ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από πανικος »

Dimitris έγραψε:Εφκαλαμεν τον μεζέ! :? Το starter βασικά.

Εικόνα
καλα τα πηγες εσυ δημητρη μου.εκινηθηκαν λιγες ?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Το ποφύσημα εκατάφερα κ επιασα 1 ενώ εφύαν μου 5-6 άπαιχτες. Μετά τίποτε, είχεν τις υπόλοιπες που βλέπεις στην φωτό + 2-3 που επεράσαν που μακριά.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

εν παντου το κακο δηλαδη .νομιζω να αρχισουμε το ψαρεμα και κανενα καλαμαρι δημητρη :D οχι πως ειναι σιγουρα τζινα αλλα τουλαχιστον και να μην παρουμε τιποτα δεν θα μαραζωσουμε γιατι σπανια πιανουμε αρκετα ψαρια ενω οι τζικλες εκαλομαθαν μας τζε τωρα κακο φαινεστε μας :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

πανικος έγραψε:εν παντου το κακο δηλαδη .νομιζω να αρχισουμε το ψαρεμα και κανενα καλαμαρι δημητρη :D οχι πως ειναι σιγουρα τζινα αλλα τουλαχιστον και να μην παρουμε τιποτα δεν θα μαραζωσουμε γιατι σπανια πιανουμε αρκετα ψαρια ενω οι τζικλες εκαλομαθαν μας τζε τωρα κακο φαινεστε μας :lol:
Να μεν δει το μήνυμα σου ο Μάριος γιατί έννα κουρτιστεί και μετά δεν θα μπορείς να πεις όχι :lol:

Εγώ πιστεύω θα φανούν τσίκλες, μεν μου αγχώνεστε. Μέσα Δεκεμβρίου και Γενάρη. Υπομονή ;)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Σήμερα 4,5 ώρες περπάτημα με το "Πειραχτήρι κατά των δεσμευμένων" Σπύρος Σπύρου ο εφτάκαννος.!! :lol:
Πήραμε από ενα περδίκι και από 3 τζίκλες. Συν μια τρασιήλα και μια χαμένη/κουτσόφτερη τζίκλα για μένα.
Σύνολο φυσιγγίων για μένα 15(6 εύστοχίες). Βασικά ελάχιστες αστοχίες είχαμε και κυρίως σε μακρινές βολές (απελπισίας) αφού το θήραμα ήταν λιγοστό και η κούραση και η ζέστη μας είχαν καταβάλει.
Φωτογραφίες και ανάλυση των φάσεων αργότερα που θα έχουμε το χρόνο κ την όρεξη. :lol:
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Δημήτρη η καλή μέρα φαίνεται που το πρωί...κουρτίστε τα καλάμια :lol: :lol:

Έναν πολύχρωμο από μένα σήμερα + καμιά ντουζίνα μανιταρούθκια άσπρα. Ακολούθησε μεγάλος περίπατος σε φασσότοπους για αναγνωριστικούς σκοπούς ;)
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μετα την περσυνη σφαγη μπεκατσων , και την ατυχη απωλεια του Λακη, ειπαμε με τον φιλτατο Λουι να καναμε δειλα δειλα την πρωτη μας εξωρμηση μαζι για φετος ετσι ωστε να προετοιμαστουμε για τες μπεκατσες που ολο και πλησιαζουν !
6:30 με 7:30 ο Συντροφος ειχε πιασει το quota ετσι κακην κακος κατεβηκαμε κατω απο το βουνο με 6 περδικες , δεν θελαμε να κανουμε αλλο κακο στον τοπο ... μεχρι τες 10 στον ποταμο φραγκολινες 0 ετσι την καναμε με ελαφρα γιατι επρεπε να παει δουλεια !
Πολλες οι τσιχλες , ετσι και εγω εβαλα το σκυλακι σπιτι και ειπα να παω καπου κοντα για τσιταστρο!
περπατημα για 1:30 ωριτσα με αρκετα καλο αποτελεσμα και κατα τες 4 στο αυτοκινητο ολο χαρα για να παω 500μετρα ποιο κατω που ηταν το ποστο μου !

πραγμα που δεν εγινε γιατι πρην προλαβω να κοντεψω 10 μετρα απο το αμαξι καποιο κολοπαιδο φροντισε να μου σπασει τα νευρα μου κανοντας την ψυχολογια μου ακαταλληλη για κυνηγι !

Αντε και καλα γ@μhμ1 κυνηγια !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλησπέρα συνάδελφοι !!!

Εδώκαμε το γυρό μας και σήμερα !!

Πολύ λίγο το θήραμα, ειδικά τζίκλες εδο και μια βδομάδα εχαθήκαν !! :?

