1η ΕΞΟΡΜΗΣΗ,,,31/10/2010

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: 1η ΕΞΟΡΜΗΣΗ,,,31/10/2010

Δημοσίευση από LAGOS »

Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να μήν έχει πάθει κάτι παρόμοιο στο κυνήγι του λαγού. Εγώ την πρώτη φορά που ήρτα αντιμέτωπος με λαγό και κρατούσα όπλο ήμουν 14-15 χρονών. Ήρτε και έκατσε στα 20 μέτρα μπροστά μου μέστον δρόμο, εσήκωσε τα αυτιά του και με κοίταζε μέστα μάτια για μισό λεπτό. Οι υπόλοιποι της παρέας εχάσαν την φωνή τους για μια εβδομάδα που τες φωνές που μου εβάλαν μέχρι να συνέλθω. Όταν επιτέλους συνήλθα ήταν αργά, ο παρέας έκαμε τα αυτιά του κάτω και εγύρισε πίσω όπως την βολίδα. Η πρώτη έκατσε 5 μέτρα πίσω του και η δέυτερη εν έκατσε καν χαμέ. Απο εκείνη την μέρα έπαιξα κάμποσους και καλλίκωσα άλλους τόσους αλλα όποτε σημαδκιάσω λαό μεσα σε 'γήπεδο' ή σε δρόμο έρκετε στον νού μου εκείνη η φάση και τρέμουν τα πόδια μου. Όσο για το περιπέξιμο που έφα και τρώω ακόμα... δέν φαντάζεστε. Ελπίζω φέτος να μήν το θυμηθούν αλλά εν εχει ετσι chance.
Καλά και ασφαλισμένα κυνήγια σε όλους.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

Καλησπερα,

Ειμαι νεος μελος σε αυτο το ωραιο σαιτ για κυνηγι. Με ανυπομονισια περιμενω την πρωτη εξορμηση για λαγο. Τα σκυλια ετοιμα πολυ εμπειρα αφου 2 φορες ολοχρονα ειναι στο βουνο λαγοι υπαρχουν περισσοτεροι απο περσι. Σε καθε εξοδο βγαζουμε τουλαχιστον 1 λαγο και με τις σημερινες βροχες θα θεριζουνε τα γιουρα μου ελπιζω να μην πεσουμε σε φολες γιατι ειναι αυξημενες πολυ φετος δυστυχος :(
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Παιδιά ειδικά την πρώτη Κυριακή να έχετε πάντα σαν κύριο στόχο το να πάτε και να επιστρέψετε στα σπίτια σας και στους ανθρώπους που σας περιμένουν καλά και εσείς και τα ζώα σας. Οι πρώτες εξορμήσεις για εμένα είναι οι χειρότερες γιατί είναι γεμάτα τα βουνά τυφεκιοφόρος που έχουν σαν προταρχικό στόχο την κάρπωση κάποιου θηράματος. Προσοχή λοιπόν και εμείς οι πραγματικοί κυνηγοί θα το απολαυσουμε αργότερα :!:
Προσέχουμε...για να έχουμε
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

περνα απο το βαθος του εγκεφαλου μου να παω η ωρα 8-9 κυνηγι που το 80/100 τον αχαπαρον θα ειναι στους καφενες, αλλα στο πολλα πολλα πολλα βαθος του μιαλου μου!
απο την αλλη ομως εν η πρωτη κυριακι ρε γαμωτο και επιδη εν εχει περιπτοση να κλισουμε ματι και που τες 4 εν να παμε εν να φορισουμε γιαλλια εν να φορισουμε αλεξισφερα και περκι γλιτοσουμε που τα σκαγια τους! αν πιαει το ματι σας κανενα χριστουγενιατικο δεντρο μες τα σκοτινα να λαμπι εν να ειμαι εγω μεν με παιξεται!!!
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

LAGOS έγραψε:Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να μήν έχει πάθει κάτι παρόμοιο στο κυνήγι του λαγού. Εγώ την πρώτη φορά που ήρτα αντιμέτωπος με λαγό και κρατούσα όπλο ήμουν 14-15 χρονών. Ήρτε και έκατσε στα 20 μέτρα μπροστά μου μέστον δρόμο, εσήκωσε τα αυτιά του και με κοίταζε μέστα μάτια για μισό λεπτό. Οι υπόλοιποι της παρέας εχάσαν την φωνή τους για μια εβδομάδα που τες φωνές που μου εβάλαν μέχρι να συνέλθω. Όταν επιτέλους συνήλθα ήταν αργά, ο παρέας έκαμε τα αυτιά του κάτω και εγύρισε πίσω όπως την βολίδα. Η πρώτη έκατσε 5 μέτρα πίσω του και η δέυτερη εν έκατσε καν χαμέ. Απο εκείνη την μέρα έπαιξα κάμποσους και καλλίκωσα άλλους τόσους αλλα όποτε σημαδκιάσω λαό μεσα σε 'γήπεδο' ή σε δρόμο έρκετε στον νού μου εκείνη η φάση και τρέμουν τα πόδια μου. Όσο για το περιπέξιμο που έφα και τρώω ακόμα... δέν φαντάζεστε. Ελπίζω φέτος να μήν το θυμηθούν αλλά εν εχει ετσι chance.
Καλά και ασφαλισμένα κυνήγια σε όλους.

