Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
sotiris NIKOLAOU

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

andreasana210326 έγραψε:
04 11 2012(1).jpg
φιλε ευχαριστώ δεν ήθελα να ανεβάζω φωτογραφίες γιατί το θεωρώ κάπως επιδειχτικό και κάποτε δημιουργεί πικρία σε κάποια άτομα η κάρπωση κάποιου αλλου
αλλα επειδή κάποια άτομα άρχισα να μην δέχονται να πεις μια άποψη για κάτι που βιώνεις στο κυνήγι τις ανέβασα για να τους ευχηθώ μετά τους 8 φετινούς μας δυο άτομα ότι δεν είμαστε λαγό κυνήγι είναι αυτή εγώ είμαι άσχετος δίου πας τα σκάγια μου τυχαία οι λαγοί "σταβονουτε"
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

http://www.youtube.com/watch?v=6VXc6MsNBRo :lol:
επειεν ζε τουτο το θεμα εν θα ξαναγραψει κανενας ουτε δαμεσα!
εσυ φτεεις ρε Ανθιμε ζε τα διλημματα σου !!! :shock:
sotiris NIKOLAOU

sotiris!129 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=6VXc6MsNBRo :lol:
επειεν ζε τουτο το θεμα εν θα ξαναγραψει κανενας ουτε δαμεσα!
εσυ φτεεις ρε Ανθιμε ζε τα διλημματα σου !!! :shock:
γιατί το λες φιλε εγώ ok να μην ξανά βάλω φωτό ούτε να γράψω κάρπωση αφού είμαι τυχερός εν πιάνουμε
οι άλλοι πω εν λαγό κυνήγι οι "περτικαριες"
θα "ανεβαζου" ρε φιλε εγώ δίνο τον λόγο μου ότι δεν θα ξαναγράψω κάρπωση για ευνόητους λόγους καλές επιτυχίες
sotiris!129

βαλε ρε φιλε τες φωτογραφιες σου να βαλω ζεγω τες δικες μου να βαλει ζε ο Σωτος του χρονου που να φκαλει αδεια τες δικες του γιατι σανα ζε εν το ονομα που το εχει :lol:
sotiris NIKOLAOU

sotiris!129 έγραψε:βαλε ρε φιλε τες φωτογραφιες σου να βαλω ζεγω τες δικες μου να βαλει ζε ο Σωτος του χρονου που να φκαλει αδεια τες δικες του γιατι σανα ζε εν το ονομα που το εχει :lol:
;) ;) ;) ;)
sotiris NIKOLAOU

sotiris NIKOLAOU έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:βαλε ρε φιλε τες φωτογραφιες σου να βαλω ζεγω τες δικες μου να βαλει ζε ο Σωτος του χρονου που να φκαλει αδεια τες δικες του γιατι σανα ζε εν το ονομα που το εχει :lol:
;) ;) ;) ;)
απλά δεν ξαναβάζω το υποσχέθηκα σε μένα φιλε και θέλω να κρατώ τον λόγο μου
καλή συνεχεια
sotiris!129

στο θεμα μας παλε!
ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΩ ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ!!! :D που το πρωι για φταγκολινες μονο φραγκολινες μονο φραγκολινες !!!
περκει φκαλω και κανενα video γιατι προχτες εκαταλαβα οτι ενεν εφκολο πραμαν :? εν τα ξερω μονο στες φασες αν καταφερω να φκαλω κανενα παιξημο :evil:
sotiris!129

sotiris!129 έγραψε:στο θεμα μας παλε!
ΑΥΡΙΟ ΘΕΛΩ ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΕΣ!!! :D που το πρωι για φταγκολινες μονο φραγκολινες μονο φραγκολινες !!!
περκει φκαλω και κανενα video γιατι προχτες εκαταλαβα οτι ενεν εφκολο πραμαν :? εν τα ξερω μονο στες φασες αν καταφερω να φκαλω κανενα παιξημο :evil:
ε εν να πει κανενας τιποτε να σπασει ο παγος?
εχει που τα εψες 3 ποστ εγειναν και τα 2 που μενα! οπως τα μωρα γμτ που μαλονουν και γυριζουν ραχη και εν μιλουν! :geek:
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

....

....

εγω αυτα ειχα να πω.....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
sotiris!129

καμεις λαθος φιλουι μου ! εν ακουσες καλα στο τηλεφωνο τι σου ειπα μια φαση!
καμω ορτικια πας την τσιμινια με τες πατατες και το λαδι το καλο! εγειναν κουκουλι!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”