Ιστοριες πολλες
Πηγα σε 1 τοπο περιοχη Αγιους Τριμιθιας με το αδελφι πρωτη του εξορμιση με αδεια κυνηγιου πριν χρονια
Στο ιδιο σημειο ειχε ακομα 1 ατομο που περιμενε να φεξει καλα για να ξεκινησει
Τον καλημερισαμε και τον ρωτησα προς τα που θα παει για να παμε και εμεις προς την αντιθετη πλευρα και εκοφκαμε κουβεντες
Ξημερωσε καλα και πηγε αυτος δεξια και εμεις αριστερα
Στα 100 μετρα απο τα αυτοκινητα ειδα το λαο χαμε
Εγω επαιξα το λαο χαμε ταχα στα μουστατζια να μεν του καμω ζημια ουτε μισο μετρο που κοντα μου και ο λαγος ξεκινα βουρος,
Στην αρχη νομισα πως ηταν αλλος και εφυγε διπλα απο αυτον που επεξα.Ριχνω 2η βολη ο λαος πεφτει και ξανασηκωνετε.
Εμφανες οτι εκοψε κατα πολυ απο την ταχυτητα του προλαβα και ξαναγεμισα
Ριχνω 3η βολη ο λαος σιναετε και παει τζιαι εν παει και 4η πανω στο γυρμα και παει κουρτουμπελλες και δεν τον βλεπω πλεον
Τρεχω να παω κοντα και ακουω σιηπεθκια απο πισω και σε δευτερολεπτα βλεπω το λαγο μεσα σε 1 αυλακι με μεγαλα χορτα να προσπαθει να περασει και να μην μπορει 5η σιηπεθκια απο μενα και μενει στο τοπο του μηκους και του πλατους. (ολες οι βολες οχι περαν των 30 μετρων)
Ακουω καποιο να μου φωναζει εν πιασμενος ρε φιλε
Του λεω το ξερω μαστρε(Ενας τυπος γυρω στα 40-45 με το γιο του 12-14 χρονων σε μια αποσταση πανω που 60 μετρα απεναντι και να ερχονται κοντα μου Εκαθονταν σταμα στα περδικια απο την νυχτα σαν να ηταν να τους πιαν το ποστο Τα αυτοκινητα τους 700 μετρα πανω στον κυριο δρομο)
Καθως περιμενα τα σκυλια και το αδελφι να ερθουν κοντα ερκετε ο τυπος με το γιο του κατεβαζει το σακουι του περνει το λαγο να τον βαλει μεσα
Ναμπον μαστρε του λεω μα τι καμνεις??
Επεξα τον μου λεει.
Ρε μαστρε τον λαο επεξα τον χαμε για αυτο λοιπει η κατω μασελλα του και τωρα την τελευταια σιηπεθκια επεξατον δαμε που προσπαθουσε να περασει το αυλακι
Επεξατον με το 'μισο- ενα' σαν ερκετουν σφερα που την μουτη κατω και την εφαε πας την κελλε
Και αρκεψαν ακομα 3 κοπελια να ερκονται κατα πανω μας (δικοι του παρεα) και να ζητουν εξηγησεις και οτι ο λαγος εν δικος τους
Τι μπορουσα να καμω με το αδελφι που μολις εφκαλε αδεια και ηταν η πρωτη του εξορμιση εκρυψα μες τη πετσα μου να μεν γινει κανενας χατας ημουν τζιαι μιτσις τοτε(Απο μενα δεν υπηρχε περιπτωση αλλα η αληθεια ειναι οτι εφοβηθηκα απο τους αλλους γιατι ερχονταν και φωναζαν απειλητικα)
Ο αδελφος μου ηρθε κοντα και δεν μιλουσε αν και εγω και αυτος εκρουζαμε απο μεσα μας
Οταν ξομακρισε λιγο η αλλη παρεα μες την τρελη χαρα(που μας εκλεψαν το λαο)στα 15-20 μετρα το αδελφι δεν αντεξε και του Φωναξε:
Ρε Μαστρε ¨¨ ο τυπος που πηρε το λαγο σταματησε με το γιο του και μας κοιταξ娨
επειδη εκαταλαβα οτι λαο δεν ξαναεπεξες στη ζωη σου χαλαλι σου τζιε οταν τον φαεις να μεν τον χ@@@ς
Ο τυπος εσκυψε το κεφαλι του και πηγε στο αυτοκινητο και εφυγε με την υπολοιπη παρεα του και κανενας απο τους αλλους αντεδρασε ουτε ειπαν τιποτα γιατι αντραπηκαν
Εχαλασε μου την μερα μου και επιστρεψαμε στο αυτοκινητο για να παμε σπιτι
Ο τυπος που μιλουσαμε το πρωι ηρθε στο αυτοκινητο κοντα μας οταν μας ειδε και μας εξομολογηθηκε πως δεν πιστευε την ολη αμπαλατοσυνη απο τους αλλους που πηραν το λαγο που εμεις κτυπησαμε
Αλλα ο Θεος εν μεγαλος και ως το τελος της μερας πηγαμε ξανα κυνηγι σε αλλη περιοχη που ημασταν μονοι μας και η μερα τελειωσε παρα μα παρα πολυ καλα με τα θηραματα που πηραμε
Τουτος Φιλε Ανθιμε μπορει να ειναι και μες το Φορουμ τωρα και να το διαβαζει αλλα σκεφτου τι ωραια αισθηση της κυνηγετικης παιδειας εδωσε στο γιο του και τι βασεις για να συνεχισει στα αχναρια του πατερα του.
Ετσι πλασματα να τα βρασω που συμπεριφερονται εξω στο βουνο γενικα με αυτο το τροπο