ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
MIKEShooter
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από MIKEShooter »

Το Πρωινο πηγαμε στες τρασηλες πηρα 6 και 2 σπινους και χαμενη μια φασσα..
ο φιλος μου 4 στο χερι 2 χαμενες

Το απογευμα στις ΤΣΙΚΛες.. Ο φιλος Μου 16 και ο πατερας του 8 και εγω 12

Επερασαμε!! :)
stelios---
Full Member

Δημοσίευση από stelios--- »

MIKEShooter έγραψε:Το Πρωινο πηγαμε στες τρασηλες πηρα 6 και 2 σπινους και χαμενη μια φασσα..

ΟΙ ΣΠΙΝΟΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΕ????
Ο ΛΑΘΡΟΘΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ…

Κλέβει το χόµπι και την πανίδα του τόπου, του
δικού σου τόπου και των παιδιών σου. Είσαι το
θύµα του στον ίδιο βαθµό όπως και να σου
έκλεβε το σπίτι........!!
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Γιατρός »

Με το καλό λάδι όχι
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Γιατρός έγραψε:Με το καλό λάδι όχι
:lol: :lol: :lol:
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

πανικος έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:σήμερα πάλι περίπατο μέχρι η ώρα 12 το μεσημέρι με τον φίλο "αχερκωτι" στην ίδια περιοχή και μετά λίγο πιο πέρα 1 "περδικο" εγώ στη δεύτερη περιοχή από μια πολύ ωραία μακρινή φερμά από τον ΑΠΟΛΛΩΝ και μια βολή μπηχτή
πετρο μου μπραβο φτανει που περασατε καλα
καρτερω σας με τον αχερκωτη για τες τζικλουες
Και τα παρελκομενα τζιβανα ρεγγα κτλ :D
νάσε "σιουρος" ότι τώρα που ένα "ακρεψουν" οι τσικλουες ένα μας βαρεθείς :lol: :lol:
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

MIKEShooter έγραψε:Το Πρωινο πηγαμε στες τρασηλες πηρα 6 και 2 σπινους και χαμενη μια φασσα..

φιλε μην με "παρεξηγας" αλλα ποσο χρόνο είσαι αν επιτρέπεται?
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Κυνήγι πέρδικας χθές την μισή μέρα το πρωί πιάσαμε πέντε πουλιά μέχρι το μεσημέρι , βρήκαμε περδίκια καθηγητές σε δύσβατες περιοχές και με την ΜΕΓΑΛΗ βοήθεια των σκύλων αλλά και λόγω της καλής συνεργασίας της παρέας καταφέραμε απο τα 20-25 πουλιά που σηκώσαμε αν πάρουμε τα 5. Το εικοσαράκι έκανε καλό ντεπούτο στην πέρδικα και πράγματι σου προσφέρει μεγάλο πλεονέκτημα στο περπατητό και στο δύσβατο!!! Μετά το μέσημέρι πήγα για λαγό με ένα φίλο βρήκαμε μαλαές αλλά λόγω καιρικών συνθηκών δύσκολο να ακολουθήσουν μεγάλη πορεία τα σκυλιά. Θεάθηκαν και ικανοποιητική αριθμοί για τσίκλες και ελπίζουμε να συνεχίσουν. Με λύπη είδα ένα απο τα καλύτερα τσίταστρα στην περιοχή να έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο των χωριανών καθώς επίσης και αρκετούς ασυνείδητους για ακόμη μια φορά. Παγανιές του λαγού με ιχνηλάτες και σκοπούς να παίζουν τσίκλες. Ένας πατέρας με τα δύο ανήλικα παιδιά του να κυνηγούν χωρίς πορτοκαλί, χωρίς ένα προστατευτικό γιαλί για τα παιδιά. Γύρευαν ένα κουτσόφτερο πήγα και τους τον βρήκα. όταν κόντεψα το ένα το παιδί με το όπλο 14-15 χρονό με πλησίασε στα 3-4 μέτρα με το όπλο κλειστό και του είπα φίλε μου άνοιξε το όπλο σου σε παρακαλώ. Το άνοιξε το παιδί και μετά του βρήκα και τον κουτσόφτερο με ευχαρίστησε, λεβέντης. Ελπίζω η βοήθεια που του πρόσφερα και η εικόνα που με είδε με τα πορτοκαλιά να παίξει κάποιο ρόλο στην μετέπειτα κυνηγετική του πορεια !
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

admin έγραψε:Κυνήγι πέρδικας χθές την μισή μέρα το πρωί πιάσαμε πέντε πουλιά μέχρι το μεσημέρι , βρήκαμε περδίκια καθηγητές σε δύσβατες περιοχές και με την ΜΕΓΑΛΗ βοήθεια των σκύλων αλλά και λόγω της καλής συνεργασίας της παρέας καταφέραμε απο τα 20-25 πουλιά που σηκώσαμε αν πάρουμε τα 5. Το εικοσαράκι έκανε καλό ντεπούτο στην πέρδικα και πράγματι σου προσφέρει μεγάλο πλεονέκτημα στο περπατητό και στο δύσβατο!!! Μετά το μέσημέρι πήγα για λαγό με ένα φίλο βρήκαμε μαλαές αλλά λόγω καιρικών συνθηκών δύσκολο να ακολουθήσουν μεγάλη πορεία τα σκυλιά. Θεάθηκαν και ικανοποιητική αριθμοί για τσίκλες και ελπίζουμε να συνεχίσουν. Με λύπη είδα ένα απο τα καλύτερα τσίταστρα στην περιοχή να έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο των χωριανών καθώς επίσης και αρκετούς ασυνείδητους για ακόμη μια φορά. Παγανιές του λαγού με ιχνηλάτες και σκοπούς να παίζουν τσίκλες. Ένας πατέρας με τα δύο ανήλικα παιδιά του να κυνηγούν χωρίς πορτοκαλί, χωρίς ένα προστατευτικό γιαλί για τα παιδιά. Γύρευαν ένα κουτσόφτερο πήγα και τους τον βρήκα. όταν κόντεψα το ένα το παιδί με το όπλο 14-15 χρονό με πλησίασε στα 3-4 μέτρα με το όπλο κλειστό και του είπα φίλε μου άνοιξε το όπλο σου σε παρακαλώ. Το άνοιξε το παιδί και μετά του βρήκα και τον κουτσόφτερο με ευχαρίστησε, λεβέντης. Ελπίζω η βοήθεια που του πρόσφερα και η εικόνα που με είδε με τα πορτοκαλιά να παίξει κάποιο ρόλο στην μετέπειτα κυνηγετική του πορεια !

Μπραβο Αριστε !! Εικοσαρακι ακουω και τρελλενομαι!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Περασαμε και εκτές........ Αμαν δεν έχεισ σκυλους κυνιγάς τζικλές.... χάλια και αυτές ως τις 9 2 τζίκλες στο βουνί της Παναγιάς........ Μετά κάτι καμαμε!!!! :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”