Ευχαριστώ λεβέντη μου! Σίγουρα έχει δίκιο ο μικρός και είμαι παθών...Pathfinder έγραψε:Μαριε περαστικα σου φιλε!Ο μικρος σαν να και εχει λιο δικαιο και μιλω για ολους μας...τουτο φυσικα δεν πιανει στην περιπτωση του Σολωνα γιατι εν οπως τον αππαρο μασιαλα του!;)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- MARIOSE
Re:
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re:
ΕΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣPathfinder έγραψε:Μαριε περαστικα σου φιλε!Ο μικρος σαν να και εχει λιο δικαιο και μιλω για ολους μας...τουτο φυσικα δεν πιανει στην περιπτωση του Σολωνα γιατι εν οπως τον αππαρο μασιαλα του!;)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Pathfinder
Re: Re: Re:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣPathfinder έγραψε:Μαριε περαστικα σου φιλε!Ο μικρος σαν να και εχει λιο δικαιο και μιλω για ολους μας...τουτο φυσικα δεν πιανει στην περιπτωση του Σολωνα γιατι εν οπως τον αππαρο μασιαλα του!;)![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
LEFKIOS
- Full Member
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Συγχαριτηρια στα παιδια για τα αποτελεσματα τους,
εληψα λιγες μέρες απο το φορουμ λογω φόρτου εργασίας και δεν ειχα τι ευκαιρεία να τα πουμε. Οσο για το ΜΩΡΟ του Σόλωνα , οτι βλεπετε ειναι το πιό λίγο. Ετυχε να το γνωρίσω απο κοντά ,οτα συναντηθηκαμε ποιό παλια με το Σολων στο σπιτι του και πραγματι ειναι ενα πλασματάκι με τη σημασία της λέξεως. Χαριτωμένο, ναζιάρικο, συναισθηματικό , ομορφο, αλλα προ παντός υπάκουω και πολυ καλά εκπεδευμένο. Ειναι απο τα σκυλια που χαιρεσε να τα εχεις. Φυσικά για ολα αυτά τα χαρίσματα μεγάλο μερτικό στην ανάδειξη τους πεζει συμαντικό ρολο και αυτός που ειναι πείσω απο τη εκπεδευση τους. Και δεν ειναι άλλος απο το το Σολων. Μπαβο φίλε για την τόση αγάπη που δείχνεις στο σκυλάκι σου.
Keep Walking

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΥΚΙΕ ΜΟΥ....ΜΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΒΑΛΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΤΣΟΙLEFKIOS έγραψε:Συγχαριτηρια στα παιδια για τα αποτελεσματα τους,εληψα λιγες μέρες απο το φορουμ λογω φόρτου εργασίας και δεν ειχα τι ευκαιρεία να τα πουμε. Οσο για το ΜΩΡΟ του Σόλωνα , οτι βλεπετε ειναι το πιό λίγο. Ετυχε να το γνωρίσω απο κοντά ,οτα συναντηθηκαμε ποιό παλια με το Σολων στο σπιτι του και πραγματι ειναι ενα πλασματάκι με τη σημασία της λέξεως. Χαριτωμένο, ναζιάρικο, συναισθηματικό , ομορφο, αλλα προ παντός υπάκουω και πολυ καλά εκπεδευμένο. Ειναι απο τα σκυλια που χαιρεσε να τα εχεις. Φυσικά για ολα αυτά τα χαρίσματα μεγάλο μερτικό στην ανάδειξη τους πεζει συμαντικό ρολο και αυτός που ειναι πείσω απο τη εκπεδευση τους. Και δεν ειναι άλλος απο το το Σολων. Μπαβο φίλε για την τόση αγάπη που δείχνεις στο σκυλάκι σου.
Keep Walking
![]()
- marios10
- Full Member
Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Περαστικα σ φιλε Μαριε γερος και δυνατος..
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- MARIOSE
Re: Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Ευχαριστώ συνονόματε! Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου (μας)!marios10 έγραψε:Περαστικα σ φιλε Μαριε γερος και δυνατος..
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Καλημέρα φίλοι μου,εύχομαι να έχετε μια καλή και πάνω απ'όλα,ασφαλισμενη εξόρμηση 
-
XATZIKRIS007
- Full Member
επεσε σεεκκο αλλα εσαντανοθηκα τζε εν το ηβρααααααα

EΙΜΑΣΤΕ ΚΥΝΗΓΟΙ KΑΙ OXI KΡΕΑΤΟΣΥΛΕΚΤΕΣ!!!!
- kanaris
- Full Member
ΡΈ φίλε μα σοβαρομιλας? Πε μου το όπλο είναι Baical?XATZIKRIS007 έγραψε:επεσε σεεκκο αλλα εσαντανοθηκα τζε εν το ηβρααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!