Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
- andreasana210326
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
γειασ σασ ρε παιδια
επαρχια λεμεσου .Η σημερινη μερα.....ηταν ενα νεκροταφειο. ουτε μια μαλαη δυνατη ουτε τιποτα. κανονικη πεζοπορια καναμε με βαροσ τα beretta. ουτε περτικο ειδα....ουτε ακουσα. μια φραγκολινα εβαλε χερι σε ενα απο τη παρεα αλλα με τον ηλιο κοντρα δεν καταφερε να την πιασει. λιγεσ τζικλεσ φανηκαν αλλα και αυτεσ μετρημενεσ. ειδα περισσοτερεσ την προηγουμενη εβδομαδα. περιμενουμε με το τριημερο των βροχων που ακολου8ει να καλυτερεψουν τα πραγματα μεχρι την κυριακη.
επαρχια λεμεσου .Η σημερινη μερα.....ηταν ενα νεκροταφειο. ουτε μια μαλαη δυνατη ουτε τιποτα. κανονικη πεζοπορια καναμε με βαροσ τα beretta. ουτε περτικο ειδα....ουτε ακουσα. μια φραγκολινα εβαλε χερι σε ενα απο τη παρεα αλλα με τον ηλιο κοντρα δεν καταφερε να την πιασει. λιγεσ τζικλεσ φανηκαν αλλα και αυτεσ μετρημενεσ. ειδα περισσοτερεσ την προηγουμενη εβδομαδα. περιμενουμε με το τριημερο των βροχων που ακολου8ει να καλυτερεψουν τα πραγματα μεχρι την κυριακη.
ατε εν να σας πω την αληθκεια γιατι εσας τους 2 συνπαθω σας!
επαιξα 2 αρκοσιρους αλλα για να μεν ζηλεψει κανενας εν τους εφκαλα φωτογραφια
!!!
που ζαιρος που μονο εγω επαιζα θηραμα δαμεσα και δεν εζηλεφκε κανενας... τοτε ημασταν ολοι happy
επαιζα εγω εβλεπεται εσεις
!!!
που τον καιρο που σας εμαθα 2 κολπα και αρκεψεν και επαιζεν ουλο το φορουμ αρκεψεται και τες ζηλειες!
αλλα καλα λαλουν αναγιος τον κολλιο να σου φκαλει τα μαθκια σου

επαιξα 2 αρκοσιρους αλλα για να μεν ζηλεψει κανενας εν τους εφκαλα φωτογραφια

που ζαιρος που μονο εγω επαιζα θηραμα δαμεσα και δεν εζηλεφκε κανενας... τοτε ημασταν ολοι happy

που τον καιρο που σας εμαθα 2 κολπα και αρκεψεν και επαιζεν ουλο το φορουμ αρκεψεται και τες ζηλειες!
αλλα καλα λαλουν αναγιος τον κολλιο να σου φκαλει τα μαθκια σου

- Breda Pegaso
[quote="APOLLON_1"]εγώ προσωπικά δεν έβαλα φέτος ούτε 1 φωτό διότι κάποιοι θα το δουν αλλιώς εν ξέρω ρε παιδιά αλλα παλιά "εμπεναμε" ακούαμε και καμια σοβαρή κουβέντα εχερόμασταν να βλέπουμε ο ένας τον άλλο και τα αποτελέσματα ύστερα άρχισαν οι ζήλιες "αρκεψαν" οι τσακωμοί οι μιση δεν μπαίνουν πλέον δεν ξέρω[/quote
Οντως με τις κοντρες και τις παρεξηγησεις για το τιποτε αρκεψε να χαλα η κουβεντα. Εμενα αρεσκει να βλεπω τα θηραματα που πιανουν οι αλλοι μεσα στα λογικα πλαισια. (δεν μιλω για φωτογραφιες με 10 λαους).
Οντως με τις κοντρες και τις παρεξηγησεις για το τιποτε αρκεψε να χαλα η κουβεντα. Εμενα αρεσκει να βλεπω τα θηραματα που πιανουν οι αλλοι μεσα στα λογικα πλαισια. (δεν μιλω για φωτογραφιες με 10 λαους).
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Breda Pegaso
Εσυ φταιεις. Παιζουν ουλλοι τωρα τζια φοουνται να βαλουν φωτογραφιες αμπα τζιαι αμμαθκιασουν τους!sotiris!129 έγραψε:ατε εν να σας πω την αληθκεια γιατι εσας τους 2 συνπαθω σας!
επαιξα 2 αρκοσιρους αλλα για να μεν ζηλεψει κανενας εν τους εφκαλα φωτογραφια!!!
που ζαιρος που μονο εγω επαιζα θηραμα δαμεσα και δεν εζηλεφκε κανενας... τοτε ημασταν ολοι happy![]()
![]()
![]()
![]()
!!!
αλλα καλα λαλουν αναγιος τον κολλιο να σου φκαλει τα μαθκια σου![]()
![]()

