ε Αρηστε εν γιαυτο που εν τον περνω μαζι μου , τουτι εν η τεραστια ευθυνη που ελεα πρην!
οσο για τον λαο μες την κουτσι με το περτιζι το ρεχτο εν 2 πραματα εντελος διαφερετικα!
εμενα αν και δεν μου ετυχε εν ξερω γιατι περπει να ειμαι στραος για να καταφερει ενα νιανιαρο να τον δει ζεγω ποτε να μεν ειδα τοσα χρονια, αλλα που την στιγμη που ο σκυλος εκαμε ιχνηλασια επειρε με στο λαο και ζινος εν πεταχτει που την κουτσι και ετυχε να τον παρει το ματι μου τοτε 8α τον παιξω για να γλιτωσω τα αλλα ...Πχ την ωρα που να πεταχτει να μπει ο σκυλος μπροστα, η να μεν μου δοκει οπτικο πεδιο και να φιει, η να τον καληκοσω κτλ κτλ πραμα που στο τελος της μερας εν ναν αδυκο για το σκυλο που εκαμε την δουλεια του και ο μαλακας ο Σωτηρης οχι! αρα παιζω τον ζιαμε ζε πιανει ο σκυλος στο στομα του το θηραμα που τοση ωρα καταδιοκε 100%!
αλλα Αν τυχει και εν παρω σκυλο μαζι μου και Τυχει να τον δω χαμε τοτε ανετα θα του δοσω το chance του να πεταχτει που την κουτσι και μετα να τον παιξω!
τωρα οσο αφορα τον μιτσιν, σιουρα εν λαθος το γεγονος οτι κρατα ΤΟΣΗ πολλην ωρα το οπλο! αλλα οι πυθανοτητες ατυχηματος περιοριζονται αναλογα με τους τοπους που κυνηγας!
περνει τον παντα διπλα που τα σπιτια μας, οταν αδειασει απο κυνηγους η περιοχη ΑΝ εχει κυνηγους πραγμα σπανιο! Γιατι ειναι περιοχες χαμηλου κυνηγετικου ενδιαφεροντος ασχετο πως εν λιο κολος ο μιτσις και ειδε παραπανω λαους που εμενα τα τελευταια 2 χρονια ... αλλα παν ζιαμε για να παιξει καμιαν ζικλουα καμια τραχιλα κτλ!
και ωρες με μεγαλη ηλιοφανεια δλδ μετα τεσ 8 το προι που μπορεις να δεις πεντακαθαρα καθε κινηση!
επισης φροντιζουμε να εχει τακτικες επισκεψεις στο σκοπευτηριο και εστο αν και το οπλο ειναι μεγαλο του και τα γραμμαρια που επαιζε ως περσυ χαμηλα ειχε σε επαρχιακους αγονες σταθερη αποδοση τον 30/50 δισκους! μαθενοντας με αυτο τον τροπο και τους κανονες ασφαλειας και την χρηση τον προστατευτικων γιαλιων για την δικια του ασφαλεια!