ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!

Απάντηση
nature
Full Member

Re: ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!

Δημοσίευση από nature »

Μα έμμεσα αυτό λέω και εγώ αν δεις στο πρώτο μου ποστ. Βέβαια, από την άλλη εν θα κάτσω να χάνω την ώρα μου να εξηγώ σε ένα βλάκα τα αυτονόητα. Αυκά πας το τοίχο που λένε....:)

Τα λέμε το βράδυ.
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

nature έγραψε:Μα ούτε εγώ τους αντέχω ρε φίλε παρόλο που τις αποδέχομαι, αλλά τι να κάνω να αρχίσω να δέρνω όποιο μου πάρει τη θέση ή να προσπαθήσω να μεταφέρω στα παιδιά μου σωστή παιδεία και αρχές μπας και μια μέρα αλλάξουν αυτές οι συμπεριφορές. Το θέμα είναι να βρει ο καθένας τον τρόπο άμυνας του ώστε αυτά τα ανθρωπάκια να μην επηρεάζουν αρνητικά την ζωή/κυνήγι μας....

Πολλά σωστές οι κουβέντες σου
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

φιλε εγω κuνιγω με ιxνιλατεσ εδω και 11 xρονια και αuτο ποu λετε οτι σιxιζοντε τα σκιλια ειναι λαθοσ και λαγοuσ παιζοuμε πολοuσ καθε xρονο τα περδικια αφινοu αδιαφορα τα σκιλια εxτοσ αν ειναι κοuτσοφτερα ποu θα το παροu να το πιεσοu λιγω και να το αφισοu κατο
kostakiann
Full Member

Δημοσίευση από kostakiann »

ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΧΕΡΑΙΤΩ ΕΙΜΑΙ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΤΖΙΑΙ ΕΠΙΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΠΙΕΝΝΕ ΝΑ ΠΠΕΣΕΙ ΟΑΤΝ ΕΓΙΝΑ 21 ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΔΕΙΑ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΕΞΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΛΑΓΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΑΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΚΕΝΝΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΕΠΕΞΑ ΤΟΝ ΤΖΙΑΙ ΕΠΙΕΝΝΕΝ ΝΑ ΠΠΕΣΕΙ ΕΜΠΙΞΕΝ ΤΟΥ ΜΙΑΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΖΙΑΙ ΑΡΚΕΨΕΝ ΠΑΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΖΖΖΖΖΖΟΡΡΡΡΡ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΕΣ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΛΟ ΤΟΥ) Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΑΣΤΑΝ ΛΑΓΟ.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΠΗΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΦΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΟΡΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΙΞΩ ΘΥΡΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΟΤΙ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΔΟΞΑΣΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΚΕΝ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΘΩΡΩ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΧΑΜΕ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 4 ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΥΡΙΖΩ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΚΑΛΑ ΕΓΩ Η ΔΙΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ".ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΑΝΘΙΜΕ ΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΜΠΑΛΑΤΟΝ ΠΟΥ ΕΝΑΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΞΕΡΩ ΕΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙΣ ΤΟ ΘΥΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΑΜΠΑΛΑΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΕΣ.
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Χαιρετε,ετυχε και σε εμας χθες...να πιανουμε πανια το πρωι 4 ατομα με 4 σκυλλους,τζαι να φκενουν μαζι μας υστερα που 5 λεπτα ακομι 2 ατομα τζαι να πιανουν πανια μαζι μας..τζαι να σκεκουνται μεστα ποδια μας κυριολεχτηκα...τζαι να φακουν ποτζι ποδα μες τα μαζουθκια να σικοσουν λαο.... :x
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ 12 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΑ ΜΟΥ.......ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑ ΜΟΥ. ΟΠΟΥ ΕΠΑΤΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΥΝΗΓΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΣΤΟ ΤΣΑΚ(ΑΣΥΛΑ ΜΑΥΡΟΛΑΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...ΘΗΡΙΟ) ΜΟΛΙΣ ΕΓΕΡΝΕ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ. ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΠΗΧΤΗ ΣΙΗΠΕ8ΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΣΤΑ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ. ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΥΣΒΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΑ ΣΚΥΛΛΙΑ ΤΟΝ ΕΧΑΣΑΝ. 100 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΟ. ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΓΟ ΤΟΝ ΡΩΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ....ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΠΡΙΝ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΣΕ....ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.... ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟΝ....ΕΠΕΙΕ ΝΑ ΦΚΕΙ ΤΖΙΝΙΣ ΤΗΣ ΛΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΖΙΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΚΣΕ......ΚΑΙ ΚΥΛΗΣΕ ΚΑΤΩ....Ε ΤΖΙΑΜΕ ΣΕ ΤΖΙΝΟ ΤΟ ΑΜΠΕΛΙ, ΕΣΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΝΑ ΜΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....ΑΛΛΑ Ε ΤΖΙΑΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ 8Α ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΧΑΜΕ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΜΕΤΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ....ΑΚΟΥΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ.......ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΛΙΑΝ8ΡΩΠΕ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΣΤΟΝ ΑΝ8ΡΩΠΟ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚΕΙ, ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΛΑΓΟ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 20Μ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.....ΕΤΡΕΞΕ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΞΕΡΟΓΥΡΙΣΤΟΣ.
ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.......ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΕ ΜΟΥ....8Α ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Συμφωνω και γω για το οτι το ειδος του κυνηγου (λααρης, περτικαρης) δεν πεζει ρολο.

