλούς σκύλλους?? Ήντα εν τίποτε πελλοί??
Αφού θα τους γράψει η θήρα!
Γιατί εσένα έτυχε σου καμιά φορά να δεις να κυνηγούν με έτσι πολλούς σκύλλους?? Ήντα εν τίποτε πελλοί??
Αφού θα τους γράψει η θήρα!
- giorgos80
en oi shilloi mou re.poksw pou ti mantra exw 2 kouvelles demenes kai glepoun tous
- Γιατρός
- Full Member
Priest+++ έγραψε:Γιατρε εταΐσες τα σκυλιά σήμερα; Αύριο θα τα βγάλω εκπαιδευτικό, που εναν ησυχία!
Eκείνο το ψηλωμένο κίτρινο κάτι μου λέει
Διακρίνω 8 από σκύλλους να έχουν σκουλήκια στομάχι τους
Επιπλέον 3 έχουν κλαπεί
7 σκύλλοι σε μια πλαγιά βουνού να βγάζουν λαγό (αφού εδώκαν πάνω του που εν τους εχώρε ο τόπος)
Σκύλλος ξεκινημένος στο βουνό προς πώληση 3000
Κύπριους ζοπόβορτους πάπαρους ταλίμπανους διπλοκάμπινους ψηλόμενους
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
-
- Full Member
13 Κ.Π.Ψ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΞΙΑΝΟΥΜΑΣΤΕ!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!