φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
HUNTER
Full Member

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από HUNTER »

ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΙΓΟΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΗΙ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΝΙΟΥΝ ΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ. ΜΠΑΙΝΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΟΡΙΣ ΟΠΛΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΧΝΙΛΑΤΕΣ ΤΣΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΙΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΝ 85 ΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΗΕΝ ΤΟΥ ΣΗΙΛΛΟΥΣ ΜΕΣ ΣΤΙΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΙ.
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

φιλε μου σωτηρη μολις εφα το λαο τωρα ..ομως επειδη ισε φιλος καλος τζε τη κυριακη το απογευμα εναμεπαρης τζιαμε που ειπαμε εφυλαξα σου τη κελε μεσ το ασημοχαρτο κοπιασε..... :P :P :P :P :P
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

επια την τεταρτη ΔΕΝ αφικαν ουτε για δηγμα φραγκολινες, καθε 20 μετρα εβρισκα φτερα της φραγκολινας που επαιξαν.... εφτιχως επρολαβα ζε επαιξα 1 την πρωτη κυριακη
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΙΓΟΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΗΙ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΝΙΟΥΝ ΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ. ΜΠΑΙΝΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΟΡΙΣ ΟΠΛΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΧΝΙΛΑΤΕΣ ΤΣΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΙΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΝ 85 ΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΗΕΝ ΤΟΥ ΣΗΙΛΛΟΥΣ ΜΕΣ ΣΤΙΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΙ

Φιλε HUNTER εν νομιζω ο φιλος παυλος να εχει αναγκη να παει μες την απαγορευμενη να κυνηγησει ετσι σκυλο που εχει που ειναι απο τους καλυτερους που ειδα ειδα και τα αλλα βιντεο του ειναι αστερι οπου παει και εχει λαγο εν να τον συκωνει
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:επια την τεταρτη ΔΕΝ αφικαν ουτε για δηγμα φραγκολινες, καθε 20 μετρα εβρισκα φτερα της φραγκολινας που επαιξαν.... εφτιχως επρολαβα ζε επαιξα 1 την πρωτη κυριακη

Φιλε επαιξαν τα ππαλαζουθκια τις φετινες. πολλα δυσκολο να ξιλιφτιυν αμα τις πιάσει ενας τόπος . Βασικα πρεπει να σφαξεις τα θυληκα. Εγω θυληκα σταματησα να παιζω εδω και 2 χρονια και οι περιοχες που κυνηγω κρατουν φραγκολινες!!! Συνιστω στους συναδελφους να καμνουν το ιδιο...μεν παιζεται τις θυληκες φραγκολινες για να χουμεν...
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Ε Ανθημε εν για τον αγιο σοζομενο που μιλο, ζιαμε επδ σινορεφκει με νεκρα εν ξολιφκουντε μολις τελειοσει το κυνηγι και φιουν τουτοι οι αχαπαροι ουλοι που παν ζε παιζουν πουλουθκια μες τα τριφιλια εν να ξαναπαν ζιαμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

lagomania έγραψε:ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΙΓΟΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΗΙ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΝΙΟΥΝ ΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ. ΜΠΑΙΝΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΟΡΙΣ ΟΠΛΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΧΝΙΛΑΤΕΣ ΤΣΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΙΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΝ 85 ΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΗΕΝ ΤΟΥ ΣΗΙΛΛΟΥΣ ΜΕΣ ΣΤΙΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΙ

Φιλε HUNTER εν νομιζω ο φιλος παυλος να εχει αναγκη να παει μες την απαγορευμενη να κυνηγησει ετσι σκυλο που εχει που ειναι απο τους καλυτερους που ειδα ειδα και τα αλλα βιντεο του ειναι αστερι οπου παει και εχει λαγο εν να τον συκωνει

Ετσι φιλε
Κι εγω το συμπερασμα μου ειναι οτι τα παιθκια εχουν ενα εξαιρετικο σκυλι.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
ninos
Full Member

Δημοσίευση από ninos »

ειδα πολλα βιντεο ελλα τουτο εσικωσε την τριχα μου. ακομα λιο να αρπαξω το οπλο και να τον παιξω. α ρε γιωρκο παιξε τον!! Μπραβο φιλε μου, συνεχισε και αστους αλλους να λενε οτι θελουν...απλα ζηλευουν που δεν εχουν αυτο που εχεις εσυ!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

τα κυνηγια της τεταρτης δετε τον σκυλλο μου εντα φερμαν :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Αδε γαιματα ποδα ο αθρωπος!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ποσα τον επειαες αν επιτρεπετε,πουλας τον?? :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”