Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από marinos.a »

Σωτήρη τι κάμερα έπιασες; Έφερα και εγώ μια από το ημπεη αλλά εν φελα. Σκέφτομαι για go pro αλλά εννα πάθει έμφραγμα η τσέπη μου

Send via Tapatalk 2
Si vis pacem, para bellum
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

την all-Metal HD 720P Hunting Gun Camera shoot Camcorder
ετσι γραφει το χαρτι της παραγκελιας που εχω μπροστα μου, εν οπως το φαναρουι του κυνηγιου το σχημα και μπενει στο πλευρο τον καννον!
αλλα αμαν την βαλεις κοντα στο χερι σου που κρατα το παρακοντακον, για να φτανει ζινο το χερι σου να πατα το record φκαλει πολλα τες καννες, αμαν την βαλεις πιο μπροστα για να μεν τες φκαλει τοσο πολλα καννες και να φκαλεις παραπανω πεδιο μπροστα εν φτανει το χερι σου να πατησει το record ... γενικα εν δυσκολο πρεπει να την συνηθισω!
και πρεπει να εχεις συνεχεια συμαθκιασμενο το σκυλο (κακο τουτο) για να φκαλεις video την διαδικασια αφου η camera βλεπει οπως βλεπει το οπλο!!!
προχτες ενα περτικο εκαταφερα να φκαλω video εκραταν μαλαι ο σκυλος και επροσικοστικε αλλα εν τον επαιξα γιατι ηταν μακρια ετσι εσβισα το video :lol: !
αλλα εν καλη η πιοτητα και ο ηχος! ετσι οπως την ειδα προχτες μονο για τες φασες/ζικλες καμει που βλεπεις τον στοχο που μακρια και εχεις χρονο να αντιδρασεις και εν εχει ουτε σκυλο για να σιμαθκιαζεις!
Άβαταρ μέλους
vas.vas
Full Member

Δημοσίευση από vas.vas »

Image011.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

:o :o :o :o :o
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

ευχαριστω το φιλο Δημητρη Σαββα για τις συμβουλες του βοηθησε με αφανταστα σημερα πηρα το πρωτο μου λαγο και ο πρωτος λαγος που σηκωνει ο σκυλος μου. Εκαμα οτι μου ειπε ο φιλος πιο πανω και ειχε αποτελεσμα σημερα ξεκινησα η ωρα 6 και 20 πηγα μονος μου σε τοπους που δεν πατα πλασμα θελω ησυχια αφου εν και μικρο το σκυλι δεν περιμενα να δουλεψει φυσικα αλλα κατι εκαμε σημερα. Μπηκα σε ενα αρκατζι και ειδα το σκυλο να βαλει μουττη χαμε εν εσουζεν εντονα νουρο φυσικα αφου ακομα η πρωτη μαλαη του ηταν επιεν 5-6 μετρα και ειδα τον εμυριζετουν γυρω που ενα γαουραγκαθο λαλω εχει χαζι να εχει κανα λαο μεσα οσπου να τελιωσω την σκεψη μουνταρισκει μεσα πετασετε ο λαος πεζω τον μια μπιχτη (παλε βιαστικα) εφαν την και εκολοσυρνετουν χαμε μουνταρισκει ο σκυλος πιανει τον εκκανεν τον επελανεν :D φυσικα ηταν και λιο τυχερος αφου εδοκα πανω του εν ετραβισε ο σκυλος την μαλαη αποσταση να πεις επηρεν με τζινος αλλα επερπατουν και ημουν κοντα του σιγα σιγα ακομα εν 8 μηνων αλλα αμαν σε θελει ;)

το καλο μου εσιοπισε λιο ο παπας μου που μου λαλει οτι παω κυνηγι και εν πεζω τιποτε περτικους εν παιζω λογο του σκυλου αφου εν μικρος ακομα και θελω τον να μαθει στο λαγο :D
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

sotiris!129 έγραψε:την all-Metal HD 720P Hunting Gun Camera shoot Camcorder
ετσι γραφει το χαρτι της παραγκελιας που εχω μπροστα μου, εν οπως το φαναρουι του κυνηγιου το σχημα και μπενει στο πλευρο τον καννον!
αλλα αμαν την βαλεις κοντα στο χερι σου που κρατα το παρακοντακον, για να φτανει ζινο το χερι σου να πατα το record φκαλει πολλα τες καννες, αμαν την βαλεις πιο μπροστα για να μεν τες φκαλει τοσο πολλα καννες και να φκαλεις παραπανω πεδιο μπροστα εν φτανει το χερι σου να πατησει το record ... γενικα εν δυσκολο πρεπει να την συνηθισω!
και πρεπει να εχεις συνεχεια συμαθκιασμενο το σκυλο (κακο τουτο) για να φκαλεις video την διαδικασια αφου η camera βλεπει οπως βλεπει το οπλο!!!
προχτες ενα περτικο εκαταφερα να φκαλω video εκραταν μαλαι ο σκυλος και επροσικοστικε αλλα εν τον επαιξα γιατι ηταν μακρια ετσι εσβισα το video :lol: !
αλλα εν καλη η πιοτητα και ο ηχος! ετσι οπως την ειδα προχτες μονο για τες φασες/ζικλες καμει που βλεπεις τον στοχο που μακρια και εχεις χρονο να αντιδρασεις και εν εχει ουτε σκυλο για να σιμαθκιαζεις!
Σωτιρη ο καλύτερος τόπος να την τοποθέτησης είναι το κεφάλι, οπού βλέπεις γράφει δοκιμασμένα πράματα φυσικά ορισμένοι που με είδαν μες το βουνό με βλέπαν με απορία , εν να νομίσαν ότι είμαι της swat usa :lol:
Πε μου πως να κάμω upload ta video για να σου αποδείξω ότι ενε μόνο τα BERETTA που εν σκοτώνουν :lol:
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

