Την περιοδο κυνηγιου ομως μεταμορφωνεται σε αιμοδιψη κτηνος

Θεωρείς ότι αυτές είναι οι δουλειές που λερώνεσαι ;;;Laurona έγραψε:ematha file mou.
Eides ta ftoutkia tou oxa
e file eimai enas kai exo polla na kamo.
Pou na kerdiso to tzoker enna mou ta kamnoun alloi, pros to paron na me kala tzie na pianoun ta sierka mou.
An to xera, itan na sou po na rteis poda na ferneis tsimentopetres, giati ean elaloun tou giatrou itan na me pei xorkatovorto
na spasei kai kanenan nixouin kai na theloume dermagel meta na ton gianoume
Επειδη το θεμα το ανοιξα για τα "τυχερα" του κυνηγιου και οχι για την σβελταδα της βολης μου θα γραψω ακομα μια Ιστορια ... αυτη την φορα ομως με πρωταγωνιστη τον Κ.Αρτεμη GArtemis G. έγραψε:Εμεις που ενεχουμε τυχη ? Τι να καμουμε..... φιλε !129 παλουκιλουκ πεμας το μυστικο .
Εν γινετε να εισαι τυχερος παντα και παντου.... μηπως πεζει κατι απο πισω στα παρασκηνια?
βαλτε του κανενα βιτεουι να παρηγορηθεί μια και εν ήρθεistriano ® έγραψε:Α ρε Χρυσανθε. Εμεις ερχομαστε στις μερκες σου τζιε εσυ εισαι χασιμιοςLaurona έγραψε:kalimera.
En oktomisi kai oute i skia tou en efaniken koma
Σωτήρη αν θυμάμαι καλά εκείνο τον καιρό το ''Essential δεν σκότωνε''!!sotiris!129 έγραψε:
Σαν Γατακι που ειναι ελαφροπατητο καταφερε να παει κατω απο τα πουλια χωρις να τον παρουν χαμπαρι βλεπει την πρωτη να καθεται και την πυροβολει ... ομως δεν επεσε![]()
![]()
και την Ξαναπυροβολει οπου και παλε δεν επεσε !!! επεσε 60 μετρα ποιο κατω απο ενα essential
![]()
ε κουτσοφτερη που επεσε αφουSilverPigeonS έγραψε:Σωτήρη αν θυμάμαι καλά εκείνο τον καιρό το ''Essential δεν σκότωνε''!!sotiris!129 έγραψε:
Σαν Γατακι που ειναι ελαφροπατητο καταφερε να παει κατω απο τα πουλια χωρις να τον παρουν χαμπαρι βλεπει την πρωτη να καθεται και την πυροβολει ... ομως δεν επεσε![]()
![]()
και την Ξαναπυροβολει οπου και παλε δεν επεσε !!! επεσε 60 μετρα ποιο κατω απο ενα essential
![]()
Ακόμα νομίζει ότι κυνηγάς υπό την σκιά του θρύλου του;Artemis G. έγραψε:Εεεεεεεε σιοοοοοο χτηνο.μου........ δωκε νακκο παμο ρε
Εφτεξα σου εγω παλε ρε τζιε μουρμουρας μου . Νομιζω αρκεψες να παραφερεσε . Με το λαλεις τες ατυχες στιγμες και τα χαζα που εχω παθει μαζι σου στο κυνηγι εν δικαιολογησε.... ολοι και ολες ξερουν οτι εσυ εισαι ο τυχερος.... ακομα και ο μπομπ ο σφουγγαρακης το γνωριζει....
Ανυγουει εν θα κατσω να ασχοληθω αλλο γιατι αρκεψες να με εκνευριζεις με αυτη την συμπεριφορα σου.