φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011
λιπον αφτη η φωτογραφια ΔΕΝ ειναι απο πουλια που καρποθικα εγω!
ΔΕΝ ειναι φωτογραφια απο πουλια που καρποθηκαν στην κυπρο!
ειναι φωτογραφια περσινη που μου εστιλε φιλος που σπουδαζει ελλαδα και παει κυνηγι με κατι αλλα παιδια εκει.... καρποση 3-4 ωρον αποτι μου ειπε!
ειναι φωτογραφια περσινη που μου εστιλε φιλος που σπουδαζει ελλαδα και παει κυνηγι με κατι αλλα παιδια εκει.... καρποση 3-4 ωρον αποτι μου ειπε!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- beretta682
- Full Member
και αποτι βλ'επω ως τζε δαμέ χρήσιμες οι σακκούλες jumbo!!!!
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
EN H KOYBENTA ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ << ΠΟΝΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΝ>>sotiris!129 έγραψε:λιπον αφτη η φωτογραφια ΔΕΝ ειναι απο πουλια που καρποθικα εγω!

- tracker686
- Full Member
το εισιτιριο για Ελλαδα φετος θα το κοψω δεν υπαρχει περιπτωση...sotiris!129 έγραψε:λιπον αφτη η φωτογραφια ΔΕΝ ειναι απο πουλια που καρποθικα εγω!

- Dimitris
Από ότι μου είπε φίλος καλαμαράς, τα πιο πολλά νούμερα κάμνουν τα στα μπασίματα και οι τσίκλες είναι πολύ αργές, ευκολόπεχτες, σαν να κλέφκεις εκκλησιάν που λεμεν. Σε ετσι φάσεις κάμνουν απίστευτα (για εμας τους κατοικους της μπανανίας) νούμερα. Μια απο τις καλύτερες τοποθεσίες για τα μπασίματα, είναι η Χαλκίδα. Από την άλλη αν θέλεις κάτι προτόγνωρο (πέραν από τους αριθμούς) να πάεις Κομοτηνή, Ορεστιάδα, βόρεια δλδ για κυνήγι τρυγονότζιηκλας "Turdus viscivorus" και γερακότζιηκλας "Turdus Pilaris" (ετσι πουλί εν εξαναείδα στην Κύπρο)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- Anthimos
- Moderator
Δημητρη μου αν δεις ποσες τζικλες πιαννει η περιοχη Χαλκιδας και ευρυτερα της Ευβοιας εν να φαρασεις. Φυσικα εχει και τεραστιες περιοχες ενταγμένες στο NATURA 2000 που απαγορευεται το κυνηγι αλλα παλε τοπος πολλης!!!!!Dimitris έγραψε:Από ότι μου είπε φίλος καλαμαράς, τα πιο πολλά νούμερα κάμνουν τα στα μπασίματα και οι τσίκλες είναι πολύ αργές, ευκολόπεχτες, σαν να κλέφκεις εκκλησιάν που λεμεν. Σε ετσι φάσεις κάμνουν απίστευτα (για εμας τους κατοικους της μπανανίας) νούμερα. Μια απο τις καλύτερες τοποθεσίες για τα μπασίματα, είναι η Χαλκίδα. Από την άλλη αν θέλεις κάτι προτόγνωρο (πέραν από τους αριθμούς) να πάεις Κομοτηνή, Ορεστιάδα, βόρεια δλδ για κυνήγι τρυγονότζιηκλας "Turdus viscivorus" και γερακότζιηκλας "Turdus Pilaris" (ετσι πουλί εν εξαναείδα στην Κύπρο)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
φιλε ειναι ακριβος οπως τες ζικλες αλλα μεγαλιτερες! και αντι κιτρινοπορτοκαλι που εχει κατω απο τα φτερα της η ζικλα αφτυ εχει ασπρο!!!Dimitris έγραψε:Από ότι μου είπε φίλος καλαμαράς, τα πιο πολλά νούμερα κάμνουν τα στα μπασίματα και οι τσίκλες είναι πολύ αργές, ευκολόπεχτες, σαν να κλέφκεις εκκλησιάν που λεμεν. Σε ετσι φάσεις κάμνουν απίστευτα (για εμας τους κατοικους της μπανανίας) νούμερα. Μια απο τις καλύτερες τοποθεσίες για τα μπασίματα, είναι η Χαλκίδα. Από την άλλη αν θέλεις κάτι προτόγνωρο (πέραν από τους αριθμούς) να πάεις Κομοτηνή, Ορεστιάδα, βόρεια δλδ για κυνήγι τρυγονότζιηκλας "Turdus viscivorus" και γερακότζιηκλας "Turdus Pilaris" (ετσι πουλί εν εξαναείδα στην Κύπρο)
- Anthimos
- Moderator
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- Anthimos
- Moderator
- stelios25
- Full Member
γεια σας παιδεια...φιλε πανο στο αστιο γιατι εν κανωνιζουμε ενα group εμεις τα μελη να παμε κανενα ταξιδακη ελλαδα φετος εγω ειμαι μεσα εχει χρονια που γυρευω παρεα>..