Περί Διαχείρισης Άγριας Ζωής
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: Περί Διαχείρισης Άγριας Ζωής
είπα σας για την κουβέντα που επιάσαν κάποιο με 12 σιδεροπαγίδες στο Πραστείο κελλακιού. Λοιπόν ο αδερφότεχνος του ενώπιον αρκετών σε ένα καφενε έλεγε 'Επιάσαν το θείο μου οι μ...... ενά τους ψατσιέψω τσαι τους πέρτικους τσαι τους λαούς τσαι να γεμώσω τον τόπο ψατσιές ... εβρέθηκε όμως κάποιος τσιαμέ τσαι εσυστάρησεν τον καλά. Εάν ακούσω ότι εψόφησε ένας πέρτικος η ένας λαός στην συγκεκριμένη περιοχή θα δημοσιεύσω επίσημα και το όνομα του κυρίου αυτού και που εν το σπίτι του και τι αυτοκίνητο οδηγά για να ξέρετε και εσείς τι μ@@@@@@ ανθρώπους έχει τούτος ο τόπος.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- GiorgosT
- Full Member
η αλήθεια έχει πολλούς τέτοιους μ@λ@κ3ς.admin έγραψε:είπα σας για την κουβέντα που επιάσαν κάποιο με 12 σιδεροπαγίδες στο Πραστείο κελλακιού. Λοιπόν ο αδερφότεχνος του ενώπιον αρκετών σε ένα καφενε έλεγε 'Επιάσαν το θείο μου οι μ...... ενά τους ψατσιέψω τσαι τους πέρτικους τσαι τους λαούς τσαι να γεμώσω τον τόπο ψατσιές ... εβρέθηκε όμως κάποιος τσιαμέ τσαι εσυστάρησεν τον καλά. Εάν ακούσω ότι εψόφησε ένας πέρτικος η ένας λαός στην συγκεκριμένη περιοχή θα δημοσιεύσω επίσημα και το όνομα του κυρίου αυτού και που εν το σπίτι του και τι αυτοκίνητο οδηγά για να ξέρετε και εσείς τι μ@@@@@@ ανθρώπους έχει τούτος ο τόπος.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
Admin τι θελουν τουτοι οι ανθρωποι τελικα ρε φιλε,να παρανομουν ατιμωρητοι και να απειλουν και εμας και τη θηρα.πιστευω οι ποινες πρεπει να ειναι πιο αποτρεπτικες αλλα δυστυχως ειναι θεμα νομοθεσιας.
-
- Full Member
[quote="admin"]είπα σας για την κουβέντα που επιάσαν κάποιο με 12 σιδεροπαγίδες στο Πραστείο κελλακιού. Λοιπόν ο αδερφότεχνος του ενώπιον αρκετών σε ένα καφενε έλεγε 'Επιάσαν το θείο μου οι μ...... ενά τους ψατσιέψω τσαι τους πέρτικους τσαι τους λαούς τσαι να γεμώσω τον τόπο ψατσιές ... εβρέθηκε όμως κάποιος τσιαμέ τσαι εσυστάρησεν τον καλά. Εάν ακούσω ότι εψόφησε ένας πέρτικος η ένας λαός στην συγκεκριμένη περιοχή θα δημοσιεύσω επίσημα και το όνομα του κυρίου αυτού και που εν το σπίτι του και τι αυτοκίνητο οδηγά για να ξέρετε και εσείς τι μ@@@@@@ ανθρώπους έχει τούτος ο τόπος.[/quo
εκαταντησε αιδια η κατασταση και τα πραματα ειναι ανεξελεκτα διοτι αυτοι οι κυριο εχουν καπιους απο τους απομεσα που τους καλυφκουν... εν στη κυπρο που ειμαστε....!
εκαταντησε αιδια η κατασταση και τα πραματα ειναι ανεξελεκτα διοτι αυτοι οι κυριο εχουν καπιους απο τους απομεσα που τους καλυφκουν... εν στη κυπρο που ειμαστε....!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Δέν είναι θέμα νομοθεσίας είναι θέμα εφαρμογής της νομοθεσίας. Θα δείτε σχετικό άρθρο στο νέο τεύχοςmiky55 έγραψε:Admin τι θελουν τουτοι οι ανθρωποι τελικα ρε φιλε,να παρανομουν ατιμωρητοι και να απειλουν και εμας και τη θηρα.πιστευω οι ποινες πρεπει να ειναι πιο αποτρεπτικες αλλα δυστυχως ειναι θεμα νομοθεσιας.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Anthimos
- Moderator

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
φιλε μου ανθιμε
ο εξιπνος απολογιτε
ο πονιρος δικεολογιτε
ο βλακας επιμενει ομως!!!
