Εχει κανένα αλλο που έκρουσε του τζυνηγιου (group therapy)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Re: Εχει κανένα αλλο που έκρουσε του τζυνηγιου (group therap

Δημοσίευση από Warrior »

10 τζαι ποψε!!! Ατε εκοντεψεν τελια.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Warrior έγραψε:10 τζαι ποψε!!! Ατε εκοντεψεν τελια.
ε Warrior τουτην την φωτογραφια βλεπω την ποζι ποδα μες τα διαφορα site για κυνηγι !
για το ονομα του Θεου ... τουτος ο περτικος εν βαλσαμομενος και λογικα πρεπει ναν παραπανω που 10 χρονια :lol: :lol: :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Beretta1
Full Member

Δημοσίευση από Beretta1 »

ΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΝΑΝ 10 ΤΖΙΕ ΠΟΠΣΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣ ΠΕΡΝΟΥΝ :?: ΔΕΝ ΑΦΗΚΑΜΕ ΒΙΤΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ. ΕΠΕΞΑΜΕ ΟΥΛΛΕΣ ΤΕΣ ΦΑΣΣΕΣ ,ΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΤΙΚΟΥΣ ,ΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΑΦΗΚΑΜΕ ΤΠΤ ΕΠΕΞΑΜΕ ΤΟ YOUTUBE ΟΥΛΟ :lol:
Άβαταρ μέλους
Warrior
Full Member

Δημοσίευση από Warrior »

sotiris!129 έγραψε:
Warrior έγραψε:10 τζαι ποψε!!! Ατε εκοντεψεν τελια.
ε Warrior τουτην την φωτογραφια βλεπω την ποζι ποδα μες τα διαφορα site για κυνηγι !
για το ονομα του Θεου ... τουτος ο περτικος εν βαλσαμομενος και λογικα πρεπει ναν παραπανω που 10 χρονια :lol: :lol: :lol:
ε σωτηρη εν τζε ειπα σου οτι την εφκαλα εγω ρε φιλε ετο εγιρεφκα μια το πρωι που το google τζαι εδοκα πανω της.
Εν καλη ρε φιλε ομως
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

αφηστε το youtube και πιαστε το Κυπριακο !!!
οπως καθε χρονο ετσι και φετος λιγο πρην την εναρξη κανω ενα zapping στο κυνηγετικο μου "album" αναπολωντας αυτες τες ωραιες κυνηγετικες εξωρμησεις που περασαν , το ποσες αναμνησεις και ποσες ιστοριες λεει μια φωτογραφια ειναι απιστευτο ! μπεκατσα Πρωτη Κυριακη τσιχλας 4/1/2009 3 ατομα εξωρμησαμε για μπεκατσες χωρις σκυλο σε ενα δυσβατο ποταμι που τες πιανει καπου ψηλα ... δυστιχος δεν τες επειασε τοσο οσο αλλες φορες παρολα αυτα ωραια ντουφεκια και απορτ απο τον συντροφο που την ειδε που επεσε γιατι εγω μονο να παιξω εμπορουσα !
DSC01669.jpg
Τεταρτη 1/12/2010 εξωρμηση ψηλα Αγιους Βαβατσινιας μερκες με την παρεα...ο Λακης εκαμε παρτυ με 3 περτικους στο στομα !
απογευματακι μονος με τον Λακη σε χωριο περιχ Λατσιων για φραγκολινες δυστιχος νζιφος ...μεχρι που εκαμε την εμφανιση του ο πουλουκος Αριστερα κουτσοφτερος μεσα στο ποταμο να καμει ραλλυ, επλεζιαρεν τον ο Λακης (γιαυτο και λειπουν τα φτερα του νουρου του :lol: )
P1000742.jpg
Κυριακη 4/12/2011 προινο περιοχη Λυθροδοντα 3 περτικους + 1 χαμενο σε γκρεμμο μια υπεροχη μερα , στην επιστροφη για το σπιτι ειπα να κανω ακομα μια σταση καπου χαμηλα για μπεκατσες γιατι ηταν ακομη νωρις ... ακομη ενα περτικο και 1 φασσα εκαναν παρεα στα αλλα ενω οι ζικλες στην περιοχη εκαναν παρτι , οπως εβαλα το σκυλο μες το αυτοκινητο ερκετε μια καθεται μες το ποταμο μπροστα μου ... +3 τσικλες μεσα σε 5-10 λεπτα ετσι για ποπαστο !
απογευματινο δεν ειχε ειχα χορτασει :roll:
pertijia3.jpg
Τεταρτη 26/12/2012 για λαγο στον Καμπο με κατι φιλους ...Δεν μου εκανε την χαρη ομως αν και βγαλαμε 1 ! ετσι την νυφη την πληρωσαν τα περδικια για ακομη μια φορα , στην επιστρωφη αφου αποχαιρετησα τους φιλους και ημουν κοντα στα χωρια του Ανθημου ειπα να του παιξω καμια φραγκολινα να μεν ειναι μοναχοφαεις !
P1050792.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

