φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από Anthimos »

AU-79 έγραψε:Οσπου θα φτασει το χαλι του Κυπραιου που την πονιστικοσυνι μας αμπα και παμε εσσο παπαγαλοι πλερονουν τα τα φιλικουτουνουθκια

Γιατι ρε φιλε μου, εν μια καλη εναλλακτικη τζαι εγεμωσαν οι τόποι, που εν το λαθος τι εννοεις????
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

AU-79 έγραψε:Οσπου θα φτασει το χαλι του Κυπραιου που την πονιστικοσυνι μας αμπα και παμε εσσο παπαγαλοι πλερονουν τα τα φιλικουτουνουθκια
φιλε εγω παντα πηγενα για φιλικουτουνια και εχτες το απογευμα μονα γ`αυτα πηγα το προβλημα σου πιο ειναι δεν καταλαβα δεν δικεουμε οξα το φιλικουτουνι δεν ειναι θυραμα? και δευτερο δεν ειμαι κρεατοσιλεκτις και ουτε με κοφτη αν παω σπιτι παπαγαλος
EPANIEL POWER
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

εγω κοπελια ποτε δεν τα χτυπω εν κριμα εν τα βλεπω σαν θηραμα αλλα σαν κατοικιδια εμεις που ζουμε σε χωρια εν χανει να ξυπνας πρωι και να τα ακουεις να κλαιουν ;)
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

lagomania έγραψε:εγω κοπελια ποτε δεν τα χτυπω εν κριμα εν τα βλεπω σαν θηραμα αλλα σαν κατοικιδια εμεις που ζουμε σε χωρια εν χανει να ξυπνας πρωι και να τα ακουεις να κλαιουν ;)
φιλε και εμεις τα ακουμε αλλα επισεις ακουης και τις φασσες και τα περιστερια αρα δεν κανει διαφορα δλδ το τρυονι και ι φασσα ενεν κριμα και το φιλικουτουνι ειναι κριμα. δικεομα σου φιλε να πιστευις πια ειναι κριμα ι οχι αλλα γ`μενα και τα 3 ειδη ειναι περιστεροιδη αρα ειναι θυραματα. και να παν να βρουν το προβλημα το μεγαλο πιο ειναι και οχι αν παιζω εγω φιλικουτουνια
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ρε παιθκια μεν το καμνετε θέμα ο καθε ενας οτι θελει κυνηγά που τη στιγμη που ειναι νομιμο.
Εν γουστα!

Οπως κάποιος που κυνηγα μονο λαγο να μεν θελει τους "παλιοπέρτικους"... αλλα καποιοι άλλοι ζουν τζιαι αναπνέουν για περτικους.

Γουστα και νομιμα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

και αντιλαμβάνομαι την ευαισθησία που μπορεί κάποιος να έχει με τα φιλικουτουνια διότι όντως είναι "κοντά" μας σαν πουλιά αλλά από την άλλη δεν παύουν απο το να ειναι θηράματα και το κυνήγι τους ειναι απόλυτα θεμιτό, ασε που καμιά φορά εχουν τζιαι πολλά ωραία παιξίματα.
Si vis pacem, para bellum
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε παρεα ζεγω μενω λατσια που οι φασες λογο του παρκου της αθαλασας ειναι περισοτερες απο τα φιλικουτουνια! καθουντε πας τα συρματα μες τες αβλαες τον σπιτιον πας τους στιλους! δηλαδη εν θα τες παιζω στο κυνηγι γιατι ουλλι μερα βλεπω τες σπιτι μου?
και 2ρο ειναι πως το φιλικουτουνι σαν θυραμα ειναι μεγαλιτερο που το τριονι! το βρισκεις ολοχρονα σε μεγαλους αριθμους και αμαν ξερεις και καμια καλη περιοχει απολαβανεις και παιξιματα!
με εταισα να παιξω φιλικουτουνια , με εποτισα, με εμπικα μεσα στην απαγορευμενη, με εμπικα μεσα σε ενα γουμα να παιξω παιζουνια ζε να σας τα βαλω ζε να πω εκατεβικα μεσα στους πιο μεαλους κρεμους για να παιξω τα "αρκοπεζουνα"
αλλα λεο σου πως ναι εφχαριστιθικα παιξιματα, εκαμα βολες 60-70+ μετρον ζε επεσαν σεκκα, εκαμα ζε 1 καλιζι στα 3 μετρα αλλο λιο να μπι μεσα στην κανι, ζε για μια μερα που ειμουν ΜΟΝΟΣ μου και δεν εθελα να κοπσο να παω στην μουτι του βουνου χωρις παρεα να ταλεποριθω να σηιλοβαρεθω για μια φασα που στο κατω κατω ζε ζινι ενα παζουνι ενι, ΝΑΙ επερασα πολλα ορεα!!!
sotiris!129

