Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
peanut5020
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από peanut5020 »

english setter έγραψε:συγχαρητήρια σε όλους τους φίλους για τις χθεσινές επιτυχίες
εγώ ως συνήθως μια από τα ίδια , τα ίδια παντελή μου τα ίδια παντελάκη μου
ένα περδίκι που σηκώθηκε από ψιλά και το έπιασα για να πω ότι έριξα τουφεκια
κυνήγησα και το απόγευμα για 2 σχεδόν ώρες κάτω από βροχή αλλά τα περδίκια το βιολί τους
παραθέτω και ένα χθεσινό video από το πρωί για δείτε τι τραβώ σε κάθε εξόρμηση :evil:

Ε φιλε λευκες φερμες και μεις πολλες. Γιατο όμως;
Πότε θα σταθούν; Όταν κρυαδίσει;
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

admin έγραψε:Ρε Σωτήρι ενα σου κάμω μιαν ερώτηση και πρόσεξε τι θα μου απαντήσεις!!!!! Άμμα δούμε τον λαό μές την κούτσι πέζουμε τον ή λαόνουμε τον να κάμει τσί να του δώκουμε την ευκαιρία του???? Πρόσεξε γιατί εν ερώτηση παγίδα όπως το περτίτσι το περαστό :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εν καλά που ο μικρός ασχολείται με το κυνήγι αλλά όπως και να το κάνουμε σε αυτή την ηλικία 13 χρονό δέν μπορεί αν κουμαντάρει το όπλο ούτε να έχει ακόμη σωστή κρίση λόγω και του νεαρού της ηλικίας του , Προχθές σε ένα κατάστημα ήταν ένας παπάς με τον γιό του και ήθελε να αγοράσει γυαλια΄γιατί την προηγούμενη εξόρμηση σε ένα λαγό έσυρε του την σχιπεθκιά ο μιτσίς και έβαλε του καμια΄30 σκάγια παντού εκτός που τα μάθκια. Το κάθε πράγμα στο καιρό του. Πιάναμε και εμε΄ςι κάποτε όπλα απο νεαρή ηλικία εγώ τουλάχιστο 15 αλλά ήταν θέμα τύχης που δέν επέξαμε κανένα τότε που οι κυνηγοί δέν ήταν τόσοι!!!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ
ε Αρηστε εν γιαυτο που εν τον περνω μαζι μου , τουτι εν η τεραστια ευθυνη που ελεα πρην!
οσο για τον λαο μες την κουτσι με το περτιζι το ρεχτο εν 2 πραματα εντελος διαφερετικα!
εμενα αν και δεν μου ετυχε εν ξερω γιατι περπει να ειμαι στραος για να καταφερει ενα νιανιαρο να τον δει ζεγω ποτε να μεν ειδα τοσα χρονια, αλλα που την στιγμη που ο σκυλος εκαμε ιχνηλασια επειρε με στο λαο και ζινος εν πεταχτει που την κουτσι και ετυχε να τον παρει το ματι μου τοτε 8α τον παιξω για να γλιτωσω τα αλλα ...Πχ την ωρα που να πεταχτει να μπει ο σκυλος μπροστα, η να μεν μου δοκει οπτικο πεδιο και να φιει, η να τον καληκοσω κτλ κτλ πραμα που στο τελος της μερας εν ναν αδυκο για το σκυλο που εκαμε την δουλεια του και ο μαλακας ο Σωτηρης οχι! αρα παιζω τον ζιαμε ζε πιανει ο σκυλος στο στομα του το θηραμα που τοση ωρα καταδιοκε 100%!
αλλα Αν τυχει και εν παρω σκυλο μαζι μου και Τυχει να τον δω χαμε τοτε ανετα θα του δοσω το chance του να πεταχτει που την κουτσι και μετα να τον παιξω!
τωρα οσο αφορα τον μιτσιν, σιουρα εν λαθος το γεγονος οτι κρατα ΤΟΣΗ πολλην ωρα το οπλο! αλλα οι πυθανοτητες ατυχηματος περιοριζονται αναλογα με τους τοπους που κυνηγας!
περνει τον παντα διπλα που τα σπιτια μας, οταν αδειασει απο κυνηγους η περιοχη ΑΝ εχει κυνηγους πραγμα σπανιο! Γιατι ειναι περιοχες χαμηλου κυνηγετικου ενδιαφεροντος ασχετο πως εν λιο κολος ο μιτσις και ειδε παραπανω λαους που εμενα τα τελευταια 2 χρονια ... αλλα παν ζιαμε για να παιξει καμιαν ζικλουα καμια τραχιλα κτλ!
και ωρες με μεγαλη ηλιοφανεια δλδ μετα τεσ 8 το προι που μπορεις να δεις πεντακαθαρα καθε κινηση!
επισης φροντιζουμε να εχει τακτικες επισκεψεις στο σκοπευτηριο και εστο αν και το οπλο ειναι μεγαλο του και τα γραμμαρια που επαιζε ως περσυ χαμηλα ειχε σε επαρχιακους αγονες σταθερη αποδοση τον 30/50 δισκους! μαθενοντας με αυτο τον τροπο και τους κανονες ασφαλειας και την χρηση τον προστατευτικων γιαλιων για την δικια του ασφαλεια!
sotiris!129