Πολλή περπάτημα και σήμερα, αποτέλεσμα ένα περδίκι (εκαλλικόσαμε και ένα έτσι πανηγυρικά :oops: )

Απόγευμα για καμιά τζικλούα αλλά χασημιές. Καρποθήκαμε 3 με το ζόρι... :P

Ας ελπίσουμε να αλλάξει σύντομα ο καιρός ...

Κυριακή πάλι ;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

Περιγραφή αλα Σπύρος:
Κύρια σημεία:
1) Στεκόμουν για 15 λεπτά περίπου, 30 μέτρα πίσω από ένα πεύκο για καμιά τζικλού στο ποφύσημα.
Αποτέλεσμα όταν πλησίασα κοντά στον πεύκο και ακούμπησα το όπλο σε ένα ξερόκλαδο για λόγους φυσικής ανάγκης 3 φασσάκκες την έκαναν με τα "φαπ-φαπ'' τους χωρίς να προλάβω να ρίξω αφού επέλεξαν τις καλύτερες πορείες διαφυγής έτσι ώστε απλά να προλάβω να δω τις 2 στα 60-70 περίπου μέτρα! :(
2)Ακούγονταν πολλές τζίκλες πίσω μας μέσα στον ποταμό το πρωί και αυτό μας έδωσε ελπίδες, οι οποίες τελικά αποδείχθηκαν λανθασμένες.
2)Ορίσαμε πορεία και ξεκινήσαμε περπάτημα στις 6:50. Οι τσίκλες άφαντες αφού μέχρι τις 8:00 είδαμε/ακούσαμε καμιά 10αριά, ρίξαμε σε 3 μόνο που μας πλησίασαν και τις καρπωθήκαμε.
3)Πλησιάζοντας σε ένα γώνιασμα που "κουλιάζουν" περδίκια αυτά (6-8 στον αριθμό) μας πήραν χαμπάρι από νωρίς και έφυγαν 130-150 μέτρα πιο μπροστά ανηφορικά δεξιά προς την μεριά μου. Κάνω σήμα στο Σπύρο (στεκόταν στην άλλη μεριά του ποταμού και ήταν πολύ δύσκολο να περάσει απέναντι) ότι πάω πίσω τους... και ξεκινά το περδικοκυνηγητό...Ανέβηκα στο λόφο τάχιστα με σκοπό να βγώ από πάνω τους και να τα αιφνιδιάσω(εκεί που υπολόγιζα ότι προσγειώθηκαν)... Ο υπολογισμός μου ήταν ορθός αφού ένα περδίκι φούρρισε 10 μέτρα από κάτω και το καρπώθηκα(τα υπόλοιπα πρόλαβαν και μπήκαν απαγορευμένη μάλλον).
4)Στην προσπάθεια να βρούμε κάποια από τα υπόλοιπα περδίκια αποφασίζουμε να ζώσουμε το λόφο και έπειτα να κινηθούμε προς κάποιες τερατσιές που 'πιάνουν τζίκλες"... αποτέλεσμα να καρπωθώ μια τζίκλα και ενώ έψαχνα φυσίγγι για να γεμίσω με αιφνιδιάζει μια τζίκλα που έτρεχε κάτω από τις τερατσίές σαν την πελλή και έτσι χρειάστηκε να τις ρίξω 2 φορές για να την πιάσω.
5)
Ο Σπύρος σας σήμερα έκαμε μια υπέροχη τραβέρσα βολή σε πέρδικα στα 45-50 περίπου μέτρα με τσοκ 2!!
Ήταν 11.15 και πλησίαζε η εξόρμηση μας στο τέλος όταν σηκώθηκε μια κοπή 10-12 περδίκια σε απόσταση που απλά τα κοιτούσα(ο Σπύρος έριξε μια βολή αποχαιρετισμού στα 50+ μέτρα). Αμέσως του λέω: 'Γέμισε και αποκλείετε να έφυγαν όλα. Μετά από 15 βήματα ρίχνω πέτρα σε μια σχοινιά ακούω θόρυβο και ετοιμάζομαι λες και είμαι στο βατήρα στο σκοπευτήριο... φεύγει χαμηλά και το βλέπω στα 20 μέτρα, του ρίχνω δύο ωραία καλλίτζια(μετά από 4+ ωρες περπάτημα το όπλο εν 15-20 κιλά!! :x ) ΡΊΧΝΕΙ την πρώτη ο Σπύρος "αστοχεί" Ρίχνει τη δεύτερη (Μirage) και το βλέπω να πέφτει. Δε μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου που έπιασε και ο σύντροφος ακόμα ένα περδίκι(επιβράβευση της τόσης προσπάθειας μας να τρέχουμε ξοπίσω αυτά τα commandos των κυπριακών βιοτόπων που τόσο καλά ξέρουν να αμύνονται αλλά και να ξεφεύγουν!!) για να τα κάμουμε ζευκάρι. :D