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
εν κανει σημερα που εν ειδαμε 1 λαο να συρουμεν καμιαν χαρτουτσια εν βαλεται με τιποτε γαμωτα να δουμε να χαρουμεν νακον!
αν ζε η μερα αποτι εκαταλαβα ηταν χαλια μαυρα γενικα οι μονο σε εμας!
αν ζε η μερα αποτι εκαταλαβα ηταν χαλια μαυρα γενικα οι μονο σε εμας!
- AndreasDr
+1000APOLLON_1 έγραψε:εγώ προσωπικά δεν έβαλα φέτος ούτε 1 φωτό διότι κάποιοι θα το δουν αλλιώς εν ξέρω ρε παιδιά αλλα παλιά "εμπεναμε" ακούαμε και καμια σοβαρή κουβέντα εχερόμασταν να βλέπουμε ο ένας τον άλλο και τα αποτελέσματα ύστερα άρχισαν οι ζήλιες "αρκεψαν" οι τσακωμοί οι μιση δεν μπαίνουν πλέον δεν ξέρω
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
+100000000AndreasDr έγραψε:+1000APOLLON_1 έγραψε:εγώ προσωπικά δεν έβαλα φέτος ούτε 1 φωτό διότι κάποιοι θα το δουν αλλιώς εν ξέρω ρε παιδιά αλλα παλιά "εμπεναμε" ακούαμε και καμια σοβαρή κουβέντα εχερόμασταν να βλέπουμε ο ένας τον άλλο και τα αποτελέσματα ύστερα άρχισαν οι ζήλιες "αρκεψαν" οι τσακωμοί οι μιση δεν μπαίνουν πλέον δεν ξέρω
ΤΟ ΠΟΛΛΗ- ΠΟΛΛΗ ΝΑ ΜΠΕΙ(ΓΡΑΦΤΕΙ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΕΖΟΝ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ζιαμε να δεις χαζια, εν να ξεκινησει ο πρωτος με 20 λαους και ο τελευταιος με 120solon loyka έγραψε:+100000000AndreasDr έγραψε:+1000APOLLON_1 έγραψε:εγώ προσωπικά δεν έβαλα φέτος ούτε 1 φωτό διότι κάποιοι θα το δουν αλλιώς εν ξέρω ρε παιδιά αλλα παλιά "εμπεναμε" ακούαμε και καμια σοβαρή κουβέντα εχερόμασταν να βλέπουμε ο ένας τον άλλο και τα αποτελέσματα ύστερα άρχισαν οι ζήλιες "αρκεψαν" οι τσακωμοί οι μιση δεν μπαίνουν πλέον δεν ξέρω
ΤΟ ΠΟΛΛΗ- ΠΟΛΛΗ ΝΑ ΜΠΕΙ(ΓΡΑΦΤΕΙ) ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΕΖΟΝ

-
- Full Member
ποτε ηταν εγινετουν τουτο το πραμα ???sotiris!129 έγραψε:ατε εν να σας πω την αληθκεια γιατι εσας τους 2 συνπαθω σας!
επαιξα 2 αρκοσιρους αλλα για να μεν ζηλεψει κανενας εν τους εφκαλα φωτογραφια!!!
που ζαιρος που μονο εγω επαιζα θηραμα δαμεσα και δεν εζηλεφκε κανενας... τοτε ημασταν ολοι happy![]()
![]()
![]()
![]()
!!!
αλλα καλα λαλουν αναγιος τον κολλιο να σου φκαλει τα μαθκια σου![]()
![]()

-
- Full Member
Απο οτι βλεπω τζαι διαβαζω..ηταν ασχημη μερα για πολλους σημερα!!