ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
skimis
Full Member

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από skimis »

ΧΕΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ... ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΟΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ :D ΘΑ ΚΑΜΩ ΑΠΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ10 ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ HONEYMOON!!!ΕΜΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΖΕ ΤΟΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!! ΆΚΟΥΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ,ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από Pathfinder »

skimis έγραψε:ΧΕΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ... ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΟΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ :D ΘΑ ΚΑΜΩ ΑΠΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ10 ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ HONEYMOON!!!ΕΜΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΖΕ ΤΟΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!! ΆΚΟΥΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ,ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!
Ρε σκιμι μου....πηενε ρε κουμπάρε με την περτικα σου και αφηστους τουτους δαμεσα ;):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Καλησπέρα παιδιά, 2 περδίκια σήμερα, το ένα με Lambro A36 #6 και το άλλο με Rottweil Tiger 32gr #6. Eκαθυστέρησα πολλά σήμερα να έχω συνάντηση μαζί τους και μόλις πέτυχα το 2ο ύστερα που 5 λεπτά επιάσαν με τα νερά, αναγκάστηκα να αλλάξω παπούτσια τζιαι να ξυλώσω το όπλο κάτω που μια γέφυρα :? :? :shock: :shock:

Λιγοστές οι τζίκλες, είδα και 2-3 μαυρόπουλους και κάποιες ψηλωμένες φάσσες.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΛΑΓΟ ΤΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Σημερα 6.10 πηγαμε στον τοπο οπου θα κυνηγουσαμε κατεβαινουμε και βλεπουμε φρεσκα κοτσιρολαγουδα. Ετοιμαζομαστε και μολις παμε να ξεκινησουμε ενα ασπρο διπλοκαμπινα ερχετε απο ενα δρομο που καταληγει σε αδιεξοδο περναει απο κατω μας και φευγει. Που ηταν τουτος διερωτηθηκαμε??? Ξεκιναμε ναλαη μαλαη μαλαη και μετα απο 1 ωρα ο σκυλος μας περνει σε ενα δρομο 100 μετρα απο το αυτοκινητο και μενει στασιμος σε δυο κολυμπες αιμα και μαλια λαγου. Τελικα καταλαβαμε γιατι ο παρεας μολις ξημερωσε εξαφανιστηκε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

Σημερα 1 λαγο θυληκο δυστυχως κοπηκε το νημα της ζωης του μετα απο 1 ωρα μαλαη και 40 λεπτα καταδιωξη μας επερνε γυρο της αχερας και δεν εφκενε οταν οι σκυλοι τον πιεσαν αρκετα βγηκε πρωτη βολη με ατλας νο2 πολυ μακρινη ντουφεκια ισως και 35-40 μετρα του εσπασε το ενα ποδι και πηγε να συνεχισει η δευτερη ντουφεκια με λεπρε τον αποτελιωσε ο λαγος που εβαλα τοσο χοντρο σκαι ηταν οτι ημουν μονος μου και επρεπε να καλυψω μεγαλη αποσταση πανω στην αντιπυρινηκη και ηθελα μια μακρινη ντουφεκια μετα ακομα ενα σηκωμα αλλα σταθηκε τυχερος λογω αστοχιας μου πολυ κοντα μεσα στο πυκνο

υπ φωτο στο τελος της κυνηγετικης σεζον για ευνοιτους λογους ;)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από Pathfinder »

beaglemania έγραψε:Σημερα 1 λαγο θυληκο δυστυχως κοπηκε το νημα της ζωης του μετα απο 1 ωρα μαλαη και 40 λεπτα καταδιωξη μας επερνε γυρο της αχερας και δεν εφκενε οταν οι σκυλοι τον πιεσαν αρκετα βγηκε πρωτη βολη με ατλας νο2 πολυ μακρινη ντουφεκια ισως και 35-40 μετρα του εσπασε το ενα ποδι και πηγε να συνεχισει η δευτερη ντουφεκια με λεπρε τον αποτελιωσε ο λαγος που εβαλα τοσο χοντρο σκαι ηταν οτι ημουν μονος μου και επρεπε να καλυψω μεγαλη αποσταση πανω στην αντιπυρινηκη και ηθελα μια μακρινη ντουφεκια μετα ακομα ενα σηκωμα αλλα σταθηκε τυχερος λογω αστοχιας μου πολυ κοντα μεσα στο πυκνο

υπ φωτο στο τελος της κυνηγετικης σεζον για ευνοιτους λογους ;)
Μπραβο φιλε.Τυχερος εσυ φανηκες μαλλον στον 2ο αφου ενα δικαιουσαι νομιζω...;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

Ρε φιλε νομιζω δικαιουμουν αφου λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων ταξιδι στην Ελλαδα θα χασω τις επομενες 2 εξορμησεις :cry:
Άβαταρ μέλους
peanut5020
Full Member

Δημοσίευση από peanut5020 »

Σήμερα το πρωι εφυγε μας απαικτος αφου τον σηκωσε η σκύλα μας στα πυκνα. το απόγευμα ένα εξαφανισμένο κουτσόφτερο. Θεάθηκε ένα Suzuki Jimny να γυρίζει τα χωράφια και να κτυπά περδίκια. Δεν πρόλαβα να δώ αριθμούς εγγραφής δυστυχώς.
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

Σημερινή κάρπωση: 2 περδίκια + 1 τζίκλα

+1 χαμένο περδίκι
+1 χαμένη τζίκλα

Το θετικό είναι ότι είδαμε 2 μπεκάτσες (δυστυχώς δεν μας έδωσαν χέρι)... Τα περδίκια σχετικά σε ικανοποιητικούς αριθμούς για 5η εξόρμηση... Κοπαδιαστά τα περισσότερα λόγω και των τελευταίων βροχών στο νησί... Το απόγευμα πήγα για 30 λεπτά περίπου τζιθκιαστρο στις τζίκλες ημιορεινή Λευκωσία... Λίγες σχετικά , αφού όσες μου έδωσαν χέρι ήταν κάτω !
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”