sotiris!129 έγραψε:
συνεχιζεται ...
"Στην αμυνα λιονταρια επιθεση κανονια και του λαου ομαδα Ομονοια Ομονοια Ομονοια ...."
Μια φωνη (του αλλου της παρεας ) φαραζει τα τελευταια περδικια στην κορυφη του βουνου
-ε Συντροφε εν να το αφηκεις να πει και την 11δαααα????ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Στα χερια μου τρεμοπαιζουν οι 100μετρες καθως προσπαθω να εστιασω απο που βγενει ο ηχος στο βουνο διαφορες τρελλες σκεψεις περνανε απο το μυαλο μου "ειναι κομμουνιστες , πρεπει να το κανω για την πατριδα !!! μια λαμψη του τσιγαρου ακομη και τους εφαγα, δεν θα καταλαβει κανεις κατι καθως τουφεκιες ακουγονται ποια απο παντου !!! "
Την σκεψη μου σπαζει ο ηχος ενος αλλου δυπλοκαμπινου που ερχεται και παρκαρει εκει διπλα μου (ειναι μια παρεα λαγαδες 3 ατομα με 4 beagle τους εχω ξαναδει εδω στα εκπαιδευτικα ) βαζω τες 100μετρες πισω στο αμαξι , τους καλημεριζω και κοιταζω το κυνητο μου , παλι επεσα εξω ακομι τα χρωματα ειναι μουντα δεν ρυσκαρω να βγω στο βουνο !
Καθως ανταλαζω 2-3 κουβεντες με τους λαγαδες βγαζω το κυνητο μου που χτυπα , Μηνυματα & αναπαντητες απο συναδερφους που ευχονται καλα κυνηγια (δεν απαντω σε κανενα , ειμαι προληπτικος ποτε δεν ξερεις ποιος ειναι ο γρουσουζης )
Ο Λακης αρχισε να δυσανασχετει, με κοιτα επιμονα ...ηρθε η ωρα !
Μαζι με τους λαγαδες ανηφοριζω στα μεσα του βουνου ακολουθω το δικο μου μονοπατι στα δεξια ενω αυτοι πανε αρηστερα ,καθως πλησιαζω τα "ποστα" και ο Λακης ερχεται πισω με ενα νεκρο περδικι στο στομα ... νιωθω δεος γιαυτο το πουλι που τοσο αδικα και ανεντιμα εχασε την ζωη του βραδι !
Το βαζω στο σακι μου
δεν θα του το δωσω δεν αξιζει να παρει στα χερια του τετεια αρχοντια!!!
Περνωντας διπλα απο το ποστο του με χαιρετα , μου λεει να βαλω τον σκυλο μου να του βρει τα νεκρα περδικια που εχει βαρεσει ανεντιμα με την καληψη του σκοταδιου (
ολα τα εγκληματα γινονται νυχτα σκεφτομαι)
προχωρω χωρις να του απαντησω ενω αυτος εξακολουθη να μου κανει υποδειξεις για το πως να πιασω την παγανια μου με την ελπιδα να του κανω παντιμα !
Δεν τον λαμβανω υποψη μου εστω και αν ξερω πως ο ποιο σωστος τροπος για να πιασω την παγανια μου ειναι αυτος , ομως δεν θα του κανω την χαρη , θα βγω σφινα στα περδικια και οποιον παρει ο χαρος εγω παντιμα δε του κανω !!!
Εχουν περασει 40 λεπτα και ακομη δεν εχω σηκωσει οπλο , Λιγο πρην την κορυφη το σκυλι τελικα σταματα αποτομα , βαζει μιτη στο εδαφος κουνα την ουρα επιμονα, γυριζει και με βλεπει στα ματια "
Ναι ειναι εδω ημαστε κοντα" αφηνω τον σκυλο να περασει 30 μετρα πρως τα πανω , εγω γυριζω αποτομα το πλαι του βουνου και τον περιμενω "θα τα βγαλει μολις βγει στην κορυφη , ξερουμε και οι δυο μας πολι καλα αυτο το παιχνιδι " ΦΡΡΡΡΡ 4-5 περδικια φευγουν απο κατω μου με το χαρακτηριστικο κλαψημο τους "
δεν ειναι αυτα που κυνηγα το σκυλι το ξερω και δεν ρισκαρω βολη στα 40 μετρα... δεν αρμοζει στην αρχοντια του κοτσου τραυματισμος και περιπετεια , ενα τετειο πουλι θελει καθαρο σκοτωμα"
Το σκυλι βγενει επιτελους στην κορυφη στα 20 μετρα απο πανω μου , τα περδικια τα εχουν χασει νιωθοντας το σκυλο στην πλατη τους και εμενα μπροστα τους .... ομως τωρα δεν μπορουν να κανουν αλιως ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ μπαμ μπαμ !!!
