Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από AndreasDr »

Για τον φίλο Μαρίνο διότι εσυνάφερε μόνο τα πουλιά :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Μπράβο ρε αρφουι μου. Ωραία φωτο
Si vis pacem, para bellum
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Εχαρικα σας πολλα...πως μπορει η αλλαγη του καιρου απ¨την μια εξορμηση στην αλλη να αλλαξη το σκηνικο ολου του φορουμ!!! :D
Εγω ενα περδικο που αγνοητε η τυχη του,μια τσικλουα,και ενα ωραιο καλιjι σε φασσα...αυτα
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
gekaspower
Full Member

Δημοσίευση από gekaspower »

εμεισ ακομα πληρωνουμε τα λαθη τησ πρωτης κυριακησ :(
σημερα αν ειχαμε λιγη τυχη εμπορουσαμε να παίξουμε ένα περδικι αλλα εν μασ εκαμε το χατιρι
sotiris..
Full Member

Δημοσίευση από sotiris.. »

εμεις σημερα ουλα εκαμαμεν τα ... ενα λαο, 3 περτικουθκια ,2 τζικλουες ζε τα μανιταρουθκια μας ...εκαμαμεν την αμπελι :D :D
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:
Nikos έγραψε:Σήμερα εγώ μείωσα τον πληθυσμό των κατσικορόνων στην Πάφο. Κτύπησα 4. Περδίκια μόνο απο μακρυά.
Ρε Σωτο νομίζω ο Jackies μου εννα θέλει δάσκαλο για τις φραγκολίνες, έχει master o Λάκης;; :) :)
Ξέχασα να αναφέρω ότι ακουα τες σήμερα το πρωί, έψαχνα τες με το Jackie αλλα δεν τις βρήκαμε.. :x
ε Νικο μου φερτον μεσα γιατι κατα που βλεπω τον Λακη εγινεν μανα πας τες φραγκολινες... τουτα τα εκπαιδευτηκα ηταν οπως το μελη!!!ενθουσιαστικα πολλα με τον τροπο που εφκαλεν σημερα ζινες που εφκαλεν αλλα μια φαση επαιξεν μιαν ο παρεας και επεσε κουτσοφτερη κοντα μου και λαλει μου ρεεε βουρααα... εν ξερω αν ε3αναδες φραγκολινα να βουρα παει ΤΑΑΑΑΑΑΠΟ ο περτικος εν 0 μπροστα της!!! οι σκυλοι του παρεα εψαχναν την ζιαμε που επεσε, παω ζεγω ζιαμε πιανει την μαλαη της ο Λακης ζε ξεκεινα... επειρεν με αλλο 150-200 μετρα πισω και μια φασει επιαν την το ματι μου που εβουραν καμιαν 50 μετρα μπροστα που τον σκυλο μεσα σε κατι βατα... μπιω της αλλο 2 ετσι που μακρια εμεινεν βουναρι ζε ζινη! ηταν καταπληκτικη φαση γαμω την camera μου μεσα που ακομα να ερτει!!!
Ε να το κανονίσουμε καλό...Ηταν να φάω που πάνω μου σήμερα να τις ακουώ, να πηγαίνω εκί που τις εσίγκοψα και τπτ...
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

e Niko μου για να καταλαβεις τι γινεται επερπατουσα εγω και ο σκυλος που ενα τοπο και μετα που λιο ο σκυλος επιανε μαλαη αποτομα και εστρεφετουν πισω ακριβος που τον τοπο που επερασαμε με το σκυλο πρην...
δηλαδη το πουλι μολις μας ενιωθεν εβουραν μεσα στα πικνα και εφκενεν πισω μας για να ξεγελασει το σκυλο...
επιανε μαλαη και εκαμε 10-15 λεπτα σημερα για να καταφερει να την γονιασει και να την καμει να πετασει :twisted:
μιλω σου πορωση DVD ταινια action... αλλα κανει επαιξα για φετος που δαμε και να παει περτιζια πας τες μουτες τον βουνον !!!
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

Μα τελικα ηταν εχτες η πρωτη Κυριακη?? :D :D Απ΄ο,τι βλεπω κυκλοφορουν πολλα BERETTA μες τες φωτογραφιες σας, πρεπει να εισαστε που τους τυχερους που εγορασαν που τζινα που σκοτοννουν!!!
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

έχει και άλλα όπλα ή μάλλον κυνηγούς που δεν σκοτώνουν...η χειρότερη μας μέρα εχτές.
5 πέρτικους και 1 φάσσα κουτσόφτερα ήρταμε όφκιεροι
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Έσιει πολλά χρόνια να δω τόση ποικιλία σε κυνήγι..ειδικά στις περιοχές που πάω!

Περδίκια (λίγα αλλά δκιαβασμένα), φραγκολίνες, ορτύκια, λαγός, φάσσες, ΜΠΕΚΑΤΣΑ !!

Στην βούρκα 3 περδίκια , 1 ορτύκι...Not Bad!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Koutsofteros την 12 Νοέμ 2012, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”