ο φιλος μου 4 στο χερι 2 χαμενες
Το απογευμα στις ΤΣΙΚΛες.. Ο φιλος Μου 16 και ο πατερας του 8 και εγω 12
Επερασαμε!!

ΟΙ ΣΠΙΝΟΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΕ????MIKEShooter έγραψε:Το Πρωινο πηγαμε στες τρασηλες πηρα 6 και 2 σπινους και χαμενη μια φασσα..
Επερασαμε!!
νάσε "σιουρος" ότι τώρα που ένα "ακρεψουν" οι τσικλουες ένα μας βαρεθείςπανικος έγραψε:πετρο μου μπραβο φτανει που περασατε καλαAPOLLON_1 έγραψε:σήμερα πάλι περίπατο μέχρι η ώρα 12 το μεσημέρι με τον φίλο "αχερκωτι" στην ίδια περιοχή και μετά λίγο πιο πέρα 1 "περδικο" εγώ στη δεύτερη περιοχή από μια πολύ ωραία μακρινή φερμά από τον ΑΠΟΛΛΩΝ και μια βολή μπηχτή
καρτερω σας με τον αχερκωτη για τες τζικλουες
Και τα παρελκομενα τζιβανα ρεγγα κτλ
φιλε μην με "παρεξηγας" αλλα ποσο χρόνο είσαι αν επιτρέπεται?MIKEShooter έγραψε:Το Πρωινο πηγαμε στες τρασηλες πηρα 6 και 2 σπινους και χαμενη μια φασσα..
Επερασαμε!!
admin έγραψε:Κυνήγι πέρδικας χθές την μισή μέρα το πρωί πιάσαμε πέντε πουλιά μέχρι το μεσημέρι , βρήκαμε περδίκια καθηγητές σε δύσβατες περιοχές και με την ΜΕΓΑΛΗ βοήθεια των σκύλων αλλά και λόγω της καλής συνεργασίας της παρέας καταφέραμε απο τα 20-25 πουλιά που σηκώσαμε αν πάρουμε τα 5. Το εικοσαράκι έκανε καλό ντεπούτο στην πέρδικα και πράγματι σου προσφέρει μεγάλο πλεονέκτημα στο περπατητό και στο δύσβατο!!! Μετά το μέσημέρι πήγα για λαγό με ένα φίλο βρήκαμε μαλαές αλλά λόγω καιρικών συνθηκών δύσκολο να ακολουθήσουν μεγάλη πορεία τα σκυλιά. Θεάθηκαν και ικανοποιητική αριθμοί για τσίκλες και ελπίζουμε να συνεχίσουν. Με λύπη είδα ένα απο τα καλύτερα τσίταστρα στην περιοχή να έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο των χωριανών καθώς επίσης και αρκετούς ασυνείδητους για ακόμη μια φορά. Παγανιές του λαγού με ιχνηλάτες και σκοπούς να παίζουν τσίκλες. Ένας πατέρας με τα δύο ανήλικα παιδιά του να κυνηγούν χωρίς πορτοκαλί, χωρίς ένα προστατευτικό γιαλί για τα παιδιά. Γύρευαν ένα κουτσόφτερο πήγα και τους τον βρήκα. όταν κόντεψα το ένα το παιδί με το όπλο 14-15 χρονό με πλησίασε στα 3-4 μέτρα με το όπλο κλειστό και του είπα φίλε μου άνοιξε το όπλο σου σε παρακαλώ. Το άνοιξε το παιδί και μετά του βρήκα και τον κουτσόφτερο με ευχαρίστησε, λεβέντης. Ελπίζω η βοήθεια που του πρόσφερα και η εικόνα που με είδε με τα πορτοκαλιά να παίξει κάποιο ρόλο στην μετέπειτα κυνηγετική του πορεια !