ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!

Απάντηση
beaglemania
Full Member

Re: ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!

Δημοσίευση από beaglemania »

Καλησπερα κοπελια να μπω και εγω λιο στο θεμα με ενα περιστατικο που που συνεβηκε την πρωτη Κυριακη. Ξημερωνει Κυριακη πεφτει το τηλεφωνο που το κολλητο μου να παω κυνηγι με το πατερα του γιατι θα πηγαινε μονος του γιατι . Ο ανθρωπος εχει καλα σκυλια ενα ιμιαιμο γιουρα και ενα καθαροαιμο αριεγης μικρο φυσικα 15 μηνων αρσενικο το ιμιαιμο εν 8 χρονων ο ανθρωπος πεζει καθε χρονο 7-8 λαους αλλα οι περισσοτεροι φεφκουν του λογω οτι κυνηγα με ακομα ενα ατομο το οποιο λογω του οτι εσπασε το ποδι του θα χασει το φετινο κυνηγι και εν 2 ατομα και ο τοπος αναγκαστικα μενει ανοιχτος και τους λαγους τους περνουν αλλοι κυνηγοι. Ο ανθρωπος εξηγησε μου καποια πραματα πριν ξεκινησουμε μιας και θα ηταν ο πρωτος μου χρονος που θα επερνα οπλο αλλα θεωρω το εαυτο μου αρκετα εμπειρο σε θεματα ασφαλειας αφου καμνω που 12 χρονων το βουρκατορα ;) εκεινο ομως που μου εμεινε στο νου μου ειναι οτι μου ειπε αν δεις λαγο που σηκωσαν αλλα σκυλια θα το πεξεις αν εν κοντα σου αλλα θα πας και θα τους τον δωκεις ενεν σωστο να περνεις θηραμα που εσηκωσαν αλλοι ειδικα αμαν οι σκυλοι εν πας την καταδιωξη και κοντα στο θηραμα. Η μερα εκυλισε ομαλα βρηκαμε 2 μαλαες 2 σηκωματα απο την σκυλα και ενας στην βουρκα ο αλλος ηταν ενα βρκολαουο μικρο φετινο απο τι μου ειπε ο ανθρωπος αλλα εκαλικοσα το( εν για να μεινει για του χρονου) εσυρα τους τις και τις 2 μπιχτες εχασκιαστικα ηταν ο πρωτος λαγος που εγυριζα οπλο πανω του εσυρα του τις και τις 2 μπικτες μες το καθαρο :lol: αλλα ο ανθρωπος ουτε εθυμωσε ουτε τιποτε εξηγησε μου τι να καμνω ποτε να του βαλω μπροστα κτλ ετσι επαθε και αυτος την πρωτη του φορα :lol:
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

Καλησπερα και απο μενα οπως εγραψα πριν λιγες μερες σε ενα αλλο postτην πρωτη κυριακη χτυπησα 2 περδικια και τα δυο σεκκα με τον beretta συνεβηκε και κατι αλλο που δεν ηθελα να το αναφερω αλλα δοθησας της ευκαιριας απο τον κυριο Ανθιμο θα το αναφερω.ειμαι 34 χρονων κυνηγο σχεδον παντα μονος μου και χωρις σκυλλο.Την πρωτη κυριακη βγηκα σιγα σιγα πανω στο βουνο και μολις ξημερωσε ειπα να ξεκινησω.Σηκωσα καμια δεκαρκαν περτικους εκαμα μια βολη και εππεσε σεκκος ο πρωτος καμια 150 μετρα κατω απο μενα.Ηταν η πρωτη ντουφεκια στην περιοχη και ειχε κυνηγους κατω απο εμενα ο σκυλος του ενος ονοματι ¨RINKO¨ ηρτε κατα πανω κοντα μου ¨ατε ρε τσιακκο λαλλω του εβρε το¨και ηβρεν το επιασεν το στομα τζιαι ισιωσεν φωναζω του μαστρου του ¨εν δικος σου ο μαυροασπρος ¨ναι λαλλει μου ¨δωστου μιαν σιοκολατουα που μενα λαλω του τζιαι φερνει σου δωρο¨Σε λιγα λεπτα που πηγε πισω ο rinko φωναζει μου ρε μαστρε εφερε περτικο ελα να σου τον δωκω λαλω του χαλαλι σου μαστρε μακαρι ναν καλα ο rinko.Mετα ακουσα τον που ελεγε την φαση στους συντροφους του και ενιωθα τοσην ευχαριστηση μεσα μου για τον rinko που ηρτεν τοσο τοπο ηβρεν τον περτικο τζιαι επιεν ομως πισω στον μαστρο του.Επεξα ακομα εναν μετα εμεινα τζιαι γω ικανοποιημενοσ τζιαι πηγα σπιτι μου με ασφαλεια στην οικογενεια μου.Γιαυτα τα μικρα πραγματα παμεν στο βουνο γεμωνουμεν μπαταριες τζιαι αναμνησεις .Οσο για τους αλλους γυριζουμε τους την ρασιη μας προχωρουμε τζιαι αφηνουμεν τους να σκεφτουντε ´τελικα εγελασα τού´´?
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