Οταν βλεπεις ενα θηραμα κτυπημενο απο αλλο δεν το πιανεις. Αν ειναι κτυπημενο και θα φυγει πεζεις το και το δινεις εκεινου που του εβαλε σκαι πρωτος.

Ενας που διαλεγει να κυνηγα με ιχνηλατες αλλα και με διωξη πρεπει να ξερει τι καμνει. Οπως αναφερε και ο φιλος nature δεν θα παει μεσ σε πολλυ κοσμο να καρτερα να του καμουν διωξη οι σκυλοι και να του φερουν το λαγο. ΕΙμαστε στην Κυπρο δεν ειμαστε σε αχανεις εκτασεις. Παρ ολα αυτα υπαρχουν καποιες περιοχες ησυχες και δυσκολες που προσφερονται για ετσι κυνηγι. Αλλα και παλι να περιμενει οτι μπορει να του πεξουν τον λαο του.

Τωρα αν θα πεξει καποιος περτικο σαν ειναι λαγοκυνηγος ειναι επιλογη του. Ξερω καποιους που δεν σηκωνουν το οπλο πανω σε περτικους, αλλα ξερω και καλους λαγοκυνηγους που θα πεξουν τους περτικους. Εννοειται οτι εν πεζουν περτικον σαν κρατουν μαλαη οι σκυλοι του λαου. Και παλε εξαρταται και απο τους σκυλους, εχει που δεν επηρεαζονται απο τα περδικια. Και 10 να τους πεξεις οταν ειναι λιγκρεμενοι στο λαγο δεν παθαινουν τιποτε. Τωρα να πιασεις ενα απειρο ζωο και να του αρκεπσεις περτικους ε αυτο δεν ειναι καλο.

Επισης πρεπει να εχουμε υποψη μας οτι ειναι λιγοι αυτοι που ειναι εξιδικευμενοι. Ο παραπανω κοσμος οτι εβρει πεζει το. Και δικαιωμα του ετσι ειναι το κυνηγι. Αν καποιος ειναι λααρης δεν πρεπει να κατηγορα ενα που ενω κυνηγα πουλια επεξε το λαο που του εφυε τζεινου, και το αντιθετο. Αυτα ειναι τα κυπριακα δεδομενα. Στο εξωτερικο ειναι διαφορετικα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Περιστατικό που συνέβη την Kυριακή.

Ξεκινούμε (2 άτομα) κυνήγι σε μια κούπα η ώρα 6. Mόλις μπαίνουμε στην κούπα (κατά τις 6:15) βλέπουμε ένα τύπο που στέκεται στα 10 μετρα αποπάνω μας και περπατά μέσα στον δρόμο παράλληλα με εμάς. Ξέροντας (από εμπειρία στον συγκεκριμένο τόπο) ότι ο λαγός με το που θα βγει πάει στον δρόμο, λέω στον σύντροφο μου να πάει όσο πιο κοντά στο δρόμο γίνετε αλλά και να σταματήσουμε για 5 λεπτά να φύγει από τα πόδια μας ο ενοχλητικός κυνηγός του δρόμου.