Koutsofteros έγραψε:Έβαλες τον φυλακή ολόϊσια τον μιτσή...ενόμιζα κόφκει παραπάνω ο νους σου.

Όπως τζαι να το δικαιολογήσεις, εν παράνομο...τζαι επικίνδυνο, όι τόσον για τον μιτσή όσο για τους άλλους. Μιλούμε για 13, όι 16,17,18.... Συνέλθετε!

Για το σκότωμα στην κούτση, εν θα το σχολιάσω κατά πόσον εν σωστό ή όι, αφού μιλούμε για 13χρονο που τον έπαιξε....
φιλε μου κουτσοφτερε δεν εχω λογο για να δικαιολογισω κατι, εγω εφκαλα την αδεια μου πρην 7 χρονια παω κυνηγι κανονικοτατα και δεν εχω λογο για να απολογηθω σε κανενα για κατι!
αλλα ουτε και να δικαιολογηθω, αν τον επαιρνα εγω μαζι μου τοτε ναι θα ειχα μερος ευθύνης αν ηταν ο γιος μου παλε θα ειχα μερος ευθηνης! αλλα δοξαση ο Θεος και παπα εχει και μαζι του παει αρα εμενα λογος δεν μου πεφτει!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Ηρεμίστε λίγο.

Σκεφτείτε ότι και εσείς τα πρώτα σας κυνηγετικά βήματα τα κάνατε με την συνοδεία του πατέρα σας ως βουρκάτορες, και ακολούθος ρίξατε τα πρώτα σας φυσίγγια πάλι με τον πατέρα σας δίπλα σας. Είχατε και εσείς δίπλα σας, υπεύθυνο άτομο και δάσκαλο.

Δεν βρίσκω τίποτα το κακό στον μικρό αδελφό του Σωτήρη και ούτε στον πατέρα του, νοουμένου ότι ο μικρός συνοδευόταν πάντοτε με τον πατέρα του. Από την άλλη εάν ο μικρός απομακρύνετε από τον πατέρα του, τότε την πλήρη ευθύνη έχει ο πατέρας του και ο πατέρας του θα αντιμετωπίσει τον νόμο εάν αυτό προκύψει. Την στιγμή που δεν το γνωρίζει κανένας αυτό, μην κρίνετε και μην λιθοβολείτε τον συνάδελφο σας.

Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Συμφωνούμε Σάββα σε όλα αλλά επειδή όπως έχω κατεπανάληψη αναφέρει το φόρουμ το διαβάζουν και πάρα πολλά παιδιά θα ήτνα καλό να λέμε τα ρπα΄γματα με το όνομα τους για να μην μπάινουν ιδέες λάθος σε κάποια άτομα. Πρόσφατα στο διαδύχτιο ανέβασαν βίντεο με κάποιο ο οποίος έπαιρνε ιατρικό οξυγόνο και έκανε στατική άπνοια 22 λεπτά προχθές κάποιος στην Λεμεσό ρούφηξε ιατρικό όξυγόνο για να έχει καλύτερες επιδόσης στο ψάρεμα ευτυχώς που δέν πέθανε απο υποκαπνία!!!!!!
Προσέχουμε...για να έχουμε
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Εφόσον γίνεται κυνήγι με ένα όπλο και πάντα υπό την εποπτεία ενήλικα δεν βλέπω κάτι το μεμπτό. Έμπειρος-Άπειρος. Αν περιμένει κανείς τα μαθήματα/παρωδία για να μάθει θέματα ασφάλειας και κυνηγετική παιδεία......την κάτσαμε. Αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν μάλλον δεν ήξεραν αυτή την παράμετρο του ενός όπλου και νόμισαν άλλα.