περσι επαιξα ζε φασες ζε πουουλλα νομιζεις εφα τπτ? το 90% τον θυραματον μου εδοριζα τα στους συνκενης για να μεν γεμονη το ψυγειο!!! εν πα να ταν κοραζινοι ουτε που καταλαβουν τπτ τρωων τα ζε λαλουν μου ζε 10 φορες ευχαριστω!
α εχτες επαιξα ζε ενα κοραζινο εφχαριστιθικα τον παραπανω που οπια διποτε φασα!!!
sotiris!129

εχει ενα τραγουδι που λαλει θελω και τα παθενω συνεχεια τα ιδια λαθοι!!! νομιζω ξερετε το ουλλοι
λογο τισ αλλαγης της ωρας δεν ημασταν συγουροι 100% τη ωρα ξημερονει και μιας και δεν με επερνε ο υπνος πηγαμε 30 λεπτα πιο γριγορα στο τοπο που θα κυνηγουσαμε... κλονουμε το αυτοκινητο μεσα στο χωραφι να παρκαρουμε πετασουντε 2 λαοι ενας καλος ενα βερκολαουρο ο καλος τελεια κοντα μας ενα πατιμα της πεζινας ζε ηταν νεκρος πατα του αυτοκινητου ο γαμπρος μου,,,σταματα μεν τον τσιλισεις λαλο του! πατα τα στοπερ ο λαος μες οργωμενο το χωραφι ομπρος μας εκαμαμε μας γεια!!!
περσυ εφκαλε πρωτη φορα αδεια ο γαμπρος μου! λαλο του εμεις δεν καμουμε αμαρτιες!!! εν να τους παιξουμε που να ξυμεροσει να τους χαρουμε θεμας!!! ΣΚΑΤΑ!!!! εφκαλε 1σ που σιναντιθικαν οι δρομοι μας 1 20 μετρα που μενα 5 μετρα που ζινον εκαμε του 2 ολοχρυσα καλιζια εγω δεν εμπορουσα να τον παιξω ηταν μπροστα μου ο σκυλος του!
τελικο αποτελεσμα 2 ατομα 5 περτιζια 1 φραγκολινα
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

εμπεικεν ενας συναδερφος μεσα στην πανια μας εν και εφταιν ο ανθρωπος εμεπικα και τα σκυλια του πας την μαλαη πυο εκρατουσαν τα δικα μας σκυλια τα δικα του ηταν 2 πορσελεν πολλα ομορφα ζωα ρε γμτ ερωτευτικα τα ωραιο δουλεμα κτλ μικρα σε ηλικια ειπεν μας χρονιαρικα οτι ηταν και επαρακαλεσεν μας να τα αφηκουμε να πασιν με τα δικα μου για να δουν το λαο αν τον σηκωσουμε εδεχτηκαμε ευχαριστος τελικα εκαμαμεν του 10 καλιτσια του λαου εσυρα του 2 εγω 2 ο αλλος 2 ο αλλος πυο μακρια βασικα ηταν πολλα πυκνα εφκεικε αχερα ο λαος εσυρε του 2 κοντινες ο παπας μου χαχαχα μεγαλο καλιτσια που τα 15 μετρα :lol: :lol: ο λαος παει ακομα :) αλλα ευτυχως επιασαμεν το λαουι μας αν και μικρο επροσηκωστηκε που τους σκυλους και επεξεν το ο παρεας αχερα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”