Εικόνα
Αριστερά Σαββής-Δεξιά Σπύρος ΙΣΟΠΑΛΙΑ :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

savvis25 έγραψε:Περιγραφή αλα Σπύρος:
Κύρια σημεία:
1) Στεκόμουν για 15 λεπτά περίπου, 30 μέτρα πίσω από ένα πεύκο για καμιά τζικλού στο ποφύσημα.
Αποτέλεσμα όταν πλησίασα κοντά στον πεύκο και ακούμπησα το όπλο σε ένα ξερόκλαδο για λόγους φυσικής ανάγκης 3 φασσάκκες την έκαναν με τα "φαπ-φαπ'' τους χωρίς να προλάβω να ρίξω αφού επέλεξαν τις καλύτερες πορείες διαφυγής έτσι ώστε απλά να προλάβω να δω τις 2 στα 60-70 περίπου μέτρα! :(
2)Ακούγονταν πολλές τζίκλες πίσω μας μέσα στον ποταμό το πρωί και αυτό μας έδωσε ελπίδες, οι οποίες τελικά αποδείχθηκαν λανθασμένες.
2)Ορίσαμε πορεία και ξεκινήσαμε περπάτημα στις 6:50. Οι τσίκλες άφαντες αφού μέχρι τις 8:00 είδαμε/ακούσαμε καμιά 10αριά, ρίξαμε σε 3 μόνο που μας πλησίασαν και τις καρπωθήκαμε.
3)Πλησιάζοντας σε ένα γώνιασμα που "κουλιάζουν" περδίκια αυτά (6-8 στον αριθμό) μας πήραν χαμπάρι από νωρίς και έφυγαν 130-150 μέτρα πιο μπροστά ανηφορικά δεξιά προς την μεριά μου. Κάνω σήμα στο Σπύρο (στεκόταν στην άλλη μεριά του ποταμού και ήταν πολύ δύσκολο να περάσει απέναντι) ότι πάω πίσω τους... και ξεκινά το περδικοκυνηγητό...Ανέβηκα στο λόφο τάχιστα με σκοπό να βγώ από πάνω τους και να τα αιφνιδιάσω(εκεί που υπολόγιζα ότι προσγειώθηκαν)... Ο υπολογισμός μου ήταν ορθός αφού ένα περδίκι φούρρισε 10 μέτρα από κάτω και το καρπώθηκα(τα υπόλοιπα πρόλαβαν και μπήκαν απαγορευμένη μάλλον).
4)Στην προσπάθεια να βρούμε κάποια από τα υπόλοιπα περδίκια αποφασίζουμε να ζώσουμε το λόφο και έπειτα να κινηθούμε προς κάποιες τερατσιές που 'πιάνουν τζίκλες"... αποτέλεσμα να καρπωθώ μια τζίκλα και ενώ έψαχνα φυσίγγι για να γεμίσω με αιφνιδιάζει μια τζίκλα που έτρεχε κάτω από τις τερατσίές σαν την πελλή και έτσι χρειάστηκε να τις ρίξω 2 φορές για να την πιάσω.
5)
Ο Σπύρος σας σήμερα έκαμε μια υπέροχη τραβέρσα βολή σε πέρδικα στα 45-50 περίπου μέτρα με τσοκ 2!!
Ήταν 11.15 και πλησίαζε η εξόρμηση μας στο τέλος όταν σηκώθηκε μια κοπή 10-12 περδίκια σε απόσταση που απλά τα κοιτούσα(ο Σπύρος έριξε μια βολή αποχαιρετισμού στα 50+ μέτρα). Αμέσως του λέω: 'Γέμισε και αποκλείετε να έφυγαν όλα. Μετά από 15 βήματα ρίχνω πέτρα σε μια σχοινιά ακούω θόρυβο και ετοιμάζομαι λες και είμαι στο βατήρα στο σκοπευτήριο... φεύγει χαμηλά και το βλέπω στα 20 μέτρα, του ρίχνω δύο ωραία καλλίτζια(μετά από 4+ ωρες περπάτημα το όπλο εν 15-20 κιλά!! :x ) ΡΊΧΝΕΙ την πρώτη ο Σπύρος "αστοχεί" Ρίχνει τη δεύτερη (Μirage) και το βλέπω να πέφτει. Δε μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου που έπιασε και ο σύντροφος ακόμα ένα περδίκι(επιβράβευση της τόσης προσπάθειας μας να τρέχουμε ξοπίσω αυτά τα commandos των κυπριακών βιοτόπων που τόσο καλά ξέρουν να αμύνονται αλλά και να ξεφεύγουν!!) για να τα κάμουμε ζευκάρι. :D

Εικόνα
Αριστερά Σαββής-Δεξιά Σπύρος ΙΣΟΠΑΛΙΑ :lol:[/quo

ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑ....ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ :D...ΑΣΤΕΙΟ Α!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”