sotiris!129 έγραψε:αφηστε το youtube και πιαστε το Κυπριακο !!!
οπως καθε χρονο ετσι και φετος λιγο πρην την εναρξη κανω ενα zapping στο κυνηγετικο μου "album" αναπολωντας αυτες τες ωραιες κυνηγετικες εξωρμησεις που περασαν , το ποσες αναμνησεις και ποσες ιστοριες λεει μια φωτογραφια ειναι απιστευτο ! μπεκατσα Πρωτη Κυριακη τσιχλας 4/1/2009 3 ατομα εξωρμησαμε για μπεκατσες χωρις σκυλο σε ενα δυσβατο ποταμι που τες πιανει καπου ψηλα ... δυστιχος δεν τες επειασε τοσο οσο αλλες φορες παρολα αυτα ωραια ντουφεκια και απορτ απο τον συντροφο που την ειδε που επεσε γιατι εγω μονο να παιξω εμπορουσα !
DSC01669.jpg
Τεταρτη 1/12/2010 εξωρμηση ψηλα Αγιους Βαβατσινιας μερκες με την παρεα...ο Λακης εκαμε παρτυ με 3 περτικους στο στομα !
απογευματακι μονος με τον Λακη σε χωριο περιχ Λατσιων για φραγκολινες δυστιχος νζιφος ...μεχρι που εκαμε την εμφανιση του ο πουλουκος Αριστερα κουτσοφτερος μεσα στο ποταμο να καμει ραλλυ, επλεζιαρεν τον ο Λακης (γιαυτο και λειπουν τα φτερα του νουρου του :lol: )
P1000742.jpg
Κυριακη 4/12/2011 προινο περιοχη Λυθροδοντα 3 περτικους + 1 χαμενο σε γκρεμμο μια υπεροχη μερα , στην επιστροφη για το σπιτι ειπα να κανω ακομα μια σταση καπου χαμηλα για μπεκατσες γιατι ηταν ακομη νωρις ... ακομη ενα περτικο και 1 φασσα εκαναν παρεα στα αλλα ενω οι ζικλες στην περιοχη εκαναν παρτι , οπως εβαλα το σκυλο μες το αυτοκινητο ερκετε μια καθεται μες το ποταμο μπροστα μου ... +3 τσικλες μεσα σε 5-10 λεπτα ετσι για ποπαστο !
απογευματινο δεν ειχε ειχα χορτασει :roll:
pertijia3.jpg
Τεταρτη 26/12/2012 για λαγο στον Καμπο με κατι φιλους ...Δεν μου εκανε την χαρη ομως αν και βγαλαμε 1 ! ετσι την νυφη την πληρωσαν τα περδικια για ακομη μια φορα , στην επιστρωφη αφου αποχαιρετησα τους φιλους και ημουν κοντα στα χωρια του Ανθημου ειπα να του παιξω καμια φραγκολινα να μεν ειναι μοναχοφαεις !
P1050792.jpg

Άριστε πρέπει να κανονίσεις να βάλεις κουμπί Like μεστο forum...
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

10 κπψ και τα μυαλά στα κάγκελλα....
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

BAIKAL 1980 έγραψε:
Nikos έγραψε:10 και τα μυαλά στα βουνά!!!
Στο φουρρρ του πέρτικου και της φραγκολίνας!!!
Το παττα παττα του λαού που ξεπετάγεται!!!
Στο φαπ φαπ στις φάσσες που καπελιάζουν τον Μπαικαλ!!! :lol:
Στο τσιπ τσιπ που καμνεις τες κεφαλές μας να κλώνουντε σαν σβούρες!!!

...εφωναξε μου κανενας?
πασιν ρε πασιν.... μα τζιμασε?? πεταξε τζινον τον τσιάρον!! :lol: :lol:
ζαττιν άμα πεις να αναψεις βρέθουντε ούλλα !!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

9 tsie popseeeeeeeeeeeeeeeee
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
BAIKAL 1980

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

ANTROS BREDA έγραψε:9 tsie popseeeeeeeeeeeeeeeee

...γιατι εγω μετρω 8 τζαι ποψε???μεν καμνετε ετσι λαθος ρε παιθκια...μεν παιζεται με την ψυχολογια μας!!!! :?

ξαναμετρα!!!! :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”