Δεν το ήξερα αυτόBreda Pegaso έγραψε:Γνωστοι σκοπευτες και κυνηγοι που κατεχουν το αντικειμενο ισχυριζονται οτι γνωστη μαρκα οπλων κολοσσος απο το 15ΧΧ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!![]()
![]()

Δεν το ήξερα αυτόBreda Pegaso έγραψε:Γνωστοι σκοπευτες και κυνηγοι που κατεχουν το αντικειμενο ισχυριζονται οτι γνωστη μαρκα οπλων κολοσσος απο το 15ΧΧ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!![]()
![]()
Φιλε να καμουμε πραξη? Το δικο μου εν 3800γρ, εγυρισεν τον πας την κκελε του αλλου εν λαλει μανα...σκοτωνει!!!;):)SilverPigeonS έγραψε:Δεν το ήξερα αυτόBreda Pegaso έγραψε:Γνωστοι σκοπευτες και κυνηγοι που κατεχουν το αντικειμενο ισχυριζονται οτι γνωστη μαρκα οπλων κολοσσος απο το 15ΧΧ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!![]()
![]()
Πωλείται το όπλο μου!
Δεκτή ανταλλαγή με όπλο που σκοτώνει με χαρτιά!!!
Πολύ βαρύ φίλε...Ελπίζω να μην είναι και εσένα από την λεγόμενη εταιρείαPathfinder έγραψε:Φιλε να καμουμε πραξη? Το δικο μου εν 3800γρ, εγυρισεν τον πας την κκελε του αλλου εν λαλει μανα...σκοτωνει!!!;):)SilverPigeonS έγραψε:Δεν το ήξερα αυτόBreda Pegaso έγραψε:Γνωστοι σκοπευτες και κυνηγοι που κατεχουν το αντικειμενο ισχυριζονται οτι γνωστη μαρκα οπλων κολοσσος απο το 15ΧΧ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!![]()
![]()
Πωλείται το όπλο μου!
Δεκτή ανταλλαγή με όπλο που σκοτώνει με χαρτιά!!!
kypros έγραψε:Mikto perpatito kai oti prokipsei! Me Oplo Pou skotonei tuti fora!