elcos έγραψε:Καλησπερα και απο μενα οπως εγραψα πριν λιγες μερες σε ενα αλλο postτην πρωτη κυριακη χτυπησα 2 περδικια και τα δυο σεκκα με τον beretta συνεβηκε και κατι αλλο που δεν ηθελα να το αναφερω αλλα δοθησας της ευκαιριας απο τον κυριο Ανθιμο θα το αναφερω.ειμαι 34 χρονων κυνηγο σχεδον παντα μονος μου και χωρις σκυλλο.Την πρωτη κυριακη βγηκα σιγα σιγα πανω στο βουνο και μολις ξημερωσε ειπα να ξεκινησω.Σηκωσα καμια δεκαρκαν περτικους εκαμα μια βολη και εππεσε σεκκος ο πρωτος καμια 150 μετρα κατω απο μενα.Ηταν η πρωτη ντουφεκια στην περιοχη και ειχε κυνηγους κατω απο εμενα ο σκυλος του ενος ονοματι ¨RINKO¨ ηρτε κατα πανω κοντα μου ¨ατε ρε τσιακκο λαλλω του εβρε το¨και ηβρεν το επιασεν το στομα τζιαι ισιωσεν φωναζω του μαστρου του ¨εν δικος σου ο μαυροασπρος ¨ναι λαλλει μου ¨δωστου μιαν σιοκολατουα που μενα λαλω του τζιαι φερνει σου δωρο¨Σε λιγα λεπτα που πηγε πισω ο rinko φωναζει μου ρε μαστρε εφερε περτικο ελα να σου τον δωκω λαλω του χαλαλι σου μαστρε μακαρι ναν καλα ο rinko.Mετα ακουσα τον που ελεγε την φαση στους συντροφους του και ενιωθα τοσην ευχαριστηση μεσα μου για τον rinko που ηρτεν τοσο τοπο ηβρεν τον περτικο τζιαι επιεν ομως πισω στον μαστρο του.Επεξα ακομα εναν μετα εμεινα τζιαι γω ικανοποιημενοσ τζιαι πηγα σπιτι μου με ασφαλεια στην οικογενεια μου.Γιαυτα τα μικρα πραγματα παμεν στο βουνο γεμωνουμεν μπαταριες τζιαι αναμνησεις .Οσο για τους αλλους γυριζουμε τους την ρασιη μας προχωρουμε τζιαι αφηνουμεν τους να σκεφτουντε ´τελικα εγελασα τού´´?
+1

Αλλά για τους άλλους...ούτε κουβέντα φίλε...αν δεν ανοίξεις το στόμα σου θα συνεχίσει και θα συνεχίζει να το κάνει και πίστεψέ με ούτε καν θα διερωτηθεί έστω και μια φορά αν αυτό που κάνει είναι σωστό.Έτσι έμαθε...