γιατι τουτος επιμενει!!!
που την ημερα που εξεκινισε η φασα ειχα 3ς εφκεριες να πιαω λαο 2 με το αυτοκινητο ζε μια να παιξω
ειχα 30-40 εφκεριες να παιξω περτιζια ζε 2-3 φραγγολινες
τη θα καταλαβενα σε ροτω? ετο ηταν να τα κρατουν πανω μου ζε να εχω την ενια αν με πιαν η αν με ειδε κανενας! ηταν να πεσω την νυχτα ζε να μεν ζιμουμε που τες τυψης! ζε μετα που τουτα ουλλα που ηταν να περασω εγω καπιος αλλος ηταν να τα φαει
ασε που εν ζε τοποι που παω στον λαο ζε στο περτιζι ζιαμε ζε μετα που ναν ο ζερος τους εν θα εβρισκα τιποτε!
ενο τωρα την κυριακη βλεπω τον που πετασετε μες τη στρατα σταματω το αυτοκινητο βλεπω των ζε λαλο πουμεσα μου οι ρε ηντα πραμα εν τουτος!!! τη πιο ορεο πραμα να βλεπεις το ζωντανο να βουρα ανενιας ζε να του λαλις βουρα ρε βουρα τωρα που μπορεις 1 μηνας εμεινε ζε εμεις οι 2 εν να τα ξαναπουμε

ο εξιπνος απολογιτε
ο πονιρος δικεολογιτε
ο βλακας επιμενει ομως!!!

γιατι τουτος επιμενει!!!
που την ημερα που εξεκινισε η φασα ειχα 3ς εφκεριες να πιαω λαο 2 με το αυτοκινητο ζε μια να παιξω
ειχα 30-40 εφκεριες να παιξω περτιζια ζε 2-3 φραγγολινες
τη θα καταλαβενα σε ροτω? ετο ηταν να τα κρατουν πανω μου ζε να εχω την ενια αν με πιαν η αν με ειδε κανενας! ηταν να πεσω την νυχτα ζε να μεν ζιμουμε που τες τυψης! ζε μετα που τουτα ουλλα που ηταν να περασω εγω καπιος αλλος ηταν να τα φαει

ασε που εν ζε τοποι που παω στον λαο ζε στο περτιζι ζιαμε ζε μετα που ναν ο ζερος τους εν θα εβρισκα τιποτε!
ενο τωρα την κυριακη βλεπω τον που πετασετε μες τη στρατα σταματω το αυτοκινητο βλεπω των ζε λαλο πουμεσα μου οι ρε ηντα πραμα εν τουτος!!! τη πιο ορεο πραμα να βλεπεις το ζωντανο να βουρα ανενιας ζε να του λαλις βουρα ρε βουρα τωρα που μπορεις 1 μηνας εμεινε ζε εμεις οι 2 εν να τα ξαναπουμε

-
- Full Member
Μεταξύ Σταυροκόννου-Χολέτρια στην Πάφο υπάρχει περιοχή στην οποία η Θήρα απελευθερώνει περδίκια σε κλούβα τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια. Τα τελευταία 3 χρόνια παω δυστυχως λόγω μνημόσυνου κυνηγι σε αυτην την περιοχή την πρώτη Κυριακή του λαγού. Λογω δυστυχώς του μνημόσυνου πάω κυνήγι κατα τες 9 το πρωι. Φυσικά δεν κυνηγώ ούτε στην κλούβα ουτε κοντα της. Περνώ ομως απο διπλα της επειδη υπάρχει χωματοδρομος.
