AU-79 έγραψε:Οσπου θα φτασει το χαλι του Κυπραιου που την πονιστικοσυνι μας αμπα και παμε εσσο παπαγαλοι πλερονουν τα τα φιλικουτουνουθκια
Γιατι ρε φιλε μου, εν μια καλη εναλλακτικη τζαι εγεμωσαν οι τόποι, που εν το λαθος τι εννοεις????
AU-79 έγραψε:Οσπου θα φτασει το χαλι του Κυπραιου που την πονιστικοσυνι μας αμπα και παμε εσσο παπαγαλοι πλερονουν τα τα φιλικουτουνουθκια
φιλε εγω παντα πηγενα για φιλικουτουνια και εχτες το απογευμα μονα γ`αυτα πηγα το προβλημα σου πιο ειναι δεν καταλαβα δεν δικεουμε οξα το φιλικουτουνι δεν ειναι θυραμα? και δευτερο δεν ειμαι κρεατοσιλεκτις και ουτε με κοφτη αν παω σπιτι παπαγαλοςAU-79 έγραψε:Οσπου θα φτασει το χαλι του Κυπραιου που την πονιστικοσυνι μας αμπα και παμε εσσο παπαγαλοι πλερονουν τα τα φιλικουτουνουθκια
φιλε και εμεις τα ακουμε αλλα επισεις ακουης και τις φασσες και τα περιστερια αρα δεν κανει διαφορα δλδ το τρυονι και ι φασσα ενεν κριμα και το φιλικουτουνι ειναι κριμα. δικεομα σου φιλε να πιστευις πια ειναι κριμα ι οχι αλλα γ`μενα και τα 3 ειδη ειναι περιστεροιδη αρα ειναι θυραματα. και να παν να βρουν το προβλημα το μεγαλο πιο ειναι και οχι αν παιζω εγω φιλικουτουνιαlagomania έγραψε:εγω κοπελια ποτε δεν τα χτυπω εν κριμα εν τα βλεπω σαν θηραμα αλλα σαν κατοικιδια εμεις που ζουμε σε χωρια εν χανει να ξυπνας πρωι και να τα ακουεις να κλαιουν