Εγώ δεν σιωπώ κοπέλια, δεν θα πιαστούμε στα χέρια, αλλά την κουβέντα μου θα την ακούσει, πάντα ευγενικά...όσο γίνεται!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

andreasana210326 έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ 12 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑ ΜΟΥ.......ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑ ΜΟΥ. ΟΠΟΥ ΕΠΑΤΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΥΝΗΓΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΣΤΟ ΤΣΑΚ(ΑΣΥΛΑ ΜΑΥΡΟΛΑΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...ΘΗΡΙΟ) ΜΟΛΙΣ ΕΓΕΡΝΕ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ. ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΠΗΧΤΗ ΣΙΗΠΕ8ΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΣΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ. ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΥΣΒΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΑ ΣΚΥΛΛΙΑ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑΝ. 100 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟ. ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟ ΤΟΝ ΡΩΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ....ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΠΡΙΝ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ....ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.... ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ....ΕΠΕΙΕ ΝΑ ΦΚΕΙ ΤΖΙΝΙΣ ΤΗΣ ΛΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΖΙΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΚΣΕ......ΚΑΙ ΚΥΛΗΣΕ ΚΑΤΩ....Ε ΤΖΙΑΜΕ ΣΕ ΤΖΙΝΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ, ΕΣΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΝΑ ΜΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....ΑΛΛΑ Ε ΤΖΙΑΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ 8Α ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΧΑΜΕ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΜΕΤΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ....ΑΚΟΥΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ.......ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΛΙΑΝ8ΡΩΠΕ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΣΤΟΝ ΑΝ8ΡΩΠΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ, ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΛΑΓΟ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 20Μ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.....ΕΤΡΕΞΕ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΞΕΡΟΓΥΡΙΣΤΟΣ.
ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.......ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΕ ΜΟΥ....8Α ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ.

Για να πάει πίσω στην οικογένεια του και στο καφενείο του χωριού του και πλάθοντας μία εξωπραγματική ιστορία και κάνοντας τον εαυτό του κομμάντο SAS, ότι μετά από μάχη στα πιο σκληροτράχηλα βουνά της Κύπρου, καρπώθηκε ένα τεράστιο λαγό που θα ήταν το λιγότερο 3.5 κιλά.

Και θα τον καμαρώνει όλο το χωριό σαν το πρώτο βόλη. Παληκάρι ο τύπος! Τύφλα νάχει ο Ηρακλής κοντά του!

Αίσχος!
Ούτε φτύσιμο δεν του αξίζει.

Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

"εθιμισεσμου" μια αξέχαστη στιγμή g`μένα ήταν η πρώτη χρονια που κυνηγούσα μόλις "εφκαλα" άδεια και ήμουν σε περιοχή στο νικητάρι μέσα σε ένα ποταμό που πάντα πιάνει τους λαούς και πεζή ένας 2 "τουφεκες" πάνω σε λαό και βλέπω τον λαό να μπαίνει μες τον ποταμό και να "πιενι" με 3 πόδια ο κυνηγός ούτε είδε που επίε υδάτων που έκατσε "πουκατο" που μια "παλουρα" έρια κοντά "επεξατον" σαν "εκαθετουν" ήταν ο πρώτος lagos που έπαιξα έρια ήβρα τον άθρωπο να του τον δώσω έλα του λέω εν ο λαός σου ήταν καμια 45 χρόνο ο άθρωπος "λαλιμου" μπράβο σου filoui μου για την κίνηση σου αλλα δεν θα τον πιάσω είναι δικός σου διότι εγώ τον έχασα δεν ήξερα ούτε καν που πήγε τελικά δεν τον δέχονταν και μου τον έδωσε
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

