Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
kostakiann
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από kostakiann »

ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΤΣΗΝ ΕΝΝΕΝ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΞΑΝΑ!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

kostakiann έγραψε:ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΤΣΗΝ ΕΝΝΕΝ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΞΑΝΑ!
Ε φιλε εγω εν τον περνω μαζι μου γιατι εν τεραστια η ευθυνη, αν ηταν 16-17 ατε αλλα εν 13 εν τελεια μωρο... βλεπω τον και εν σαμπος και βλεπω την ζωη μου να ξαναεπαναλαμβανεται! εν επερημενα το συνκεκριμενο γεγονος για να πιστο πως το μηλο επεσε κατω που την μηλια, απλα τουτο ηταν ακομα ενα σημαδι !
το θετηκο ειναι πως ο πατερας μου οπως τον βλεπω θα σταματουσε το κυνηγι και φετος μπορει να εβγαλε αδεια μονο και μονο για τουτο το μωρο, και παει ασεν 2-3 ωρες καθε κυριακη για να μεν του χαλα χατιρι ετσι αναγκαστηκα θα εν και ο πατερας πας τα βουνα για αλλο 2-3 χρονια!
περσυ επαιζεν μονο 24 gr και του στοιχισε 2 λαγους τελευταια Κυριακη απο την ιδια κουτσι σαν εμαζεβαν αγρελια αφου επαιταχτυκαν μπροστα τους και ο μιτσις με τα 24 γραμμαρια απλα εσκουλισε τους !
φετος 30gr 6no και ειναι 40 kg με τα εντερα!
τουλαχιστο εν θα εχω την εγνοια του πως εν να μπλεξει πουποτε αλλου γιατι το κυνηγι ειναι το μονο πραγμα που τον απασχολει 24/24 12 μηνες τον χρονο !
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Ρε Σωτήρι ενα σου κάμω μιαν ερώτηση και πρόσεξε τι θα μου απαντήσεις!!!!! Άμμα δούμε τον λαό μές την κούτσι πέζουμε τον ή λαόνουμε τον να κάμει τσί να του δώκουμε την ευκαιρία του???? Πρόσεξε γιατί εν ερώτηση παγίδα όπως το περτίτσι το περαστό :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εν καλά που ο μικρός ασχολείται με το κυνήγι αλλά όπως και να το κάνουμε σε αυτή την ηλικία 13 χρονό δέν μπορεί αν κουμαντάρει το όπλο ούτε να έχει ακόμη σωστή κρίση λόγω και του νεαρού της ηλικίας του , Προχθές σε ένα κατάστημα ήταν ένας παπάς με τον γιό του και ήθελε να αγοράσει γυαλια΄γιατί την προηγούμενη εξόρμηση σε ένα λαγό έσυρε του την σχιπεθκιά ο μιτσίς και έβαλε του καμια΄30 σκάγια παντού εκτός που τα μάθκια. Το κάθε πράγμα στο καιρό του. Πιάναμε και εμε΄ςι κάποτε όπλα απο νεαρή ηλικία εγώ τουλάχιστο 15 αλλά ήταν θέμα τύχης που δέν επέξαμε κανένα τότε που οι κυνηγοί δέν ήταν τόσοι!!!!!!ΠΡΟΣΟΧΗ
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Έβαλες τον φυλακή ολόϊσια τον μιτσή...ενόμιζα κόφκει παραπάνω ο νους σου.

Όπως τζαι να το δικαιολογήσεις, εν παράνομο...τζαι επικίνδυνο, όι τόσον για τον μιτσή όσο για τους άλλους. Μιλούμε για 13, όι 16,17,18.... Συνέλθετε!

Για το σκότωμα στην κούτση, εν θα το σχολιάσω κατά πόσον εν σωστό ή όι, αφού μιλούμε για 13χρονο που τον έπαιξε....
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavlos »

Προσοχη με τα οπλα. Δεν ειναι αστεια πραγματα!!
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ADMIN ΣΩΤΗΡΗ.
ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΜΙΑ ΤΖΙΚΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΤΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.....
ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ.
ΠΑΡΕ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΜΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ..... :lol: :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
mariosgeri
Full Member

Δημοσίευση από mariosgeri »

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Μ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΝΙΚΚΟ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

,Μπράβο κοπέλια
Προσέχουμε...για να έχουμε
gekaspower
Full Member

Δημοσίευση από gekaspower »

χθες :arrow: ενα λαγο αλλα με τη βοηθεια τησ τυχησ αυτη τη φορα ;)
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΕΜΕΙΣ 3 ΟΠΛΑ ΠΗΡΑΜΕ 3 ΠΕΡΔΙΚΙΑ.......ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΤΥΠΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΦΚΙΚΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ. ΝΙΤΖΙΑ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΗ ΣΤΟ ΛΑΓΟ.....ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΟΥΝΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΚΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΕΒΟΥΡΑ ΤΟ ΛΑΓΟ ΠΟΥΠΙΣΩ. :D ΚΑ8Ε 20 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΓΟ...ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ. ΕΠΕΡΙΖΕΜΕ ΜΑΣ ΟΥΛΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧ8ΗΚΕ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ.
ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΝΤΟΥΠΛΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ 2 ΤΤΟΠΠΟΥΖΟΠΕΡΤΙΚΟΥΣ... 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”