Τελειώνουμε την κούπα κατά τις 7:30 αλλά δεν βρήκαμε τον λαγό και είπαμε να την κάνουμε ξανά αλλά λίγο πιο χαμηλά. Την ώρα που ξεκινούμε όμως βλέπουμε μια άλλη παρέα να μπαίνει στην κούπα από την απέναντι πλευρά στο ύψος που εμείς θέλαμε να κυνηγήσουμε. Αφού κάναμε μια πρόχειρη συνεδρία είπαμε να μείνουμε κάπου στο ενδιάμεσο για να είμαστε πιο ασφαλής και με χαρά είδαμε τους απέναντι κυνηγούς να κατεβαίνουν ακόμα λίγο πιο κάτω για να μπορέσουμε όλοι να κάνουμε την δουλειά μας.

Κατά τις 8 και αφού έχουμε σχεδόν 50 μέτρα απόσταση από την απέναντι παρέα οι σκίλοι τους ξεφολίαζουν το λαγό ο ποιος γίνετε αντιληπτός μονο από τους σκύλους τους οι άποιοι τον καταδιώκουν στο πυκνό χωρίς κάποιος να μπορέσει να δει τον λαγό.

Αποτέλεσμα ήταν ο λαγός να πάει καρφί στον δρόμο και 10 μέτρα δίπλα από τον κυνηγό του δρόμου ο οποίος παραμόνευε, τον χτύπησε και έτσι απλά μπροστά στα μάτια μας μπαίνει στο αυτοκίνητο του και χάνεται στο δάσος.
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

εμενα ετιxε μοu να παιξω λαγο και να πιγενι το σκιλι να τον πιασι και να ακοuσ ποu ενα περτικαρι να ριxνι στον ειδι σκοτομενο λαγο ποu τα 150 μετρα τζαι να εxει τιν απετισι να τον μιρασοuμε φuσικα εφιγε κακιν κακοσ ποu τον τοπο γιατι ειxε xοριανοuσ ποu ειδαν τιν φασι και τοu αρxισα βρισιδι και εφιγε τρεxντασ αuτο ομοσ σιμβενι με πολοuσ στιν κυπρο γιατι δεν εxοu τιν αναλογι κuνιγετικι παιδια
Άβαταρ μέλους
'petros'

Δημοσίευση από 'petros' »

Ιστοριες πολλες
Πηγα σε 1 τοπο περιοχη Αγιους Τριμιθιας με το αδελφι πρωτη του εξορμιση με αδεια κυνηγιου πριν χρονια
Στο ιδιο σημειο ειχε ακομα 1 ατομο που περιμενε να φεξει καλα για να ξεκινησει
Τον καλημερισαμε και τον ρωτησα προς τα που θα παει για να παμε και εμεις προς την αντιθετη πλευρα και εκοφκαμε κουβεντες
Ξημερωσε καλα και πηγε αυτος δεξια και εμεις αριστερα

