Ξημερωνει Κυριακη οπως παντα τα πραγματα ειναι ετοιμα μερες τωρα , ενας τελευταιος ελεχος φορτωμα και περνω δρομο για το βουνο !
Το περιπτερο της γειτονιας που σταματω για ανεφοδιασμο ειναι γεματο συναδερφους ...ολοι με το χαμογελο στο στομα καλημεριζονται ανταλλαζουν ευχες και καπου εκει ακους και τες πρωτες λαφαζανιες της χρονιας !
Στον αυτοκινητοδρομο τα δυπλοκαμπινα κανουν παρελαση και οι σκυλοι βγαζοντας τες μουσουδες εξω απο τες κασιες γαυγιζουν λες και ξερουν πως αυτη την φορα δεν ειναι εκπαιδευτικο Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ !!!
Στο χωματοδρομο καθως πλησιαζω στον τοπο που θα εξορμησω αξιολογω την κατασταση...
-
20 αυτοκινητα παλι ηρθαν ολοι !!!
Οπως παντα εφτασα κατω απο το βουνο 20-30 λεπτα ποιο γρηγορα
-
πως τα καταφερα παλι ???
κατεβενω απο το αμαξι να κανω τον καφε μου στο προινο αερακι μεχρι να χαραξει ενα δυπλοκαμπινο περνα σφερα διπλα μου και με σκονηζει , λιγο ποιο κατω τον βλεπω να πεταει απο το παραθυρο το τενεκεδακι του καφε του , μαζι με το αποτσιγαρο του
-
Δεν θα νευριασω σημερα ειναι γιορτη !!!
Στο βουνο μπροστα μου οπου και θα εξωρμησω βλεπω 2-3 τσιγαρα να αναβοσβηνουν σε καθε ρουφιξια , συνοδευονται με δυνατες κλανιες και σχολια του τυπου "5-2 ρε Κωστη ρουφα χαχαχαχα "

θελοντας με αυτο τον τροπο να δειξουν στους αλλους πως τα ποστα ειναι κατειλημμενα απο ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ βαριους και ασηκωτους !
Μενουν μονο 10 λεπτα πρην το ξεκινημα της παγανιας μου τα χρωματα ακομα μουντα και ηδη στο βουνο ακουγωνται οι πρωτες ντουφεκιες πανω στα τρομαγμενα απο τους εισβολεις περδικια , στηνω το οπλο και κατεβαζω το σκυλο για κατουρημα και ξαφνεικα ακουω μια μελοδια απο το βουνο ... ειναι το κινητο του Κωστη
"τιτιριτι τιριτιτιριτι τιριτι τιριτι τιριτιιιιι Εμπρος Ομονοια για νεες νικες παμε και ενα στεφανι σσσσσσολα τα παιδια, την πρασινη φανελα σαν φορανε σου δινουν την ψυχη και την καρδια ...."
-
βαραει ωρα θα το εχασε στες πολλες νζεπες του γιλεκου και δεν το βρησκει
συνεχιζεται ...