φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
-
- Full Member
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
Φιε Αριστε τζινα που φορεις πανω στα ποθκια σου εν για δαγμωμα απο φιδι? εν βολικα?
- 'petros'
ρε Σωτηρη ο δευτερος τζε ο τριτος ενα καμουν μιαν ωραια σουπα τραχανα με την μιλλουα

«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
φίλε είναι για τις κουφάες και τα ρασχιά εν πολλά βολικά φέρνει τα ο pm outdoors στην Λευκωσία περπατά άνενιαςDemetris έγραψε:Φιε Αριστε τζινα που φορεις πανω στα ποθκια σου εν για δαγμωμα απο φιδι? εν βολικα?
Προσέχουμε...για να έχουμε
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Το χειρότερο κομμάτι για εμένα είναι το καθάρισμα (η γυναίκα μου , μου το είχε δηλώσει απο την αρχή όλα και όλα κυνήγι και ψάρια δέν καθαρίζω) έτσι λοιπόν για να παρηγορηθώ απο αυτή την αγγαρεία καθαρίζω το θήραμα με αγωνία να δώ τι ζημιά του έκαναν τα φυσίγγια εάν ήταν καλή η βολή , εάν υπήρχε διάτρηση , καλή κατανομή κ.τ.λ. Επιπρόσθετα να σας δώσω και ένα tip φοράτε γάντια χειρουργικά στο καθάρισμα είανι πολύ πιο εύκολο και δέν κολλάνε φτερά και αίματα στα χέρια σας.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
3 εν η φραγκολινα ζινι με τον λεμο ζε την κελε...
εν να παν ουλα στον τραχανα εχουν εν εχουν μιλουα

εν να παν ουλα στον τραχανα εχουν εν εχουν μιλουα

-
- Full Member
[quote="nikko_golden_eagle"]3 άτομα, 2 λαούς, 8 περτίτζια τζαι 1 καλλικούι χ 2 [εισιε να κάμουμε το διπλό που τες 6.30!] να πάμε έσσο να ππέσουμε τζαι κανεί 
Ο πρωτος περτικος που τα αριστερα εκαμνε για παρσαμωμα "θηριο" αλλα με το κολοκασι και κρασουι παλε καλος ενει

Ο πρωτος περτικος που τα αριστερα εκαμνε για παρσαμωμα "θηριο" αλλα με το κολοκασι και κρασουι παλε καλος ενει

- Anthimos
- Moderator
sotiris!129 έγραψε:3 εν η φραγκολινα ζινι με τον λεμο ζε την κελε...
εν να παν ουλα στον τραχανα εχουν εν εχουν μιλουα![]()
![]()
Ρε Σωτηρη παντως εκαμες τα γυαλλιν, περνα σου πολλα το καθαρισμα κατα που θωρώ

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marinos.a
- Site Admin
Πράγματι ρε κουμπάρε, αν σε δει ο Κομήτης εφας την.Anthimos έγραψε:sotiris!129 έγραψε:3 εν η φραγκολινα ζινι με τον λεμο ζε την κελε...
![]()
Ρε Σωτηρη παντως εκαμες τα γυαλλιν, περνα σου πολλα το καθαρισμα κατα που θωρώ![]()
![]()

Si vis pacem, para bellum
χαχαχαχα ασεν καλα ο ζιρις μου, εγω εφκαλα τα πασσια πασσια se 2-3s ζε ο ζιρις μου εκαμε τους ενα finish ζε εκαθαρισε ζε τους αλλους μονος του!! εν μου περνα καθολου το καθαρισμα...ουτε καν τα ξιντεριζω νεκατσιο!marinos.a έγραψε:Πράγματι ρε κουμπάρε, αν σε δει ο Κομήτης εφας την.Anthimos έγραψε:sotiris!129 έγραψε:3 εν η φραγκολινα ζινι με τον λεμο ζε την κελε...
![]()
Ρε Σωτηρη παντως εκαμες τα γυαλλιν, περνα σου πολλα το καθαρισμα κατα που θωρώ![]()
![]()
![]()

-
- Full Member
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.