εξακολουθω να τα κυνηγω στους γκρεμους λιγο ποιο κατω καθως ακουω απο πισω μου γαυγισματα "
ειναι οι λαγαδες" 2 μπικτες ντουφεκιες και τα σκυλια ακομα γαυγιζουν ... ο λαγος ανηφοριζει "
παει στα ποστα" μπαααααμ
μετα απο λιγο καυγαδες
"-ηταν παιξουμενος, σπασμενο το ποδι του, ηταν να τον πιαν οι σκυλοι !!!"
"-Αφησμας ρε κουμπαρε που ηταν παιξουμενος ...μια χαρα ηταν το χτηνον σαν τον κουμανταρεται !!!"
Κτλ κτλ !!!
Ποσο ποιο ευκολα και δικαια θα ηταν τα πραγματα αν δεν βαρουσαν τον λαγο , αν ηταν οντως χτυπημενος θα τον εφταναν τα σκυλια, αν οχι τοτε το θηραμα θα κερδιζε τον αγωνα και θα ζουσε για να δοσει σε καποιον αλλο την χαρα της ηχνιλασια μαζι με τους απογονους του !!!
Μετα απο καποιες ωρες φτανει το τελος της παγανιας μου και παω στο αμαξι ,βλεπω καπνο διπλα απο το αμαζι μου, ειναι ηδη ο "Κωστης" με τους "αλλους" κανουν το καθιερωμενο
τσιμπουκιο πολιπιφ λουνζες κτλ , στο πλαι τους απλομενος στο καπο του αυτοκινητου ο λαγος παρεα με 4-5 περδικια !
καθως περναει απο το μυαλο μου να του δωσω το περδικι του με ρωταει
-Εκαμες τιποτε ρε μιτσι
-επαιξα 3 περτικους και 1 φραγκολινα
-φραγκολινα ρεεε μασσσσι ετσι πραματα δαπανω καμε να δω
(καθως την βγαζω απο το σακι δεν το κανει η καρδια μου να του την δωσω να την επεξεργαστει , δεν θελω να μου χαλασει την ομορφια της με τες μυλλες που εχει στα χερια του)
-ΔΕ ΤΗΝ ΠΟΥ ΠΑΣ ΤΗΝ ΠΟΤΣΟΥΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΒΑΝΑ !!!
Πισω μου ακουω καμπανελαες να ερχονται
"
Τελειωσαν και οι λαγαδες "
τα σκυλια περνουν απο διπλα μου μεθυσμενα απο την μυρωδια του λαγου τους που κειτεται στο καπο του αυτοκινητου του Κωστη !!! αμεσως στεκονται στα 2 ποδια μπροστα απο το καπο προσπαθοντας να πιασουν το λαγο τους !!!
- ΕΕΕΕΕ κουμπαρε πιας τους κοπροσυλους σου γιατι εν να μου χταρουν το αυτοκινητο !!!
Δεν του απαντανε απλα περνουν τα σκυλια τους τους βαζουν νερο και φευγουν !!!
"
δεν καταφεραν να βρουν αλλο λαγο κριμας τους αξιζε"
ενω εμενα μου φευγουν αμεσως η ιδεες για να τους δωσω το νεκρο τους περδικι που βρηκα το προι !
μαζευω τον Λακη και φευγω και εγω !
στην διαδρομη ενας αλλος κυνηγος με ενα μικρο παιδι περπατουν στους προποδες πετοντας πετρες μεσα στες παλουρες , τους χαιρετω και σταματω για την γνωστη κουβεντα
-Επαιξεται τιποτε ?
-ΕΕΕ κατι της επειαμεν χωρις σκυλο δυσκολα τα πραματα
βγαζω 2 περδικια απο την τσαντα και τα δινω στο παιδι
"
Αυτο εχει πολλα περισσοτερα να κερδισει απο αυτα τα περδικια παρα ο Κωστης"
συνεχιζεται ...