Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου

Δημοσίευση από Panmoy »

Το νεο μας ψαρευτικο video...ζεστο ζεστο...enjoy!!!
https://m.youtube.com/watch?v=mlebDP78Y8c
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Panmoy έγραψε:Το νεο μας ψαρευτικο video...ζεστο ζεστο...enjoy!!!
Καταπληκτικο το video Παντελη μου !!!!!!! :P :P
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Μπράβο παιδιά, καταπληκτικό βίντεο με εξαιρετικές φάσεις. :!: :!:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ΈΜΠΑ ΤΣΕ ΒΑΡΤΩ ΤΣΑΜΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!! ΕΣΥΡΕΣ ΤΟ ΔΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΑΝΤΑΝΩΣΕΙς ΤΟΥς ΤΣΙΝΙΟΥΣ ;) ΤΣΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩς ΕΝΑ ΕΣΧΕΙς ΚΥΡΩΣΕΙς 8-)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Φιλε οτι και να πω ειναι λιγα...ενα απο τα καλυτερα βιντεο που ειδα ...μπραβο!!!....να παιζες και τις φασσες ετσι θα ησουν φοβερος ;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΑΝΤΕΛΗ RESPECT....ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΕ,ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΚΑΜΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Respect στην Mares Team!! 8-)
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Να στε καλα παιδια για τα καλα σας λογια, ευχαριστω :)...οντως το κυνηγι σε ενα θεωρητικα και πρακτικα αφιλοξενο περιβαλλον οπως τη θαλασσα δινει αλλη διασταση στο κυνηγι και καπου εκει κρυβεται και η μαγεια του.

Αριστε θα κατσω να γραψω μες το Σ/Κ (εισαι οπως την Τροικα που εν ξεχανει :lol: )
Αλεξη θα παραγγειλω gun mount για τη καμερα μου, καμε υπομονη ;) ...γενικα καλη υπομονη σε ολους μεχρι το καλοκαιρι !!!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Panmoy έγραψε:Να στε καλα παιδια για τα καλα σας λογια, ευχαριστω :)...οντως το κυνηγι σε ενα θεωρητικα και πρακτικα αφιλοξενο περιβαλλον οπως τη θαλασσα δινει αλλη διασταση στο κυνηγι και καπου εκει κρυβεται και η μαγεια του.

Αριστε θα κατσω να γραψω μες το Σ/Κ (εισαι οπως την Τροικα που εν ξεχανει [emoji38] )
Αλεξη θα παραγγειλω gun mount για τη καμερα μου, καμε υπομονη ;) ...γενικα καλη υπομονη σε ολους μεχρι το καλοκαιρι !!!!!
Καμε ετσι μακακια και θα τραβας τα μαλλια σου οπως τα τραβουσα κ εγω...αν εχεις 5 ευκαιριες καθε εξορμηση σε πουλια τα 3 θα τα χανεις γιατι μασιεσε να αναψεις/τσιακκαρεις την καμερα την 4η θα την καλλικωνεις που τα νευρα των πρωτων 3 και θα πιανεις την 5η.Εγω εν θα ξαναπαρω μαζι μου να χω την κκελε μου υσηχη:):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:
Panmoy έγραψε:Να στε καλα παιδια για τα καλα σας λογια, ευχαριστω :)...οντως το κυνηγι σε ενα θεωρητικα και πρακτικα αφιλοξενο περιβαλλον οπως τη θαλασσα δινει αλλη διασταση στο κυνηγι και καπου εκει κρυβεται και η μαγεια του.

Αριστε θα κατσω να γραψω μες το Σ/Κ (εισαι οπως την Τροικα που εν ξεχανει [emoji38] )
Καμε ετσι μακακια και θα τραβας τα μαλλια σου οπως τα τραβουσα κ εγω...αν εχεις 5 ευκαιριες καθε εξορμηση σε πουλια τα 3 θα τα χανεις γιατι μασιεσε να αναψεις/τσιακκαρεις την καμερα την 4η θα την καλλικωνεις που τα νευρα των πρωτων 3 και θα πιανεις την 5η.Εγω εν θα ξαναπαρω μαζι μου να χω την κκελε μου υσηχη:):)

ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ :D ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ....ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΟΥΜΑΙ....ΑΜΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ Ε ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ :?: ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”