Anthimos έγραψε:Τελικα οι λααρηδες παιζεται η δεν παιζεται περδικια???
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΑΓΟΣΚΥΛΛΟ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΛΑΓΟ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΓΟ.
ΑΝ ΤΟ ΝΑ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΛΟ ΦΕΡΜΑΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 1 ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΑΓΟΣΚΥΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 10 ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΝΘΙΜΟ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΠΩΣ ΑΣΤΟΧΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ : ΟΧΙ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΑΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΕΡΔΙΚΙΑ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΑΑΡΗΔΕΣ? ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΑΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ.
ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΕ ΜΠΑΣΤΑΡΤΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ, ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ, ΦΕΡΜΑΣ , ΚΟΥΡΣΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ? Ο ΛΑΓΟΣ ? ΤΟΤΕ ΑΦΟΣΙΩΝΕΣΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΤΙΚΑΡΗΕΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΡΟΥΝ ΠΑΣΤΕΣ ΜΟΥΤΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΕ Ο ΠΕΡΤΙΚΟΣ-ΦΕΡΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΑΡΗ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΕ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑ-ΞΕΦΩΛΙΑΣΜΑ.
ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΩ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΩ ΠΕΡΔΙΚΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΘΕΜΑ ΛΑΑΡΗ-ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ. ΕΙΝΕ ΘΕΜΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ-ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Koutsofteros έγραψε:Πρώτη Τετάρτη..
Άκουα το περτίτζι που έκλαιε πας την μούττη.... Στην βάση του κρεμμού, ήταν άλλος τζιηνηός... αλλά εν τον είδα να συγκινείται να πάει πάνω του...
"Μάστρε λαλώ του, εννα πάεις πάνω του?" "Όι..λαλεί μου..ποιός φκαίννει τζιη πάνω!"
Εγώ πάντα κόφκω χιλιόμετρα, τζαι όπου τα ακούσω εννα πάω...σιήλλον έν έχω...! Οπόταν λαλώ του "Εννα πάω καλό!"
Έφαα κανένα δεκάλεπτο γιατί έπρεπε να παώ που γυρόν που είσιεν πέρασμα, τζαι για να το πιάσω σωστά να μου δώσει σιέρι αν το φκάλω! Την ώρα που το εσήκωσα, 10 μέτρα που κοντά μου που τον τόπο που υπολόγιζα, θα ήμουν 50-60 μέτρα που πάνω που τον τζιηνηό που εμιλούσαμε...
Το περτίτζιν όμως, τόσους τόπους να πάει, έπιασε πορεία καρφίν πάνω του! Ούτε που επώμισα, γιατί ήταν να τον κεντράρω τον μάστρο!! :lol:
Έμεινα εθώρουν το, επήεν καρφίν πάνω του, μόνο τελευταία στιγμή έκαμε να στρίψει, τραβά του μιαν ο παρέας έκαμεν τον μάτσα..
Ε..Έμεινα όπως τον Μ...κα, με 2 μέτρα γλώσσα που έκαμα ώσπου να φκω τζιη πάνω, τζαι εθώρουν τον να τον μαζέφκει που χαμέ! "Μπράβο μάστρε λαλώ του, τζαι εσυνέχισα πάρα κάτω" :lol: :lol:
Φυσικά, εν λλίο άσχετο με το θέμα σας, αλλά θέλω να πω ότι πολλές φορές είναι τζαι η τύχη, πως εννα έρτουν τα πράματα σε κάθε φάση....
Πολλές φορές μπορεί να θεωρήσουμε κάτι ότι "εν δικό μας" αλλά πρακτικά να μεν ήταν εφικτό να το πιάσουμε...

φιλε εφιρεσ με που τα γελια.......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ηθελα να ημουν σε μια γωνια να εβλεπα τη φαση.....η αλη8εια ειναι οτι εχει αν8ρωπουσ που το εχουν ρε φιλε.....και 8ελει τουσ, η τυχη ε μαζι τουσ. ειχε φορα στη τζικλεσ πηγαινα για 3 συνεχομενεσ μερεσ και εβλεπα τεσ τζιαμε. την κυριακη επεια που τισ 4μιση τζιαμε. εκατσα στο ποστο το καλυτερο. επεκσα καμια 10αρκα το πρωι...λαλω μα πουντεσ....εχτεσ ηταν να με φασιν δαμε. ηρτε ενασ κυριοσ κατα τισ 9μισι και εκατσε καμια 50αρκα μετρα διπλα μου. ρε φιλε δρυμιδην μετα...επερνουσαν ουλλεσ πουπανω του. ηταν να φαω που πανω μου. εφυσουν εποφυσουν εγυρισε μου. τα παραπανω περνουσαν ακριβωσ τζιαμε που εκατσε τζινοσ.....ενω εχτεσ ηταν ουλλεσ που το ποστο μου που επερνουσαν....εκεκσε καμια 50αρκα αλοπωσ εγω εμεινα σε ενα αρι8μο κατω απο 2ο. λαλει μου σε μια φαση.....ρε μιτση μα εξαναηρ8εσ δαμε λαλει μου σε τουτο το ποστο??? :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

