φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Omonoia99
Full Member

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Καλησπερα κοπελια!Ημασταν μες τιν ποταμοσια τζαι ευκαλετον ο σκιλος,αρκεψε τα λακσιματα,ιδε τον ο τζιρις μου,εσιρε του ετσι 2 μπιχτες,ισια ισια που τον εθορεν...παει κομα,επιαμε τα καλιτζια του 8-) Εμπειραζει εσηι τζαλες μερες να τον εβρουμε!Α επιαμε τζαι 1 περτικουι :)
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές είμασταν πολυυυυυυ τυχεροί. Το πρωϊ μια μαλαή ετράβησε απαγορευμένη ελλάξαμε τόπο βρήκαμε βατούρα -πανικός απο ίχνη και ξεχώρισε ο σκύλος ένα και ακολουθούσαμε τον σκύλο σε μια φάση βλέπω τον σκύλο ακίνητο και μέσα στα πόδια του μια φίνα εμάσχετουν να ξεδιπλωθεί..........πίσω λέω του ευτυχώς μόλις που την εγλίτωσε :shock: έπεξαμε την ήταν καλό χτηνό. Εσηκώσαμε 2 λαγούς αλλά δέν μας εδώσαν χέρι προσηκώματα :?
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

club,ποτο,2-3 ωρες υπνο μονο-μια αποτομη αντιπυρινικη 50 μετρον το αυτοκινητο εν την εφκενε παρα πολλα αποτομη...μολις εφκικαμε πανω ελαχανιαζαμε
ολα εναντιον φιλε μου...αλλα ελιπυ8ικα το σκυλι επδ ηταν ο πρωτος του φετος στο κυνηγι και εδουλεπσε καλα ηταν ξεκαθαρη η μαλαϊ ηταν καθαρα 100% δικο μου λαθος που αποκλειεται να ξανακαμω
συνχαριτηρια στα ιπολιπα κοπελια του φορουμ για τα αποτελεσματα τους :D[/quote]

Ε καλό. clubing ώστε και ποτό και λίγες ώρες ύπνο... είδες τι εφταιξε φίλε Σωτήρη...
;) ;)
Πριν απο το κυνήγι, για μένα μιλώ πάντα, δεν έχει τίποτα....εκτος σε εξαιρετικές και μεμονωμένες περιπτώσεις!! :)
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Eκαταφεραμε και πιασαμε 1 λαγο τελλια σουρουππο!! Παντος κατι που συμβαινει και σε εμας και σε αλλες παρεες ειναι οτι οι λαοι δεν εστεκουν προσηκονουνται που το μιλι.
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

AU-79 έγραψε:Eκαταφεραμε και πιασαμε 1 λαγο τελλια σουρουππο!! Παντος κατι που συμβαινει και σε εμας και σε αλλες παρεες ειναι οτι οι λαοι δεν εστεκουν προσηκονουνται που το μιλι.
Φίλε μου εμάς ακριβώς το αντίθετο φέτος και μακάρι να συνεχίσει έτσι. 5 λαγοί ως τώρα όλοι με ξεφώλιασμα. Ο ένας μόνο εσηκώστηκε μόνος του στα 20 μέτρα αλλά και αυτός ήταν θέμα δευτερολέπτων να τον βρουν οι σκύλοι αφού σχεδόν τον πάτησαν. Βέβαια την 1 Κυριακή κυνηγήσαμε σε τόπο που δεν πάνε λαγοκυνηγοί και εχθές σε πάρα πολύ δύσβατο τόπο. Το καλοκαίρι στα εκπαιδευτικά οι περισσότεροι από τους μισούς προσηκώνουνταν (στα σημεία που εξορμήσαμε δεν κάναμε αναγνωρίσεις).
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

AU-79 έγραψε:Eκαταφεραμε και πιασαμε 1 λαγο τελλια σουρουππο!! Παντος κατι που συμβαινει και σε εμας και σε αλλες παρεες ειναι οτι οι λαοι δεν εστεκουν προσηκονουνται που το μιλι.

Το ίδιο συμβαίνει και σε εμάς φίλε. Βγάλαμε 7 μέχρι τώρα μόνο οι 2 δέχτηκαν φέρμα. Οι 3 απο αυτούς σηκώθηκαν πολύ πριν τους κοντέψουν οι σκύλλοι.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
RESPECT

Δημοσίευση από RESPECT »

ακομα ενας ατυχος λαγος
391269_2438550570597_1456746235_2627897_869808275_n.jpg
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

LAGOS έγραψε:

Το ίδιο συμβαίνει και σε εμάς φίλε. Βγάλαμε 7 μέχρι τώρα μόνο οι 2 δέχτηκαν φέρμα. Οι 3 απο αυτούς σηκώθηκαν πολύ πριν τους κοντέψουν οι σκύλλοι.

Σκεφτου ρε φιλε εσυ κυνηγας με φερμας και δεν εστεκουν που εν ποιο υλαρο το τσινι σας. Εγω που κυνηγω με ιχνηλατες τοσο καρκασιαλλικη τι να πω, πολλοι λενε εν που δεν εβρεξε... Εν ξερω κατα ποσο θα επηρεαστει τουτη κατασταση που θα βρεξει παντος στις ιδιες περιοχες που κυνηγω στα εκπαιδευτικα( 2-3 φορες που επεια) εισχε φαση που εμουνταραν 2 φορες μες σε μια αρκοτρεμιθκια για να σηκωστει και μεγαλος λαγος οι βερκολαουδο και δεν εξαναπηα σχεδον 2 μηνες πριν το κυνηγι για να μην τους ενοχλω και να μου προσηκονουνται τωρα αλλα ετα τσαμε. Και μιλω για τοπο πραγματικα απειραχτο να πω επηραζαντους σε εκπαιδευτικα.

Να αναφερω οτι καποιο τοπακα που βρηκα στην περιοχη μεγαλης ηλικιας ειπε μου οτι το προβλημα ειναι ο αλουπος επολληναν πολλα στην περιοχη και δεν τους αφηνουν σε ησυχια τους λαγους, παντος η μαλαες στην συγκεκριμενη περιοχη ειναι τοσο πασανακατες οπως που να ειναι βατουρα και οι λαγοι που επιασαμε δεν ειχαν μονη κατι που με προβληματισε μπας και εχει δικιο ο αθρωπος με τους αλλουπους.
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

ως τωρα ουλοι που την κουτση μουνταριστοι
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΠΑΙΘΚΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ.ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΟΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
ΦΙΛΕ ΛΑΓΟΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.....
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΒΑΤΟΥΡΑ 7-9 ΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΙ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 8-)
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”