Πτωχέ άνθρωπε ελευθερώσου από τον ζυγό
Άνοιξε τα φτερά σου[/quote]
Μέν τα ανοίξεις για τό όνομα του Θεού μπορεί να σου την αντινάξει ο Σωτήρης

admin έγραψε:Ακόμα νομίζει ότι κυνηγάς υπό την σκιά του θρύλου του;
Πτωχέ άνθρωπε ελευθερώσου από τον ζυγό
Άνοιξε τα φτερά σου
...τα καλιτζια εν για ολους μαν...εν εισαι μονος σου...και οποιος λαλει οτι οτι σημαθκιασω εν κατω...ειδε την αληθκεια τζαι εν επιαν τα στοπερ του να την σιερετησει...sotiris!129 έγραψε:δεν θα πω ψεματα δεν εχω λογο αλοστε ...
7 αγριοπεριστερα στα 5 μετρα απο μενα χωρις υπερβολη μουτρα υπεροχο καλιζι !
1 φασσα στα 20 μετρα στο πυκνο νεκρο συμειο της φυλακτρας μου , μια ντουφεκια στο υπολογισε δεν ειδα να φιγει αλλα ουτε να πεσει !
την ωρα που κατεβηκα δρομο , με το οπλο ανοιχτο στον ωμο 2 φασσες ηρταν στα 70 μετρα απο μενα σε υψος 30-35 μετρα! στα 40 μετρα με ειδαν και εκαναν επαναστροφη κλεινω το οπλο ντουφεκια φτερα... 2ρη ντουφεκια φτερα και το πουλι να γιρνει πισω απο μια καρα καμια 80ρια μετρα ποιο μπροστα με πευκα ! δεν το βρηκα !
φιλε Αρτεμη σημερα απογευμα καθως εψαχνα για ορτικια διπλα απο ενα χωραφι με αρκοελιουες, στο ενα χερι η βιτσα και στο αλλο το beretta βλεπω 5-6 τρυγωνια να φευγουν γλιφτα μες το χωραφι στα 15 μετρα απο μενα αναμεσα απο τες ελιες !!! αποσταση που ειχαν η ελιες ηταν 8-10 μετρα η μια απο την αλλη τα ειδα στα μεσα της διαδρομης 5 μετρα πρην την αλλη ελια και μετα το χαος και πετουσαν γρηγορα, επρεπε να αφησω την βιτσα απο το αρηστερο χερι, να πιασω το οπλο και με τα 2 χερια, να γυρισω αφου τα πουλια ηταν δεξια μου, να επομισω και να παιξω.... chocke ** χαρτουτσια saca 34gr 7no ποσα επεσαν ???![]()
o lucky luke ξαναχτυπα !!!
ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ...ΣΩΤΗΡΗ....10'sotiris!129 έγραψε:φιλε Αρτεμη ξερεις πως δε μπορω να πω ψεμα , οχι μονο γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου αλλα και γιατι την φαση την ειδαν τα 2 ατομα που ξερεις πως κυνηγισα μαζι τους σημερα !
Η βολη εγινε μισο μετρο πρην τα πουλια περασουν πισω απο την ελια με αποτελεσμα τα πουλια να πεσουν πισω απο αυτην με την φορα που πηγαιναν !
Εγω ειδα νομιζω τουλαχιστο 2 να πεσουν πισω απο την ελια και 1 λιγο ποιο κατω - (Overkill)
βρηκα τα 2 , 1 πισω απο την ελια και το αλλο που εμεινα και παρακολουθουσα γιατι καταλαβα πως ηταν τραυματησμενο !
Αν και ειχα πει για προσωπικους λογους πως δεν θα ξαναβαλω αποτελεσμα και φωτογραφια μεχρι το τελος της σεζον θα κανω μια εξαιρεση και θα σου αφιερωσω αυτην με αγαπη !