Ευχάριστες αναμνήσεις που μου ξυπνά η συγκεκριμένη τακτική. Να περιμένεις να κάτσουν όλοι να ξεκουραστούν για να πιάσεις το όπλο και να παρακαλάς να περάσει καμιά τζιήκλα πριν ξεκινήσουν να παίξεις, λίγα χρόνια μετά μια σου μια μου και αργότερα "εγώ κρατώ το όπλο αν θες πατέρα φέρε και εσύ το άλλο να κυνηγήσεις" :D .

Τίποτα χθες, μια μαλαή αλλά δεν τον βρήκαμε τελικά. Χτύπησα 1 περδίκι κατά της 10 που περπάτησα λίγο μόνος μου.
sotiris!129

λιπον δεν μου κανει αισθηση το γεγονος οτι ο μιτσις επαιξε λαο, ενεν φετος εν του χρονου ηταν να σπασει ο θκιαολος το ποδαρι του να δοκει το κρεας πας το κρεας και να τον παιξει!
εγω αν και εχαρηκα με την χαρα του μιτσι και μονο οχι για το αποτελεσμα αλλα με την χαρα του!
η περτιζι να επαιζεν η λαο την ιδια αισθηση θα με εκανε εμενα αφου χωρις σκυλο οπως ειπα και σε πολλα αλλα ποστ μου ολα ειναι θεμα τυχης !
εχαρηκα πολλα παραπανω που ηβρε 3 kg μανηταρκα κοκκινα παρα τον ψοφο που εχει που τα εψες βρομιζει το ψυγειο!
και τουτο του το εδειξα υπερβολικα φανερα σε σημειο που η μανα μου εχει που τα εχτες παουριζει, "πε ρε ΒΛΑΚΑ ενα bravo του μωρου!!!" εγω τιποτε σταθερος στες αποψεις μου και στο σπιτι!!! "εισαι αχαπαρος,λαφαζανης,κουτουριζης, εσυ και ο παπας εν ειστε κυνηγοι αλλα Οπλοφοροι κτλ κτλ!
εγω θα χαρω την μερα που θα κανει τον πρωτο του σκυλο θα φκαλει τον πρωτο του λαο και θα τον παιξει, τοτε και μονο τοτε η χαρα μου για την θηραματικη αποζημειοση που πηρε θα ειναι διπλασια απο τον ιδιο !!!
πρην 4 μηνες ζητησε και πηρε τον πρωτο του σκυλο, ενα ημιαιμο που του χαρεισε ο γειτονας μας στο βουνο απο μια τυχεα γεννα που ειχε, το σκυλι ηταν αρκετα μικρο εγω ειχα φιγει για Ισπανια για σπουδες ετσι ο μικρος βλεποντας στο τελος της μερας πως ΔΕΝ θα καταφερει να εκπαιδευση το σκυλο μονος του εδωσε πισω στον ιδιοκτητη του το κουταβι για να μην το καταστρεψει!
που θα πιασει τον πρωτο του σκυλο σε οτι ηλικια και να ειναι, δεν πα νανε του χρονου, τοτε και μονο τοτε θα παει κυνηγι μαζι μου!
μεχρι τοτε bravo που μενα δεν θα παρει!
Demetri5
Full Member

Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Demetri5 »

sotiris!129 έγραψε:λιπον δεν μου κανει αισθηση το γεγονος οτι ο μιτσις επαιξε λαο, ενεν φετος εν του χρονου ηταν να σπασει ο θκιαολος το ποδαρι του να δοκει το κρεας πας το κρεας και να τον παιξει!
εγω αν και εχαρηκα με την χαρα του μιτσι και μονο οχι για το αποτελεσμα αλλα με την χαρα του!
η περτιζι να επαιζεν η λαο την ιδια αισθηση θα με εκανε εμενα αφου χωρις σκυλο οπως ειπα και σε πολλα αλλα ποστ μου ολα ειναι θεμα τυχης !
εχαρηκα πολλα παραπανω που ηβρε 3 kg μανηταρκα κοκκινα παρα τον ψοφο που εχει που τα εψες βρομιζει το ψυγειο!
και τουτο του το εδειξα υπερβολικα φανερα σε σημειο που η μανα μου εχει που τα εχτες παουριζει, "πε ρε ΒΛΑΚΑ ενα bravo του μωρου!!!" εγω τιποτε σταθερος στες αποψεις μου και στο σπιτι!!! "εισαι αχαπαρος,λαφαζανης,κουτουριζης, εσυ και ο παπας εν ειστε κυνηγοι αλλα Οπλοφοροι κτλ κτλ!
εγω θα χαρω την μερα που θα κανει τον πρωτο του σκυλο θα φκαλει τον πρωτο του λαο και θα τον παιξει, τοτε και μονο τοτε η χαρα μου για την θηραματικη αποζημειοση που πηρε θα ειναι διπλασια απο τον ιδιο !!!
πρην 4 μηνες ζητησε και πηρε τον πρωτο του σκυλο, ενα ημιαιμο που του χαρεισε ο γειτονας μας στο βουνο απο μια τυχεα γεννα που ειχε, το σκυλι ηταν αρκετα μικρο εγω ειχα φιγει για Ισπανια για σπουδες ετσι ο μικρος βλεποντας στο τελος της μερας πως ΔΕΝ θα καταφερει να εκπαιδευση το σκυλο μονος του εδωσε πισω στον ιδιοκτητη του το κουταβι για να μην το καταστρεψει!
που θα πιασει τον πρωτο του σκυλο σε οτι ηλικια και να ειναι, δεν πα νανε του χρονου, τοτε και μονο τοτε θα παει κυνηγι μαζι μου!
μεχρι τοτε bravo που μενα δεν θα παρει!
αφηστα τουτα γαλλικα ρε Σωτηρη :-D ετο εβαλε σου γιαλια ο μιτσις τζαι εν το παραδεχεσε να με σε περιπαιζει! :-D
Περαν του αστειου θεωρο μεγαλη υποθεση να δεις το λαο στην κουτση και εν πολλα μεγαλη υποθεση για ενα μωρο 13 χρονων! Εχω γνωστο που χωρις σκυλους μπορει να παιξει 1-5 λαους την σεζον! Γι αυτο με το λαλεις τυχη εν τζαι ξερεις καμια φορα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
sotiris!129

ε Δημητρη μα ηρτες ζε δαμεσα?
πετους ρε ηντα αστερι εν το μωρο :lol: !
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

sotiris!129 έγραψε:την all-Metal HD 720P Hunting Gun Camera shoot Camcorder

.............
και πρεπει να εχεις συνεχεια συμαθκιασμενο το σκυλο (κακο τουτο) για να φκαλεις video την διαδικασια αφου η camera βλεπει οπως βλεπει το οπλο!!!
προχτες ενα περτικο εκαταφερα να φκαλω video εκραταν μαλαι ο σκυλος και επροσικοστικε αλλα εν τον επαιξα γιατι ηταν μακρια ετσι εσβισα το video :lol: !
αλλα εν καλη η πιοτητα και ο ηχος! ετσι οπως την ειδα προχτες μονο για τες φασες/ζικλες καμει που βλεπεις τον στοχο που μακρια και εχεις χρονο να αντιδρασεις και εν εχει ουτε σκυλο για να σιμαθκιαζεις!
Ρε Σωτήρη....φαίνεται καλή κουβέντα. Αλλά.....ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ εν θα ήθελα να δω την φάτσα μου μες τα βίτεο σου... :lol: :lol: :lol: εν λλίο φοητσιάρικο.... :?
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”