virtualgreek έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ 12 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑ ΜΟΥ.......ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑ ΜΟΥ. ΟΠΟΥ ΕΠΑΤΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΥΝΗΓΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΣΤΟ ΤΣΑΚ(ΑΣΥΛΑ ΜΑΥΡΟΛΑΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...ΘΗΡΙΟ) ΜΟΛΙΣ ΕΓΕΡΝΕ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ. ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΠΗΧΤΗ ΣΙΗΠΕ8ΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΣΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ. ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΥΣΒΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΑ ΣΚΥΛΛΙΑ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑΝ. 100 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟ. ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟ ΤΟΝ ΡΩΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ....ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΠΡΙΝ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ....ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.... ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ....ΕΠΕΙΕ ΝΑ ΦΚΕΙ ΤΖΙΝΙΣ ΤΗΣ ΛΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΖΙΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΚΣΕ......ΚΑΙ ΚΥΛΗΣΕ ΚΑΤΩ....Ε ΤΖΙΑΜΕ ΣΕ ΤΖΙΝΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ, ΕΣΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΝΑ ΜΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....ΑΛΛΑ Ε ΤΖΙΑΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ 8Α ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΧΑΜΕ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΜΕΤΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ....ΑΚΟΥΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ.......ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΛΙΑΝ8ΡΩΠΕ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΣΤΟΝ ΑΝ8ΡΩΠΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ, ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΛΑΓΟ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 20Μ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.....ΕΤΡΕΞΕ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΞΕΡΟΓΥΡΙΣΤΟΣ.
ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.......ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΕ ΜΟΥ....8Α ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ.

Για να πάει πίσω στην οικογένεια του και στο καφενείο του χωριού του και πλάθοντας μία εξωπραγματική ιστορία και κάνοντας τον εαυτό του κομμάντο SAS, ότι μετά από μάχη στα πιο σκληροτράχηλα βουνά της Κύπρου, καρπώθηκε ένα τεράστιο λαγό που θα ήταν το λιγότερο 3.5 κιλά.

Και θα τον καμαρώνει όλο το χωριό σαν το πρώτο βόλη. Παληκάρι ο τύπος! Τύφλα νάχει ο Ηρακλής κοντά του!

Αίσχος!
Ούτε φτύσιμο δεν του αξίζει.

Σ. Μακρής

φιλε ειμαι 29 χρονων....πρεπει να εχουν εχουν περασει σιγουρα 15 χρονια. μερικεσ φορεσ οταν μιλαμε με το πατερα μου και αναπολουμε παλιεσ κυνηγετικεσ στιγμεσ....του υπεν8υμιζω τη κουβεντα και μου λεει την 8υμασαι ακομα?? ξεχνιεται τετοια πραξη παπα του λεω?? δεν πειραζει λαλει μου,,,τουτοι εναι νηστικοι λαλει μου.....τεμπεληδεσ...χωρισ παιδεια.....εναν αν8ρωπουη μιτση. αλλα 8υμασαι και το λαο?? μαυρολαοσ με κερατα πραγματικα....αλλακσε 10 φορεσ το τριχωμα του αλοπωσ λαλει μου
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