Τα τελευταια 3 χρόνια υπάρχει ένας ‘κυνηγος’ που κάθεται κανονικα και με την καρεκλούαν του μέσα στη μέση της κλούβας. Πάντα επέζαμεν του πουρού και επεριπέζαμεν τον πέρκι αντραπεί και φιει. Πέρσι, ο ίδιος τύπος πήρε και άλλα ατομα μαζί του με αποτέλεσμα να ειναι 4-5 μέσα στην κλούβα και 3-4 απέναντι απο την κλούβα πανω στο βουνό που είναι απαγορευμένη περιοχή.
Τί λέει ο νόμος για τες κλούβες και τί επρεπε να καμω εγώ? Φυσικά επιασα τηλεφώνο και τους κατάγγειλα. Προχώρησα με το αυτοκίνητο και πήγα πιο ψηλά (για να βλέπω την κατάσταση) και περίμενα να δώ αν θα ερθει η θήρα. Πράγματι η θήρα εφτασε στην περιοχή και συνομιλούσε με αυτον που καθόταν μεσα στη μεση της κλούβας (οι αλλοι ετρεξαν και βγηκαν εξω). Υστερα που 5-10 λεπτά η θήρα έφυγε και δεν σύλλαβε κανένα, απλά ο ‘κυνηγός’ βγήκε έξω από την κλούβα. Θα δούμε φέτος τι θα γίνει.
Σημ. Στο σημείο που κυνηγούμε εμείς (μακρύα απο την κλούβα) μας είδαν κάποιοι τόπακες, μας πλησίασαν και μας είπαν: “ινταμπο ρε χωραιτες ελείψαν οι περτικοι στα χωρκά σας και ηρτετε να πέξετε τους δικούς μας?” τον ρώτησα (μεταξύ σοβαρού και αστείου) ποθθε εκατάλαβε ότι ειμαστε χωραιτες και μου είπε ότι είμαστε ντυμένοι όπως τους φλώρους ( δηλ εφόρουσαμε γιλέκα που είχαν πανω πορτοκαλί χρώμα και καπέλο πορτοκαλί). Τους τύπους αυτούς τους είδαμε αργότερα να κάθουντε οι δύο μες την κάσια του διπλοκάμπινου και να παίζουν σιηπεθκιές σαν τους καουμποηδες την ώρα που έφευγαν πάνω σε στρουφους κλπ.
Για να τους γυρίζει όλους όμως, εγώ θα πάω και φέτος εκεί την πρώτη Κυριακή η ώρα 9 ( που μάλλον πάλε εννα τσιαττισει την πρωτη κυριακη το μνημοσυνο δυστυχως). Αν δεν τους συνάξει όλους η Θήρα ( αν παρανομούν πάλι) θα τους φκάλω όλους στες εφημερίδες ΚΑΙ ‘κυνηγούς’ ΚΑΙ την Θήρα. Επειδή εκαταντήσαν αηδία.
Τα τελευταια 3 χρόνια υπάρχει ένας ‘κυνηγος’ που κάθεται κανονικα και με την καρεκλούαν του μέσα στη μέση της κλούβας. Πάντα επέζαμεν του πουρού και επεριπέζαμεν τον πέρκι αντραπεί και φιει. Πέρσι, ο ίδιος τύπος πήρε και άλλα ατομα μαζί του με αποτέλεσμα να ειναι 4-5 μέσα στην κλούβα και 3-4 απέναντι απο την κλούβα πανω στο βουνό που είναι απαγορευμένη περιοχή.
Τί λέει ο νόμος για τες κλούβες και τί επρεπε να καμω εγώ? Φυσικά επιασα τηλεφώνο και τους κατάγγειλα. Προχώρησα με το αυτοκίνητο και πήγα πιο ψηλά (για να βλέπω την κατάσταση) και περίμενα να δώ αν θα ερθει η θήρα. Πράγματι η θήρα εφτασε στην περιοχή και συνομιλούσε με αυτον που καθόταν μεσα στη μεση της κλούβας (οι αλλοι ετρεξαν και βγηκαν εξω). Υστερα που 5-10 λεπτά η θήρα έφυγε και δεν σύλλαβε κανένα, απλά ο ‘κυνηγός’ βγήκε έξω από την κλούβα. Θα δούμε φέτος τι θα γίνει.
