Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
-
- Full Member
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Χαιρετε,εμεις 2 οπλα,1 περδικι + 1 λαγος απαιχτος παλλε 

- virtualgreek
- Moderator
Όλοι φορούν παραλαγή και ο φίλος στην φωτογραφία πορτοκαλίvas.vas έγραψε:

Κάτι πρέπει να κάνουν λάθος όλοι, και ο φίλος κάνει κάτι σωστά!
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
Φιλε άνοιξε την εικόνα με το paint, μετά πήγαινε image και πατα resize/skew άλλαξε οριζόντια και κάθετα τα ποσοστά και μετά κανε την save ας κάπου, πρόσεξε να άλλαξεις το όνομα για να μην χάσεις την αυθεντική. μετά μπορείς να την βάλεις χωρίς να κόβεταιpeanut5020 έγραψε:ΓΙΑΤΊ ΚΌΒΕΤΑΙ Η ΕΙΚΌΝΑ ΣΤΗ ΜΈΣΗ. Υπάρχει τρόπος να μην κόβεται;
-
- Full Member
Ωραία μέρα χτές για κυνήγι αλλά δεν είχα πολλές ώρες λόγο υποχρεώσεων. Έριξα ένα φυσίγγι- ένα περδίκι στο χέρι, μετά από σήκωμα και απορτ από το σκύλο μου μέχρι τις 8, μετά σπίτι.
ε Νικο μου ασχετο με την ηλικια του σκυλου σου ξεκεινα τον που την αρκη αν θελεις να πιανεις φραγκολινες...Nikos έγραψε:Καθηγητής δηλαδή ο Λάκης ...hehesotiris!129 έγραψε:e Niko μου για να καταλαβεις τι γινεται επερπατουσα εγω και ο σκυλος που ενα τοπο και μετα που λιο ο σκυλος επιανε μαλαη αποτομα και εστρεφετουν πισω ακριβος που τον τοπο που επερασαμε με το σκυλο πρην...
δηλαδη το πουλι μολις μας ενιωθεν εβουραν μεσα στα πικνα και εφκενεν πισω μας για να ξεγελασει το σκυλο...
επιανε μαλαη και εκαμε 10-15 λεπτα σημερα για να καταφερει να την γονιασει και να την καμει να πετασει![]()
μιλω σου πορωση DVD ταινια action... αλλα κανει επαιξα για φετος που δαμε και να παει περτιζια πας τες μουτες τον βουνον !!!![]()
Πως αλλιώς θα επιβίωαναν ρε φιλε. Αυτά ειναι η ευχαρίστηση.
Το θέμα είναι να είμαστε και ευσυνείδητοι, είδα εναν χθές ο οποίος κρατουσε 3 φραγκολίνες...τα γέριμα αφου το κότα μια λεει!
εβρε μιαν γαλατη της φραγκολινας σαμπος ζε εν 5 μηνον σκυλος! χοστου την 2-3 φορες να καταλαβει οτι ζινην την μιροθκιαν θελεις να την βρισκει!!!
και που να τελειωσει το κυνηγι εχεις 2 μηνες πρην το ζεφκαρομαν να καμεις εκπαιδευτικα!
εν οπως τον λαο η ατιμες οσες παραπανω φκαλει ο σκυλος τοσο το καλητερο... σκεφτου εμενα φετος 20-30 εκαπιδευτικα που 10+ σε καθε εκπαιδευτικο πρεπει να εκαμεν παραπανω που 300 συναντησεις με ζινα τα πουλια!
και λεω σου εγω τωρα στο κυνηγι ειμαι 150% happy με την αποδοση του σκυλου και στον τροπο που δουλεφκει την μαλαη και στο χρονο που κανει για να την φκαλει αλλα και στο πως την φκαλει (εν ξομακριζει την ωρα της μαλαης περαν τον 20-30 μετρα και καρτερα μολις σιουρεφτει πως εν ζιαμε να ειμαι κοντα στα 5-10-15 μετρα για να εχω βολη 100%!
ε φιλε εμεις 4 ατομα ειχαμε παιξει 2 εγω 1 ο ενας ο παρεας και καμια οι αλλοι 2, στο στραφη επαιξεν και ο 1ς που τους 2 που δεν ειχαν πιασει πουλι αλλο 1ν και σταματησαμε ειχαμε καμει 7 ξεφολιασματα φραγκολινας και 2 περτιζια ημουν 100% happy επιασαμε τα σκυλια και εφκεικαμε πανω η ωρα 3 και ηρταμε σπιτι 4 αν εθελαμε εκαμαμε αλλο 1 φορα τον ποταμο και επαιζαμεν τες ουλες αλλα 4 ατομα 4 φραγκολινες και ξερω οτι εχει αλλο 5-7 πουλια ανετα μες τον ποταμο οποτε θελω και αν θελω να ξαναπαω!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Σημερα το πρωί για λαγό ΑΠΟ ΤΙς 06.00 μέχρι τις 09.30 μια μαλαή η οποία οδηγούσε σε απαγορευμένη περιοχή και σταμάτησα το σκυλί . Σηκώσαμε και καμιά 40 περδίκια δύο κοπές μια καμιά 10αριά και μία καμια΄τριανταριά και 2-3 σόλους τους οποίους δέν πυροβόλησα λόγο του σκύλου. Κοίταξε να δείς που το απόγευμα που θα πάω στους πέρτικους με τους άλλοςυ εν θα έβρω φτερό

Προσέχουμε...για να έχουμε
το πρωί περιοχή φλάσου ένα λαγό και ένας που μας έφυγε άπαικτος λόγο βλακείας δικης μας και μια πέρδικα
3 όπλα εγώ ο αδελφός μου και ο ξάδελφος μου
3 όπλα εγώ ο αδελφός μου και ο ξάδελφος μου
- andreasana210326
ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΣ ΛΑΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ.......ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ........ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΛΟΙ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- andreasana210326
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- andreasana210326