ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Breda Pegaso έγραψε:Γνωστοι σκοπευτες και κυνηγοι που κατεχουν το αντικειμενο ισχυριζονται οτι γνωστη μαρκα οπλων κολοσσος απο το 15ΧΧ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! :o :shock: :?
Δεν το ήξερα αυτό 8-) Πωλείται το όπλο μου! :lol: Δεκτή ανταλλαγή με όπλο που σκοτώνει με χαρτιά!!!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από Pathfinder »

SilverPigeonS έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Γνωστοι σκοπευτες και κυνηγοι που κατεχουν το αντικειμενο ισχυριζονται οτι γνωστη μαρκα οπλων κολοσσος απο το 15ΧΧ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! :o :shock: :?
Δεν το ήξερα αυτό 8-) Πωλείται το όπλο μου! :lol: Δεκτή ανταλλαγή με όπλο που σκοτώνει με χαρτιά!!!
Φιλε να καμουμε πραξη? Το δικο μου εν 3800γρ, εγυρισεν τον πας την κκελε του αλλου εν λαλει μανα...σκοτωνει!!!;):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Re: Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Pathfinder έγραψε:
SilverPigeonS έγραψε:
Φιλε να καμουμε πραξη? Το δικο μου εν 3800γρ, εγυρισεν τον πας την κκελε του αλλου εν λαλει μανα...σκοτωνει!!!;):)
Πολύ βαρύ φίλε...Ελπίζω να μην είναι και εσένα από την λεγόμενη εταιρεία :shock:

Υ.Γ Αν δεν μας κατηγορήσουν για λίβελο είναι μεγάλη υπόθεση!!! :mrgreen:
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΊΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ!

ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΈΝΙΕΣ...ΓΙΣ ΝΣ ΔΟΥΜΕ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

εκεινο το παλιόπραμα που λαλει οτι εν σκοτώνει ειδα το να κατεβάζει κατι κουκκίδες που τον ουρανο που ο μεσος κυνηγός θα σπαταλούσε απλα δυο φυσιγγια.

Ο φίλος μου αμα πέσει κάτω που το 98% shoot/kill ratio πιάνει τον το άγχος
Si vis pacem, para bellum
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Μαρίνο μα εγώ επειδή τον ξέρω πιστέφκω σε φίλε!

Εν τζοίνος που μας έδωκε αφορμή να τον πειράξουμε, στο ότι έσυρνε 5 της κάθε τζίκλας. :P :P

Φαίνετε ότι χρειάζεται κανένα καλό σύμβουλο για τις χαρτούτσιες που επιλέγει και παίζει. :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

2 Περδίκια double σήμερα και μια τσίχλα. 2 χαμένες τζίκλες, η μια έφα τους τόπους δεν την είβρα, η άλλη ήταν κουτσόφτερη και επρόλαβε και εχώστηκε σε κάτι σπαλαθκιές, είχαν μεζέ οι αλεπούδες πάλε. Τα περδίκια το ένα με Gem 32 #7 και το άλλο με RIO Pichon Larga Distancia 36gr #6. H τζικλούδα έππεσε με Victory 35gr #7. Πρώτη απόπειρα φωτογραφίας του θηράματος στη φύση:

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 2aef7c.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... c468df.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... 7cd132.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y10/Bu ... e54da7.jpg
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Mikto perpatito kai oti prokipsei! Me Oplo Pou skotonei tuti fora!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

kypros έγραψε:Mikto perpatito kai oti prokipsei! Me Oplo Pou skotonei tuti fora!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ωσπου σας θωρω που πατε κυνηγι και εγω εχασα την τριτη συνεχομενη μου εξορμηση ξερετε ποσο μου γυριζει?? Ας οψεται...Σπυρο αρεσκεις μου που καθε σου θυραμα φιλε ειναι και με διαφορετικο φυσιγγι καθε φορα...παντα τετοια! Μπραβο και σε σενα Κυπρο ωραια συγκομιδη
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”