Σημ. Στο σημείο που κυνηγούμε εμείς (μακρύα απο την κλούβα) μας είδαν κάποιοι τόπακες, μας πλησίασαν και μας είπαν: “ινταμπο ρε χωραιτες ελείψαν οι περτικοι στα χωρκά σας και ηρτετε να πέξετε τους δικούς μας?” τον ρώτησα (μεταξύ σοβαρού και αστείου) ποθθε εκατάλαβε ότι ειμαστε χωραιτες και μου είπε ότι είμαστε ντυμένοι όπως τους φλώρους ( δηλ εφόρουσαμε γιλέκα που είχαν πανω πορτοκαλί χρώμα και καπέλο πορτοκαλί). Τους τύπους αυτούς τους είδαμε αργότερα να κάθουντε οι δύο μες την κάσια του διπλοκάμπινου και να παίζουν σιηπεθκιές σαν τους καουμποηδες την ώρα που έφευγαν πάνω σε στρουφους κλπ.
Για να τους γυρίζει όλους όμως, εγώ θα πάω και φέτος εκεί την πρώτη Κυριακή η ώρα 9 ( που μάλλον πάλε εννα τσιαττισει την πρωτη κυριακη το μνημοσυνο δυστυχως). Αν δεν τους συνάξει όλους η Θήρα ( αν παρανομούν πάλι) θα τους φκάλω όλους στες εφημερίδες ΚΑΙ ‘κυνηγούς’ ΚΑΙ την Θήρα. Επειδή εκαταντήσαν αηδία.
- Panas
- Full Member
- Επικοινωνία:
Φιλε Αλεκτορις σε χαιρετω!Αλεκτορίς έγραψε:Μεταξύ Σταυροκόννου-Χολέτρια στην Πάφο υπάρχει περιοχή στην οποία η Θήρα απελευθερώνει περδίκια σε κλούβα τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια. Τα τελευταία 3 χρόνια παω δυστυχως λόγω μνημόσυνου κυνηγι σε αυτην την περιοχή την πρώτη Κυριακή του λαγού. Λογω δυστυχώς του μνημόσυνου πάω κυνήγι κατα τες 9 το πρωι. Φυσικά δεν κυνηγώ ούτε στην κλούβα ουτε κοντα της. Περνώ ομως απο διπλα της επειδη υπάρχει χωματοδρομος.
Ναι, νομιζω υπαρχει νομος δοσμου 10 λεπτα να παω να φερω το βιβλιο με τις νομοθεσιες και να σου τον γραψω..
Τουτοι οι ανθρωποι που μου λαλεις, που σας εμιλισαν με ετσι τροπο, παντες και η Παφος εν το χωραφιν του παππου τους, η δικη μου η γνωμη ειναι οτι εχουν σοβαρα ψυχολογικα προβληματα, και ΔΕΝ επρεπε να τουσ διουν αδεια κυνηγιου, ΟΥΤΑ ΚΑΝ αδεια κατοχης οπλου!!! Εφουτουνιαστικα τωρα!

- Panas
- Full Member
- Επικοινωνία:
Ο Περι Προστασιας και Διαχειρισης Αγριων Πτηνών και Θηραματων Νομος (Ν.1152(1)/2003)
Σελ. 66 Παραγραφος 62. Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, παρενοχληση η προκληση ζημιας, σε πυρηνες απελευθερωσης περδικιων, ποτιστρες παροχης νερου σε θηραματα, σπορες θηραματων, καθως και σε οποιαδηποτε εργα υποδομης ή πινακιδες του Ταμειου Θηρας αποτελει αδικημα και προσωπο το οποιο προβαινει σε τετοιες ενεργειες ειναι ενοχο αδικηματος.
Φιλε Αλεκτορις, προσεξε τις δυο πρωτες λεξεις! Απαγορευεται ακομα και η εισοδος!
Σελ. 66 Παραγραφος 62. Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, παρενοχληση η προκληση ζημιας, σε πυρηνες απελευθερωσης περδικιων, ποτιστρες παροχης νερου σε θηραματα, σπορες θηραματων, καθως και σε οποιαδηποτε εργα υποδομης ή πινακιδες του Ταμειου Θηρας αποτελει αδικημα και προσωπο το οποιο προβαινει σε τετοιες ενεργειες ειναι ενοχο αδικηματος.
Φιλε Αλεκτορις, προσεξε τις δυο πρωτες λεξεις! Απαγορευεται ακομα και η εισοδος!