Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
- ΚΥΡΙΑΚΟΣ
- Full Member
Re: Ασχολίες Νεκρής Κυνηγετικής Περιόδου
Μετα τες 20 κοπελια ειμαι μεσα .
- Laurona
Εννα τελειωσει η αδεια αλλα να δουμε περκιμο τα καταφερουμε.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Το πιο ωραίο πράμα στο κυνήγι εν η ώρα που θα κάτσουμε με τον father για φαϊ τζιαι θα ανοίξει η βούρκα
Είναι παράδοση.... κυνήγι χωρίς την βούρκα μες το αυτοκίνητο εν γινεται
Άμαν πάρω εγώ τα φαγητά τζιαι αρκέψω με τσεντούα νάϋλον ποτζιή, τσεντούα νάϋλον ποδά τα φαγιά εν τρώντε
Η απόφαση επάρθηκε
να κάμω βούρκα
Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο
Ρώτα ποτζιή, ρώτα ποδά κάτι γίνεται ......

Άμαν πάρω εγώ τα φαγητά τζιαι αρκέψω με τσεντούα νάϋλον ποτζιή, τσεντούα νάϋλον ποδά τα φαγιά εν τρώντε

Η απόφαση επάρθηκε

Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Pathfinder
Πομπα φιλε...μια χαρα η βουρκα σου...δερμα απο που πηρες?mouzouris έγραψε:Το πιο ωραίο πράμα στο κυνήγι εν η ώρα που θα κάτσουμε με τον father για φαϊ τζιαι θα ανοίξει η βούρκαΕίναι παράδοση.... κυνήγι χωρίς την βούρκα μες το αυτοκίνητο εν γινεται
![]()
Άμαν πάρω εγώ τα φαγητά τζιαι αρκέψω με τσεντούα νάϋλον ποτζιή, τσεντούα νάϋλον ποδά τα φαγιά εν τρώντε [emoji38] [emoji38]
Η απόφαση επάρθηκε![]()
να κάμω βούρκα
![]()
![]()
Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Αλέξη δεν ξερω απο που τα βρήκαν. Εκάμαν δύο μήνες να μου φέρουν δκιο τομάρκα. Το πρώτο έφκαλεν σόττοPathfinder έγραψε:Πομπα φιλε...μια χαρα η βουρκα σου...δερμα απο που πηρες?mouzouris έγραψε:Το πιο ωραίο πράμα στο κυνήγι εν η ώρα που θα κάτσουμε με τον father για φαϊ τζιαι θα ανοίξει η βούρκαΕίναι παράδοση.... κυνήγι χωρίς την βούρκα μες το αυτοκίνητο εν γινεται
![]()
Άμαν πάρω εγώ τα φαγητά τζιαι αρκέψω με τσεντούα νάϋλον ποτζιή, τσεντούα νάϋλον ποδά τα φαγιά εν τρώντε [emoji38] [emoji38]
Η απόφαση επάρθηκε![]()
να κάμω βούρκα
![]()
![]()

Άκουσα ότι έσσιη στην Λευκωσία έναν που πουλά, αν γνωρίζει κανένας ποιος είναι ας μας πει .....
- Γιατρός
- Full Member
Τι σχήμα είχε το τομάρι ;mouzouris έγραψε:Αλέξη δεν ξερω απο που τα βρήκαν. Εκάμαν δύο μήνες να μου φέρουν δκιο τομάρκα. Το πρώτο έφκαλεν σόττοPathfinder έγραψε:Πομπα φιλε...μια χαρα η βουρκα σου...δερμα απο που πηρες?mouzouris έγραψε:Το πιο ωραίο πράμα στο κυνήγι εν η ώρα που θα κάτσουμε με τον father για φαϊ τζιαι θα ανοίξει η βούρκαΕίναι παράδοση.... κυνήγι χωρίς την βούρκα μες το αυτοκίνητο εν γινεται
![]()
Η απόφαση επάρθηκε![]()
να κάμω βούρκα
![]()
![]()
ήταν το πειραματόζωο, δεν πέτυχε, έγιναν λάθοι που δεν διορθώνονταν, το δεύτερο πάει καλά. Όμως δεν φκάλλεις κουβέντα από που τα βρίσκεις, ποιος πουλά, πως να κάμεις το κόψιμο, πως να την ράψεις κλπ και κλπ. Οι μαστόροι που εμείναν να κάμνουν τούτη την δουλειά εν μετρημένοι
![]()
Άκουσα ότι έσσιη στην Λευκωσία έναν που πουλά, αν γνωρίζει κανένας ποιος είναι ας μας πει .....
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
-
- Full Member
Κύριε Μουζούρη σου στέλνω το τηλ μου με προσωπικό μνμ. Φτιάχνω με τον πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια μεσαίου μεγέθους έτοιμη. Αν σου κάμνει, αλλιώς πρέπει να κάμεις υπομονή γιατί και τα τομάρια είναι πολύ δυσεύρετα. http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... &start=400
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Καλημέρα Σάββα, έχεις π.μ.savvis25 έγραψε:Κύριε Μουζούρη σου στέλνω το τηλ μου με προσωπικό μνμ. Φτιάχνω με τον πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια μεσαίου μεγέθους έτοιμη. Αν σου κάμνει, αλλιώς πρέπει να κάμεις υπομονή γιατί και τα τομάρια είναι πολύ δυσεύρετα. http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... &start=400
- Breda Pegaso
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Τι σχήμα είχε το τομάρι ;[/quote][/quote][/quote]
Γιατρέ, κάλιο αργά παρά ποτέ
Έτο πως ξεκινά .... άστα να πάνε, βάσανο πολλή

Γιατρέ, κάλιο αργά παρά ποτέ