Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από admin »

Τον Μαϊο υπήρχε απαγόρευση και μετά απο ένα μήνα αποχή είπαμε να πάμε να κολυμπήσουμε. Σημείωση απο 31 Μαϊου μέχρι 31 Σεπτεβρίου δέν δικαιούντια οι επαγγελματίες να βάζουν δίκτυα κάτω απο 5 μέτρα. Εκεί που ψαρεύαμε 6 άτομα απο τα 6-7 μέτρα μέχρι 1 μέτρο ήρθε ένας τύπος και μας έζωσε με πέραν των 10 ζεμπύλων . Αλλά έζωσε μας κανονικά. Έπιανα τηλέφωνο τμήμα αλιείας τίποτα ρε ποτσί ρε ποδά στου κουφού την πόρτα.....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ταλιμπάν selfie :D :D :D ( o σωτήρης μόνο σηκωτούς μούρμουρους παίζει ?)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εμεναν ανυσηχα με οτι ειπε πως δεν ηταν φορσατος.

Εφανταστηκες να βουτα με το παλιο μπερεττα του που δεν σκοτωνει? :lol: :lol: :lol:

Θα γεμωσει το νερο κουτσολεπιασμενες φραγκολινες υδροβιους νερους :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

admin έγραψε:Πρωτη μερα εποσκολιστικαμε 1-2 ωρες

ΑΑΑΑΑΑ..ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΝΕΣ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΝ ΜΕΛΙΙΙΙΙ..ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

admin έγραψε:ταλιμπάν selfie :D :D :D ( o σωτήρης μόνο σηκωτούς μούρμουρους παίζει ?)
ε φιλε μολις εμπεικα μεσα ηρταν 2 λαυρακια να μου καμουν εξυπναδες εφαν την το 1 το αλλο επειασε το νοημα και εχαθηκε ... 10 μετρα παρακατω βλεπω μιαν κουρκουνατσα πουζινες που λαλεις αμανα μου αψε τα καρβουνα, βουτω να την πλαναρω εγινε καπνος .... (ζινη ηταν δεν ειδα αλλην κουρκουνα ποιο μεγαλη που 100gr για να αξιζει την τουφετσια της ! (σκαρους μπορει να ειδα 5 συνολο ζε ζινοι βρεφοι)
μεν φανταστεις 2 ωρες ημασταν μεσα γιατι 9 εκλειε ο μπουφες του ξενοδοχειου και επρεπε να φκουμε εξω αρον αρον για να μεν χασουμε το προινο...
μετα που 2 πιατα σαν τουτο πρεπει να καμεις και 2μερες για να ξαναμπεις μεσα στο νερο :lol:

ομως η αληθεια να λεγεται για 2 ωρες μεσα στο νερο και για περιοχη κοκκινοχωριον που εκαταντησαν την θαλασσα νεκρα ειδα σχετικα αρκετα ψαρια 1 κοπαδι καμια 200-300 κεφαλους 300-500γρ και λιγα κοπαδακια μουρμουρες πανω κατω το ιδιο σιζε !

ειχε και καμια 10ρκα καλαμαες που οποτε επερνουσα που κατω που κανενα αναρωτιομουν τι σκατα κανει εκει τοσες ωρες αφου η κουρκουνες που ειχαν απο κατω τους ηταν το ιδιο σιζε με τες παπαθκιες μπορει και μικροτερες! (εν να μου πεις τωρα με το φασολακι ..... )
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Laurona έγραψε:Εμεναν ανυσηχα με οτι ειπε πως δεν ηταν φορσατος.

Εφανταστηκες να βουτα με το παλιο μπερεττα του που δεν σκοτωνει? :lol: :lol: :lol:

Θα γεμωσει το νερο κουτσολεπιασμενες φραγκολινες υδροβιους νερους :lol: :lol:
αφου γαμωτα επλαναρισκα τους μουρμουρους , ειχα τους πας την ακρην της σμιλας και εδισταζα να πατησω την σκανδαλη με αποτελεσμα να μου φιουν απεχτοι 2-3 κεφαλοι (τορπιλές) και σιουρα παραπανω που 3 μουρμουροι το ιδιο σιζε! εκαλικοσα και 2-3 μουρμουρους που αμμα ζε εφεφκαν εθημουμουν οτι πρεπει να τους παιξω θεμας εχτος που να τους βλεπω εεεεεεε Βαρτου ρηγανη δλδ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

sotiris!129 έγραψε:
admin έγραψε:ταλιμπάν selfie :D :D :D ( o σωτήρης μόνο σηκωτούς μούρμουρους παίζει ?)
ε φιλε μολις εμπεικα μεσα ηρταν 2 λαυρακια να μου καμουν εξυπναδες εφαν την το 1 το αλλο επειασε το νοημα και εχαθηκε ... 10 μετρα παρακατω βλεπω μιαν κουρκουνατσα πουζινες που λαλεις αμανα μου αψε τα καρβουνα, βουτω να την πλαναρω εγινε καπνος .... (ζινη ηταν δεν ειδα αλλην κουρκουνα ποιο μεγαλη που 100gr για να αξιζει την τουφετσια της ! (σκαρους μπορει να ειδα 5 συνολο ζε ζινοι βρεφοι)
μεν φανταστεις 2 ωρες ημασταν μεσα γιατι 9 εκλειε ο μπουφες του ξενοδοχειου και επρεπε να φκουμε εξω αρον αρον για να μεν χασουμε το προινο...
μετα που 2 πιατα σαν τουτο πρεπει να καμεις και 2μερες για να ξαναμπεις μεσα στο νερο :lol:

ομως η αληθεια να λεγεται για 2 ωρες μεσα στο νερο και για περιοχη κοκκινοχωριον που εκαταντησαν την θαλασσα νεκρα ειδα σχετικα αρκετα ψαρια 1 κοπαδι καμια 200-300 κεφαλους 300-500γρ και λιγα κοπαδακια μουρμουρες πανω κατω το ιδιο σιζε !

ειχε και καμια 10ρκα καλαμαες που οποτε επερνουσα που κατω που κανενα αναρωτιομουν τι σκατα κανει εκει τοσες ωρες αφου η κουρκουνες που ειχαν απο κατω τους ηταν το ιδιο σιζε με τες παπαθκιες μπορει και μικροτερες! (εν να μου πεις τωρα με το φασολακι ..... )

ΜΑΣΙΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ...ΤΡΩΕΙ ΟΥΛΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΑΙ :o
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Σώτο εν πολλά ωραία τα ψάρια σου φίλε, μπράβο!

Όμως πουκάτω που καλαμάες μεν περνάς, ειδικά άμα είμαι εγώ ο καλαμάς... :lol:
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

MARIOSE έγραψε:Σώτο εν πολλά ωραία τα ψάρια σου φίλε, μπράβο!

Όμως πουκάτω που καλαμάες μεν περνάς, ειδικά άμα είμαι εγώ ο καλαμάς... :lol:
Aaa εχω το πολλα τουτο , ειδικα αμαν εν κανενας που μολις με δει που το χιλιομετρο αρκεψει τες εξυπναδες βουτο και καμω καρτερι πουκατω που την 10ρα αγκιροτι πραγκαρολλα του :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Που το ακκαμα πολυ πιθανον κουνελλος.
εβαλαν σου ποστα :-D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”