Μια χαρα τα πήγες Μαριε!!
Να πω το ήμαρτον μου εμέναν ήρταν τζιαι ήβραμε, οι κουρκούνες εννοώ...
Εν λίο πράμα να είσαι πας την κεραζιά και να πέφτει τηλέφωνο ότι καρτερουν σε κουρκούνες μόλις φτάσεις σπίτι? Μέλιν οι άτιμες!!!
Μακάρι να εν καλα τζινοι που μας τες εφέραν και να μας φέρνουν πάντα!!
Εν γεγονός εν μέλι Νίκο. Όπως ο κέφαλος τζιαί η τσιπούρα στο φούρνο, το μυλοκόπι στα κάρβουνα, κανένα φρέσκο καλαμάρι τζιαί 2-3 σορκοί στο τηγάνι... άτε τωρά τρέχουν τα σάλια μου...
Από βδομάδας φίλε, τούτη η εβδομάδα εν γεμάτη μάππα + στρατό (που να μείνει γέριμος...). Αρχές Ιουλίου θα το απολαύσω τζιαί στο Λατσί με την ησυχία μου 2-3 μέρες
Ομάδα κυνηγετικών συλλόγων επαρχίας Λεμεσού
Προς: Μέσα Μαζικής ενημέρωσης.
Αύριο συγκαλείται στον κυνηγετικό σύλλογο «Σκουροβίνος» Αγ. Αθανασίου (ώρα 7:30) ανοικτή κυνηγετική συγκέντρωση φορέων και φίλων του κυνηγίου της επαρχίας Λεμεσού με στόχο τη παράθεση και συζήτηση των πάσης φύσεως προβλημάτων που οδηγούν τα κυνηγετικά δρώμενα σε αρνητική πορεία.
Η εν λόγω συγκέντρωση δεν έχει καμία σχέση με απόφαση της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λεμεσού η οποία παρόλο που έχει προσκληθεί επισήμως αρνείται να προσέλθει.
Στόχος μας δεν είναι η διάλυση της κυνηγετικής ομοσπονδίας ή η δημιουργία αποσχιστικών τάσεων αλλά η εξεύρεση λύσεων που θα την καθιστούν πιο αποδοτική ως προς το διοικητικό και λειτουργικό της ρόλο. Για αυτό καλούμε όλους τους φίλους κυνηγούς και μη που θεωρούν ότι μπορούν με τις απόψεις ή της ενέργειές τους να συμβάλουν στη χάραξη μιας αειφόρου πορείας στα πλαίσια μιας ισχυρής ομοσπονδίας, να παραστούν.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους βουλευτές και εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, όπως και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
-εκ μέρους των διοργανωτών-
Βάσος Ιωάννου
Πρόεδρος κυνηγετικού συλλόγου Ύψωνα – Λόφου.
τουτο που πρεπει να γινει ΣαββατοΚυριακο για να γινει η θαλασσα φραπε, δεν το καταλαβα ποτε μου!
εκαταντησαν τα Σαββατοκυριακα μας Μπρουσκο, ξυπνας να παεις και ξερεις οτι εναν σκατα !!!
εν κανει που με φακαν πας τους βραχους οπως τα΄χταποην , εταρασεν ζε ουλος ο βυθος , επιαν με η ναφτια στες 2 ωρες ημουν εξω !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.