φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

λιπον αφτη η φωτογραφια ΔΕΝ ειναι απο πουλια που καρποθικα εγω!
ΔΕΝ ειναι φωτογραφια απο πουλια που καρποθηκαν στην κυπρο!
ειναι φωτογραφια περσινη που μου εστιλε φιλος που σπουδαζει ελλαδα και παει κυνηγι με κατι αλλα παιδια εκει.... καρποση 3-4 ωρον αποτι μου ειπε!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

και αποτι βλ'επω ως τζε δαμέ χρήσιμες οι σακκούλες jumbo!!!!
Φιλικά,
Χρήστος
KKILER
Full Member

Δημοσίευση από KKILER »

sotiris!129 έγραψε:λιπον αφτη η φωτογραφια ΔΕΝ ειναι απο πουλια που καρποθικα εγω!
ειναι φωτογραφια περσινη που μου εστιλε φιλος που σπουδαζει ελλαδα και παει κυνηγι με κατι αλλα παιδια εκει.... καρποση 3-4 ωρον αποτι μου ειπε!
EN H KOYBENTA ΠΟΥ ΛΑΛΕΙ << ΠΟΝΗΜΑΑΑΑΑΑΑΑΝ>> ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

sotiris!129 έγραψε:λιπον αφτη η φωτογραφια ΔΕΝ ειναι απο πουλια που καρποθικα εγω!
το εισιτιριο για Ελλαδα φετος θα το κοψω δεν υπαρχει περιπτωση... :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Από ότι μου είπε φίλος καλαμαράς, τα πιο πολλά νούμερα κάμνουν τα στα μπασίματα και οι τσίκλες είναι πολύ αργές, ευκολόπεχτες, σαν να κλέφκεις εκκλησιάν που λεμεν. Σε ετσι φάσεις κάμνουν απίστευτα (για εμας τους κατοικους της μπανανίας) νούμερα. Μια απο τις καλύτερες τοποθεσίες για τα μπασίματα, είναι η Χαλκίδα. Από την άλλη αν θέλεις κάτι προτόγνωρο (πέραν από τους αριθμούς) να πάεις Κομοτηνή, Ορεστιάδα, βόρεια δλδ για κυνήγι τρυγονότζιηκλας "Turdus viscivorus" και γερακότζιηκλας "Turdus Pilaris" (ετσι πουλί εν εξαναείδα στην Κύπρο)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Dimitris έγραψε:Από ότι μου είπε φίλος καλαμαράς, τα πιο πολλά νούμερα κάμνουν τα στα μπασίματα και οι τσίκλες είναι πολύ αργές, ευκολόπεχτες, σαν να κλέφκεις εκκλησιάν που λεμεν. Σε ετσι φάσεις κάμνουν απίστευτα (για εμας τους κατοικους της μπανανίας) νούμερα. Μια απο τις καλύτερες τοποθεσίες για τα μπασίματα, είναι η Χαλκίδα. Από την άλλη αν θέλεις κάτι προτόγνωρο (πέραν από τους αριθμούς) να πάεις Κομοτηνή, Ορεστιάδα, βόρεια δλδ για κυνήγι τρυγονότζιηκλας "Turdus viscivorus" και γερακότζιηκλας "Turdus Pilaris" (ετσι πουλί εν εξαναείδα στην Κύπρο)
Δημητρη μου αν δεις ποσες τζικλες πιαννει η περιοχη Χαλκιδας και ευρυτερα της Ευβοιας εν να φαρασεις. Φυσικα εχει και τεραστιες περιοχες ενταγμένες στο NATURA 2000 που απαγορευεται το κυνηγι αλλα παλε τοπος πολλης!!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Dimitris έγραψε:Από ότι μου είπε φίλος καλαμαράς, τα πιο πολλά νούμερα κάμνουν τα στα μπασίματα και οι τσίκλες είναι πολύ αργές, ευκολόπεχτες, σαν να κλέφκεις εκκλησιάν που λεμεν. Σε ετσι φάσεις κάμνουν απίστευτα (για εμας τους κατοικους της μπανανίας) νούμερα. Μια απο τις καλύτερες τοποθεσίες για τα μπασίματα, είναι η Χαλκίδα. Από την άλλη αν θέλεις κάτι προτόγνωρο (πέραν από τους αριθμούς) να πάεις Κομοτηνή, Ορεστιάδα, βόρεια δλδ για κυνήγι τρυγονότζιηκλας "Turdus viscivorus" και γερακότζιηκλας "Turdus Pilaris" (ετσι πουλί εν εξαναείδα στην Κύπρο)
φιλε ειναι ακριβος οπως τες ζικλες αλλα μεγαλιτερες! και αντι κιτρινοπορτοκαλι που εχει κατω απο τα φτερα της η ζικλα αφτυ εχει ασπρο!!!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Γερακοτσιχλα - Τρυονα.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Τρυονοτζιηκλα.jpg
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

γεια σας παιδεια...φιλε πανο στο αστιο γιατι εν κανωνιζουμε ενα group εμεις τα μελη να παμε κανενα ταξιδακη ελλαδα φετος εγω ειμαι μεσα εχει χρονια που γυρευω παρεα>..
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”