ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
RODOSTHENIS
Full Member

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Απογευματινή παγανία αφου το πρωί δεν τον εκαπνυσαμε!!!Πείγαμε για λαγό το πρωί βγαλαμε 3 εκ τον οποιών είδαμε μονο τον 1 απο μακριά και 1 αλοπιχχχχ. Αποτελέσμα το απογευμα 4 περδικία εγο ( το ένα το εδωσα στο συντροφο γτ βάρεσαι ένα) και δοκιμάσαμε ενα τζίταστρο κενούριο νομίζω καλά τα πείγε το κενούριο τζίταστρο!!!!!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

χθές με τον φίλο Δημήτρη (καλαμαρά) πήγαμε απογευματινό για περδίκια σε μια άκρως xtrem περιοχή, κακκότοποι, δυσκολοπερπάτητοι και εάν δέν είσαι προσεκτικός επικύνδυνοι, σηκώσαμε 3-4 κοπάδια των 12-15 πουλιών και 4-5 πουλιά μόνα τους αλλά μόνο 2 καταφέραμε να πυροβολήσουμε εκ τον οποίον το ένα έπεσε αλλά πράγματι εν πέρτικος με κκότσια. όταν τελειώσαμε την παγανια΄στις 5 παρά εκακκαρίζαν πανω στις μούτες . Απόλαυση...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

Ως τες 8 50 ήμουν γραφείο ντυμένος κοκέττος ;)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

axerkwtis έγραψε:Η Μπελλα ρε φιλε πολλα ωραια φερμα εκατουρουν κομπο κομπο!ηταν π κατω τ κ επιασε τον εγυρισε κ εμεινε..ηταν κ η αλλη κοντα πετασσετε το μουστατζι κ αρκεψε η χορωδια εν επηε μακρυα 20-30 μετρα επρολαβε κ αντι να παει μπροστα οπως τον εμπλοκαρε εγυρισε πανω μου..ηταν ουλλη δικη του αυκια πλουμισμενα ποθκια σπασμενα κκελε ραχη παντου..εξεπαρθενεψε το μερκελ!!!το ωραιο ξερεις πιο ενι;αν το εβρεις π ειμουν εψες κ τι εκαμνα...!!!2 ωρες υπνο κ κεινες παιζονται κ 2 σχιεπεθκιες..το ωραιο λαλω της πριν στο τηλ εσενα αφτωσαμε π πισω ο δικος μας ανοιξε..!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
μπραβο μιχαλη μου ατε τωρα που εσπασε το καψουλι να κτυπας λαγο σε καθε εξορμηση .
αυτους που ειναι ψηλα οσο τους θυμομαστε τοσο πιο καθαρα μας βλεπουν μην ανησυχεις :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Γιατρός »

Anthimos έγραψε:
1455116_10201548715293166_1136675373_n.jpg
Ωραίος
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από Γιατρός »

axerkwtis έγραψε:Η Μπελλα ρε φιλε πολλα ωραια φερμα εκατουρουν κομπο κομπο!ηταν π κατω τ κ επιασε τον εγυρισε κ εμεινε..ηταν κ η αλλη κοντα πετασσετε το μουστατζι κ αρκεψε η χορωδια εν επηε μακρυα 20-30 μετρα επρολαβε κ αντι να παει μπροστα οπως τον εμπλοκαρε εγυρισε πανω μου..ηταν ουλλη δικη του αυκια πλουμισμενα ποθκια σπασμενα κκελε ραχη παντου..εξεπαρθενεψε το μερκελ!!!το ωραιο ξερεις πιο ενι;αν το εβρεις π ειμουν εψες κ τι εκαμνα...!!!2 ωρες υπνο κ κεινες παιζονται κ 2 σχιεπεθκιες..το ωραιο λαλω της πριν στο τηλ εσενα αφτωσαμε π πισω ο δικος μας ανοιξε..!!!

Μπράβο παιδιά ωραία μέρα για σας

Αν μπούκωνες τζαι τον λαό της σιιήλας για την φωτογράφηση θα έρκουμουν Λεμεσό ;) για κακοποίηση ζώου
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

Γιατρε μ αν δεν ηταν ταμενος θα τον αφηνα να τον φαν δεν με ενδιαφερει..αιμα παντως ηπιαν να ξεδιψασουν..η φωτογραφιση εγινε βιαστικα δεν ειχαμε την ευκαιρια να βαλουμε φαντασια..κ εν εμεινε κοκκαλο γερο κ εν θα ρισκαρα να της τον βαλω στο στομα..

Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Panmoy έγραψε:Ως τες 8 50 ήμουν γραφείο ντυμένος κοκέττος ;)
Μπράβο cous μου. Για το κοκεττος (βλ. κοττε ρεπανακης), δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Την Τετάρτη 26 του μήνα έχω μια δουλειά λευκωσία κα πρέπει η ώρα 9 να είμαι κάπου ποιός θα με φιλοξενήσει κυνηγετικά έτσι ώς τις 9 να είαμι και εγώ κόττα ρεπανάκης στην δουλειά μου, και αν έχουμε ώρα πάμε και ένα 2-5 το απόγευμα
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

admin έγραψε:Την Τετάρτη 26 του μήνα έχω μια δουλειά λευκωσία κα πρέπει η ώρα 9 να είμαι κάπου ποιός θα με φιλοξενήσει κυνηγετικά έτσι ώς τις 9 να είαμι και εγώ κόττα ρεπανάκης στην δουλειά μου, και αν έχουμε ώρα πάμε και ένα 2-5 το απόγευμα

Την τεταρτη εν 27 που έχουμε ρε Αριστε, ΚΟΠΙΑΣΕ!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”