Στα 100 μετρα απο τα αυτοκινητα ειδα το λαο χαμε
Εγω επαιξα το λαο χαμε ταχα στα μουστατζια να μεν του καμω ζημια ουτε μισο μετρο που κοντα μου και ο λαγος ξεκινα βουρος,
Στην αρχη νομισα πως ηταν αλλος και εφυγε διπλα απο αυτον που επεξα.Ριχνω 2η βολη ο λαος πεφτει και ξανασηκωνετε.
Εμφανες οτι εκοψε κατα πολυ απο την ταχυτητα του προλαβα και ξαναγεμισα
Ριχνω 3η βολη ο λαος σιναετε και παει τζιαι εν παει και 4η πανω στο γυρμα και παει κουρτουμπελλες και δεν τον βλεπω πλεον
Τρεχω να παω κοντα και ακουω σιηπεθκια απο πισω και σε δευτερολεπτα βλεπω το λαγο μεσα σε 1 αυλακι με μεγαλα χορτα να προσπαθει να περασει και να μην μπορει 5η σιηπεθκια απο μενα και μενει στο τοπο του μηκους και του πλατους. (ολες οι βολες οχι περαν των 30 μετρων)
Ακουω καποιο να μου φωναζει εν πιασμενος ρε φιλε
Του λεω το ξερω μαστρε(Ενας τυπος γυρω στα 40-45 με το γιο του 12-14 χρονων σε μια αποσταση πανω που 60 μετρα απεναντι και να ερχονται κοντα μου Εκαθονταν σταμα στα περδικια απο την νυχτα σαν να ηταν να τους πιαν το ποστο Τα αυτοκινητα τους 700 μετρα πανω στον κυριο δρομο)
Καθως περιμενα τα σκυλια και το αδελφι να ερθουν κοντα ερκετε ο τυπος με το γιο του κατεβαζει το σακουι του περνει το λαγο να τον βαλει μεσα :?
Ναμπον μαστρε του λεω μα τι καμνεις??
Επεξα τον μου λεει.
Ρε μαστρε τον λαο επεξα τον χαμε για αυτο λοιπει η κατω μασελλα του και τωρα την τελευταια σιηπεθκια επεξατον δαμε που προσπαθουσε να περασει το αυλακι
Επεξατον με το 'μισο- ενα' σαν ερκετουν σφερα που την μουτη κατω και την εφαε πας την κελλε
Και αρκεψαν ακομα 3 κοπελια να ερκονται κατα πανω μας (δικοι του παρεα) και να ζητουν εξηγησεις και οτι ο λαγος εν δικος τους
Τι μπορουσα να καμω με το αδελφι που μολις εφκαλε αδεια και ηταν η πρωτη του εξορμιση εκρυψα μες τη πετσα μου να μεν γινει κανενας χατας ημουν τζιαι μιτσις τοτε(Απο μενα δεν υπηρχε περιπτωση αλλα η αληθεια ειναι οτι εφοβηθηκα απο τους αλλους γιατι ερχονταν και φωναζαν απειλητικα)
Ο αδελφος μου ηρθε κοντα και δεν μιλουσε αν και εγω και αυτος εκρουζαμε απο μεσα μας
Οταν ξομακρισε λιγο η αλλη παρεα μες την τρελη χαρα(που μας εκλεψαν το λαο)στα 15-20 μετρα το αδελφι δεν αντεξε και του Φωναξε:
Ρε Μαστρε ¨¨ ο τυπος που πηρε το λαγο σταματησε με το γιο του και μας κοιταξ娨
επειδη εκαταλαβα οτι λαο δεν ξαναεπεξες στη ζωη σου χαλαλι σου τζιε οταν τον φαεις να μεν τον χ@@@ς

Ο τυπος εσκυψε το κεφαλι του και πηγε στο αυτοκινητο και εφυγε με την υπολοιπη παρεα του και κανενας απο τους αλλους αντεδρασε ουτε ειπαν τιποτα γιατι αντραπηκαν
Εχαλασε μου την μερα μου και επιστρεψαμε στο αυτοκινητο για να παμε σπιτι
Ο τυπος που μιλουσαμε το πρωι ηρθε στο αυτοκινητο κοντα μας οταν μας ειδε και μας εξομολογηθηκε πως δεν πιστευε την ολη αμπαλατοσυνη απο τους αλλους που πηραν το λαγο που εμεις κτυπησαμε
Αλλα ο Θεος εν μεγαλος και ως το τελος της μερας πηγαμε ξανα κυνηγι σε αλλη περιοχη που ημασταν μονοι μας και η μερα τελειωσε παρα μα παρα πολυ καλα με τα θηραματα που πηραμε

Τουτος Φιλε Ανθιμε μπορει να ειναι και μες το Φορουμ τωρα και να το διαβαζει αλλα σκεφτου τι ωραια αισθηση της κυνηγετικης παιδειας εδωσε στο γιο του και τι βασεις για να συνεχισει στα αχναρια του πατερα του.

Ετσι πλασματα να τα βρασω που συμπεριφερονται εξω στο βουνο γενικα με αυτο το τροπο
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”