elcos έγραψε:Καλησπερα και απο μενα οπως εγραψα πριν λιγες μερες σε ενα αλλο postτην πρωτη κυριακη χτυπησα 2 περδικια και τα δυο σεκκα με τον beretta συνεβηκε και κατι αλλο που δεν ηθελα να το αναφερω αλλα δοθησας της ευκαιριας απο τον κυριο Ανθιμο θα το αναφερω.ειμαι 34 χρονων κυνηγο σχεδον παντα μονος μου και χωρις σκυλλο.Την πρωτη κυριακη βγηκα σιγα σιγα πανω στο βουνο και μολις ξημερωσε ειπα να ξεκινησω.Σηκωσα καμια δεκαρκαν περτικους εκαμα μια βολη και εππεσε σεκκος ο πρωτος καμια 150 μετρα κατω απο μενα.Ηταν η πρωτη ντουφεκια στην περιοχη και ειχε κυνηγους κατω απο εμενα ο σκυλος του ενος ονοματι ¨RINKO¨ ηρτε κατα πανω κοντα μου ¨ατε ρε τσιακκο λαλλω του εβρε το¨και ηβρεν το επιασεν το στομα τζιαι ισιωσεν φωναζω του μαστρου του ¨εν δικος σου ο μαυροασπρος ¨ναι λαλλει μου ¨δωστου μιαν σιοκολατουα που μενα λαλω του τζιαι φερνει σου δωρο¨Σε λιγα λεπτα που πηγε πισω ο rinko φωναζει μου ρε μαστρε εφερε περτικο ελα να σου τον δωκω λαλω του χαλαλι σου μαστρε μακαρι ναν καλα ο rinko.Mετα ακουσα τον που ελεγε την φαση στους συντροφους του και ενιωθα τοσην ευχαριστηση μεσα μου για τον rinko που ηρτεν τοσο τοπο ηβρεν τον περτικο τζιαι επιεν ομως πισω στον μαστρο του.Επεξα ακομα εναν μετα εμεινα τζιαι γω ικανοποιημενοσ τζιαι πηγα σπιτι μου με ασφαλεια στην οικογενεια μου.Γιαυτα τα μικρα πραγματα παμεν στο βουνο γεμωνουμεν μπαταριες τζιαι αναμνησεις .Οσο για τους αλλους γυριζουμε τους την ρασιη μας προχωρουμε τζιαι αφηνουμεν τους να σκεφτουντε ´τελικα εγελασα τού´´?

Αυτές είναι οι όμορφες αναμνήσεις του κυνηγιού! Η ευχαρίστηση που ένιωσες εσύ φίλε δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε κάρπωση!

Ένιωσα και εγώ το ίδιο πέρυσι στο κυνήγι τσίκλας. Σε δάσος, άκουσα ντουφεκιά από το απέναντι βουνό και βλέπω μια τσίκλα να έρχεται και να πέφτει στα 20 μέτρα από μένα. Δεν έρχεται κανείς να την ψάξει, φωνάζω στον κυνηγό που ήταν απέναντι αν έπαιξε το πουλί, ήταν με τον γιο του 9 χρονών, μου λέει 'έριξα σε μία αλλά δεν είδα που πήγε'. Του λέω, φίλε την είδα, έπεσε εδώ κοντά θα την βρω να στην δώσω. Ο άνθρωπος μου λέει φίλε μου βρες την και χαλάλι σου! Εγώ την βρήκα και φωνάζω στο μικρό να έρθει να του την δώσω.

Ο μικρός βλέπει τον πατέρα του με ένα απορημένο ύφος και τον ρωτά, 'να πάω' ; Εγώ του γνέφω να τον αφήσει να έρθει, και του λέει ο πατέρας του.
" Πήγαινε και να γίνεις και εσύ τόσο καλός κυνηγός όσον ο φίλος που γνωρίσαμε".

Το πως ένιωσα φίλοι μου δεν περιγράφεται! Είχα ένα χαμόγελο για τρεις μέρες!

Για αυτό, συμπέρασμα, δεν αξίζει να χαλιόμαστε για μικροπρέπειες από ασυνείδητους ανθρώπους! Εκεί έξω, εκτός από τους 'ασυνείδητους' υπάρχουν και εξαίρετοι άνθρωποι και από αυτούς θα μάθουμε, θα κερδίσουμε και θα ζήσουμε εμπειρίες!

Του υπόλοιπους, απλά τους προσπερνάμε και ούτε από το καθρεφτάκι δεν κοιτάμε!!

Μάριος
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”