λία πράματα σήμερα... εφαράσαν τα περδίκια που πιο μακρυά τζε εψιλοπετούσαν γιαυτό δεν είχα πολλές ευκαιρίες...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Φιλικά,
Χρήστος
sotiris!129

sotiris!129 έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:δεν εχει λαο λεμε μονο αλλα μονο φραγκολινες!!!
ζινο μας νιαζει και τιποτε αλλο :lol: :lol: !!!
οι λαοι εχουν τσιβιζια να γεμοσει ζε τους σκυλους ο ψοφος!!! :D
Εμας οι σκυλλοι μας ανακατσιουν τους λαους! :lol:
εισαι καθηγητης γαμωτα πετους τα !
εν μαλαχτα τα δονγκια τους σκυλους μας και εν θελουμε να μασουν μεαλλα κοκκαλα :lol:
σημερα εμειναμε απροβιβαστοι ! oi kokokokokokoτες δεν μας εκαναν την χαρη, μια μαλαι μεσα στον ποταμο αλλα και εκεινη δεν καταφερα να την βγαλω, και μια που εβγαλε ο συντροφος και δεν καταφερε να ντουφεκισει!
συνβιβαστηκαμε ομως με τουτον τον ψοφο τον τσιβικαρι που επαιξαμε η ωρα 7 με το καλημερα ! :lol:
οπου μετα απο μηνημα στον πατερα για να του το πω, εγεινε πολος ελξης για τον 13χρονο αδερφο μου, που σε μια βολτα με τον παπα μου μια ωρα αργοτερα επαιξεν ακομα ενα ψοφον μες την κουτσην Κυριες και Κυριοι! 13 χρονον παλιοκοτσιρος εβαλεν μας γιαλια !!! + οτι ηβραν και μια συκλαν μανιταρκα κοκκινα :lol: :lol: :lol:
εν να μας καμουν ban που τον ομηλο τον περτικαριον εν να μας διαγραψουν φετος :lol: :lol:

ε breda αφου λαλο σου ρε φιλε ΔΕΝΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΓΚΙΑ ΜΑΣ...Γιατι επαιξες το χτηνον του Θεου?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris!129 την 18 Νοέμ 2012, 18:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
sotiris!129

Athos 1978 έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:την all-Metal HD 720P Hunting Gun Camera shoot Camcorder
Σωτιρη ο καλύτερος τόπος να την τοποθέτησης είναι το κεφάλι, οπού βλέπεις γράφει δοκιμασμένα πράματα φυσικά ορισμένοι που με είδαν μες το βουνό με βλέπαν με απορία , εν να νομίσαν ότι είμαι της swat usa :lol:
Πε μου πως να κάμω upload ta video για να σου αποδείξω ότι ενε μόνο τα BERETTA που εν σκοτώνουν :lol:
αφεισμε ρε φιλε γιατι επαιξα 2 φασες σημερα και εξυφτερισα τες γ#$@%#@το!!!
πρεπει να καμεις εγραφη μεσα στο youtube και να το βαλεις ζιμεσα και μετα να βαλεις το λινκ δαμεσα!
σημερα 5 λεπτα πρην πιαμεν την μαλαι του λαου, ηβραμε μεσα στην διαδρομη μας 4 αυτοκινητα παρκαρισμενα 8-9 Ταλιπαν με 20-25 σκυλους , μπενει ζε ο Λακης μεσα στην μεση τους να τους μυρισει, αμανα μου λαλω εκλεαν τον Λακη αν δοκουν πανω του εν να τον φαν ευτιχος τιποτε δεν του εκαμαν ηταν τελεια αρνια!!! και καμω τους ετσι
"- Καλημερα κοπελια μα ησαστε που κανενα καταφιγιο ζωων?? :lol: :lol: "
"- οι ρε φιλε Παραλιμνι power" λαλουν μας
5 λεπτα μετα και πρην καν ξεκεινησουν ,50 μετρα ποιο κατω ακουσαν το μπαμ και μολις ετσιριλισεν ο λαος επερικύκλωσαν μας οι σκυλοι τους :lol: πολην γελειο με τουτους τους αχαπαρους :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εκαταλαβες κυριε? Δυσφημιζεις τους περτικαριες εσυ! 8-) Συγχαρητηρια για το λαγουδακι και προπαντος στο σκυλο σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Breda Pegaso την 30 Μάιος 2013, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”