Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Artemis G. »

σημερα ηταν η πρωτη κυριακη... τωρα αρχιζει το κυνηγι.... εμυρησεν νιοβρης....
3 οπλα , 3 περδικες και 3 φραγγολινες
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

4 οπλα 4 σκυλοι αποφασησμενοι για λαγο...δυστιχος ο καιρος δεν μας εκανε την χαρη και μας εκανε μουσκεμα σβηνοντας μαζι με τα ονειρα μας και τις μαλαες...κατα τες 11 αφου ειδαμε πως λαγο μονο κατα τυχη θα παιζαμε αλαξαμε τοπο και πηγαμε για καμια φραγκολινα
ο Λακης και τα αλλα σκυλια εκαναν παρτυ 3 ωρες 9 ξεσηκωματα 2 περδικια και 4 φραγκολινες τελικος απολογισμος
ακομα 1 φραγκολινα απαιχτη λογο ασφαλειας γιατι δεν εβλεπα που θα επαιζα... και 2 καλικομενες το συνολο της παρεας! :)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

εμείς πήγαμε λεμεσό σήμερα λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων όμως ψάχναμε λαγό και δεν καπνίσαμε τα όπλα μας το ξέρω λάθος μας γιατί έβρεξε και δεν υπήρχαν ίχνη δεν πειράζει έτσι είναι δεν γίνετε κάθε εξόρμηση να παίρνουμε και λαγό
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Σήμερα εγώ μείωσα τον πληθυσμό των κατσικορόνων στην Πάφο. Κτύπησα 4. Περδίκια μόνο απο μακρυά.
Ρε Σωτο νομίζω ο Jackies μου εννα θέλει δάσκαλο για τις φραγκολίνες, έχει master o Λάκης;; :) :)
Ξέχασα να αναφέρω ότι ακουα τες σήμερα το πρωί, έψαχνα τες με το Jackie αλλα δεν τις βρήκαμε.. :x
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Artemis G. έγραψε:σημερα ηταν η πρωτη κυριακη... τωρα αρχιζει το κυνηγι.... εμυρησεν νιοβρης....

+1000
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Nikos έγραψε:Σήμερα εγώ μείωσα τον πληθυσμό των κατσικορόνων στην Πάφο. Κτύπησα 4. Περδίκια μόνο απο μακρυά.
Ρε Σωτο νομίζω ο Jackies μου εννα θέλει δάσκαλο για τις φραγκολίνες, έχει master o Λάκης;; :) :)
Ξέχασα να αναφέρω ότι ακουα τες σήμερα το πρωί, έψαχνα τες με το Jackie αλλα δεν τις βρήκαμε.. :x
ε Νικο μου φερτον μεσα γιατι κατα που βλεπω τον Λακη εγινεν μανα πας τες φραγκολινες... τουτα τα εκπαιδευτηκα ηταν οπως το μελη!!!ενθουσιαστικα πολλα με τον τροπο που εφκαλεν σημερα ζινες που εφκαλεν αλλα μια φαση επαιξεν μιαν ο παρεας και επεσε κουτσοφτερη κοντα μου και λαλει μου ρεεε βουρααα... εν ξερω αν ε3αναδες φραγκολινα να βουρα παει ΤΑΑΑΑΑΑΠΟ ο περτικος εν 0 μπροστα της!!! οι σκυλοι του παρεα εψαχναν την ζιαμε που επεσε, παω ζεγω ζιαμε πιανει την μαλαη της ο Λακης ζε ξεκεινα... επειρεν με αλλο 150-200 μετρα πισω και μια φασει επιαν την το ματι μου που εβουραν καμιαν 50 μετρα μπροστα που τον σκυλο μεσα σε κατι βατα... μπιω της αλλο 2 ετσι που μακρια εμεινεν βουναρι ζε ζινη! ηταν καταπληκτικη φαση γαμω την camera μου μεσα που ακομα να ερτει!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Breda Pegaso την 30 Μάιος 2013, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

πολυ καλη μερα και για μενα σημερα. βροχη, ανεμος και περδικια που κρυφουν :) αν δεν εφκενε και ο καλλικας που μεσα μου σημερα θα ειμουν ακομα πιο ευχαριστημενος. αν και ειναι παστουρετικα τα περδικια σημερα :D 400, 410 και 475 γραμμαρια εκαστως. ;)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Μπράβο ρε, το φόρουμ σήμερα ειναι να το χαίρεσαι με τους συνάδελφους που έπιασαν πουλιά

εμεις καναμε ακομα ενα ωραίο περδικοκυνηγι
IMAG1562.jpg
IMAG1566.jpg
Μετα πήγαμε για φραγκολινες και λίγο πριν βραδιάσει...
IMAG1568.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Εικόνα

Όμορφη μέρα σήμερα, απολαύσαμε περπάτημα με ωραίες τουφεκιές!!!

Τώρα αρχίζει το κυνήγι φίλοι μου!

Εικόνα

Αυτά είναι τις προηγούμενης εξόρμησης!
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”