Όποιος είναι πιο αθόρυβος από το λαγό... παίζει το λαγό.
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

sotiris!129 έγραψε:περνα απο το βαθος του εγκεφαλου μου να παω η ωρα 8-9 κυνηγι που το 80/100 τον αχαπαρον θα ειναι στους καφενες, αλλα στο πολλα πολλα πολλα βαθος του μιαλου μου!
απο την αλλη ομως εν η πρωτη κυριακι ρε γαμωτο και επιδη εν εχει περιπτοση να κλισουμε ματι και που τες 4 εν να παμε εν να φορισουμε γιαλλια εν να φορισουμε αλεξισφερα και περκι γλιτοσουμε που τα σκαγια τους! αν πιαει το ματι σας κανενα χριστουγενιατικο δεντρο μες τα σκοτινα να λαμπι εν να ειμαι εγω μεν με παιξεται!!!
:lol: :lol:
JiniosEmba
Full Member

Δημοσίευση από JiniosEmba »

η αντιστροφη μετριση αρκεφεκει ρε κοπελια τζιαι ετσακριεν η ψισσιη μας να καρτερουμεν
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Καλημέρα κοπέλια . Ελπίζω να ήρθατε όλοι καλά απο την πρώτη εξόρμηση. Για εμάς δέν ήταν και η καλύτερη εξόρμηση αφού η πολυκοσμία δέν μας άφησε να κυνηγήσουμε σωστά . Ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι ορισμένοι έκαναν πανιά απο το αυτοκίνητο στα σύνορα επιτρεπώμενης απαγορευμένης με αποτέλαισμα να μην αφήνουν τα πουλιά να βγούν απο τιος απαγορευμένες. Το πρωί περπατούσαν απο τις 4 οι περισσότεροι να πιάσουν πόστα για τις φάσσες και έσυραν τους πέρτικους μές τις απαγορευμένες. όπως και να έχει το θετικό είναι ότι γλύτωσαν πολλά πουλιά και ελπίζουμε σύντομα οι ευκαιριακοί κυνηγοί να εγκαταλήψουν . Πανιές του πέτρικου που να περπατούν βρήκαμε μόνο 2-3 οι περισσότεροι στάματατα και περίπατο με τα αυτοκίνητα. Τελικός απολογισμός η παρέα μας 4 άτομα 6 περδίκια και μια φάσσα.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
PRO755
Full Member

Δημοσίευση από PRO755 »

καλημερα σε ολους, για αλλη μια εξορμηση επιστρεψαμε ολοι γεροι.

Οπως παντα το θηραμα ηταν περιορισμενο και ο καιρος δεν βοηθησε ουτε τους σκυλους να δουλεψουν.

Για αλλη μια φορα θαυμασαμε τα ''παλλικαρια'' απο τα κοκκινοχωρια στην περιοχη αριστερα απο το ανηφορο της Κακορατζιας που 2-3 ατομα περπατουν με τους σκυλους στο πυκνο και αλλοι 10 γυριζουν με τα διπλοκαμπινα τους τους χωματοδρομους για να κοψουν τους λαγους που βγαινουν στο δρομο.

Δυστυχως ομως επειδη οι ''κυριοι'' τουτοι εφροντησαν τα περασμενα 3 χρονια να καθαρισουν τους λαγους της περιοχης με τον τροπο που ''κυνηγουν'', φετος βρηκαν μονο 3 λαγους(10-15 αλλες χρονιες). Δεν πειραζει κι ο περιπατος ειναι καλος!!!

Οσο για τους υπολοιπους απο τη δευτερη Κυριακη θα εχει μπολικο καθαρο αερα για ολους!!!

Υγεια και γρηγορη αναρρωση στους ατυχους της πρωτης κυριακης.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Χτές, 3 όπλα, σύνολο 1 ντουφεκκιά, αποτέλεσμα 1 λαγός και 4 περδίκια τα οποία βρήκαν οι σκύλλοι το απόγευμα.
Πιστέυω ότι ο καιρός δεν βοήθησε καθόλου χτές και ελπίζω να αλλάξει σύντομα. Σημασία όμως έχει οτι επιστρέψαμε σώοι και αβλαβείς στα σπίτια μας.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”