1η ΕΞΟΡΜΗΣΗ,,,31/10/2010

Απάντηση
JiniosEmba
Full Member

Re: 1η ΕΞΟΡΜΗΣΗ,,,31/10/2010

Δημοσίευση από JiniosEmba »

beretta ultralight hunter 28ari ------>>>>>victory 35gr5ara&minimagnum40gr5ara&remington32gr7 1/2&gazal 36gr6ara sta8era re kopelia
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

λιπον κοπελια...φακα μου αμαν ακουω το "καθε περσι και καλιτερα"!!! ε κοπελια ελεος ελεος ελεος!!! καθε χρονο φκενουν κατοι ταλεποροι ζινιοι στις τηλεορασης ζε λαλουν τουτι την πελαρα, και αν δης την ωρα που επιαν την συνεντεφξη εν ναν 8-9 το πρωι ζε στον καφενε εχει 50 ζινιους! ε πως να παιξουν περτιζια ζε λαους? εν να παει ο περτικος να δοκι μες τον καφενε? παν που η ωρα 3-4 ζε στεκουν γιρο που τες κλουβες φαραζουν τα παλαβοπερτιζια παιζουντα μες τα σκοτεινα με αποτελεσμα ζε να κουτσισουν κανενα εν το βρισκουν αφου εν θορουν την μουτι τους τα παραπανο πεθανισκουν πιο κατω τα αλλα περνουν που πανω τους ζε εν τα βλεπουν αφου εν θεοσκοτηνα ζε παν μες τα χωρκα ζε τες απαγορεβμενες, φκενει το φως ζε εν εεχει τιποτε!!!κρατουν 0-1 ατε ο ποιο φαρδοκολος που επεσεν κανενα μπροστα του που αλλο ζινιο μες τα σκοτινα να κρατα 2!!! ζε η ωρα 8-9 νασου τα κοπελια παν στον καφενε του χωρκου να πουν την μαλακια τους!!!εγω και η παρεα μου μεχρει και την τελευτεα κυριακη επιενα ζε επεζα 2-3 περτιζια ο καθενας...εσικοναμε παρα πολλα πετιζια αλλα ηταν ο τοπος δυσκολος! που την στιγμη που παν ζε καρτερουν τα ζε εν περπατουν να μεν ανιουν το στομα τους ζε να λαλουν τουτι την πελαρα! ζε να την ακουν οι οικολογοι ζε να λαλουν ζε ζινοι οι βλακες πως εξαφανισαμε με το κυνηγι μας τα ζωα της κυπρου!!! λαους ζε περτιζια εχει παρα πολλα φετος αλλα θελει υπομονη και ποθκια!!!
Canis

Δημοσίευση από Canis »

sotiris!129 έγραψε: και αν δης την ωρα που επιαν την συνεντεφξη εν ναν 8-9 το πρωι ζε στον καφενε εχει 50 ζινιους! ε πως να παιξουν περτιζια ζε λαους? εν να παει ο περτικος να δοκι μες τον καφενε?
:lol: :D :lol: :D :lol:

ΩΡΑΙΟΣ
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Δημοσίευση από chrysanthos »

sotiris!129 έγραψε:λιπον κοπελια...φακα μου αμαν ακουω το "καθε περσι και καλιτερα"!!! ε κοπελια ελεος ελεος ελεος!!! καθε χρονο φκενουν κατοι ταλεποροι ζινιοι στις τηλεορασης ζε λαλουν τουτι την πελαρα, και αν δης την ωρα που επιαν την συνεντεφξη εν ναν 8-9 το πρωι ζε στον καφενε εχει 50 ζινιους! ε πως να παιξουν περτιζια ζε λαους? εν να παει ο περτικος να δοκι μες τον καφενε? παν που η ωρα 3-4 ζε στεκουν γιρο που τες κλουβες φαραζουν τα παλαβοπερτιζια παιζουντα μες τα σκοτεινα με αποτελεσμα ζε να κουτσισουν κανενα εν το βρισκουν αφου εν θορουν την μουτι τους τα παραπανο πεθανισκουν πιο κατω τα αλλα περνουν που πανω τους ζε εν τα βλεπουν αφου εν θεοσκοτηνα ζε παν μες τα χωρκα ζε τες απαγορεβμενες, φκενει το φως ζε εν εεχει τιποτε!!!κρατουν 0-1 ατε ο ποιο φαρδοκολος που επεσεν κανενα μπροστα του που αλλο ζινιο μες τα σκοτινα να κρατα 2!!! ζε η ωρα 8-9 νασου τα κοπελια παν στον καφενε του χωρκου να πουν την μαλακια τους!!!εγω και η παρεα μου μεχρει και την τελευτεα κυριακη επιενα ζε επεζα 2-3 περτιζια ο καθενας...εσικοναμε παρα πολλα πετιζια αλλα ηταν ο τοπος δυσκολος! που την στιγμη που παν ζε καρτερουν τα ζε εν περπατουν να μεν ανιουν το στομα τους ζε να λαλουν τουτι την πελαρα! ζε να την ακουν οι οικολογοι ζε να λαλουν ζε ζινοι οι βλακες πως εξαφανισαμε με το κυνηγι μας τα ζωα της κυπρου!!! λαους ζε περτιζια εχει παρα πολλα φετος αλλα θελει υπομονη και ποθκια!!!
Συμφωνω με τον Σωτηρη, περσι στην περιοχη Δελικηπου επειαν η ωρα 4 κατι εξυπνοι, που εχουν ακουστα το αθλημα τουτο τζαι επαρκαρα κυριολεχτικα μες το κλουβι,εφαρασαν τα περτιτζια ουλλα που ηταν μες τα χαμηλοματα τζαι δεν επαιξαν ουτε ενα.
Κατι αλλοι τυποι της ιδιας κατηγοριας με τους πρωτους εφκεικαν πανω στι μουττι του "Καστρου"(βουνο στη περιοχη Δελικηπου) που τις αντιπυρικες μες το πισσουρι τζαι'ξαπωλησαν μια μαντρα σιηλλους, εφαρασαν τα περτιτζια τα αρκα τζ'επειαν τζ'εκατσαν ουλλα σχεδον μες τις δκυο απαγορευμενες τις περιοχης, αφου για τα περτιτζια ενα πεταμαν ηταν(στουκας). Ε μετα εμεις που εκατσαμεν τζαι επεριμεναμε να φεξει λιο για να ξεκινησουμε παρπατιμα, εφαμε τη μερα μας ουλλι τζαι εκαταφεραμε να παιξουμεν ουλλα τζ'ουλλα 5 περτιτζια 8 ατομα. Την Δευτερα το απογευμαν εκαθουνταν ουλλοι τουτοι οι "κυνιγοι" στο καφενε τζ'ελαλουσαν οτι εν εσικωσαν φτερο τζαι αναγκαστικαν να τα παρατισουν που τις 8:30 γιατι επωσταθικαν οι ιδιοι, τζαι εδιψασαν οι σιηλλοι τους. Το καλο τις κυριακαες που ακολουθησαν τζαι τις τετταρτες οσες εκαταφεραμε να παμε, απολαυσαμε τζιηνη επεκσαμε αρκετα περτιτζια τζαι 3 φκιακαες. Φετος η περιοχη εσιη αρκετο θηραμα παραπανω τζαι που περσι, ελπιζω να μην εμφανιστουν τουτοι τυποι παλε... δικαιολογιες δεν υπαρχουν, υπαρχουν μονο κακες συνηθειες, αφηστε τη κλαπσα. Οποιος εσιη ορεξη τζαι ποδκια τζιηνια σωστα τζαι απολαμβανει το αθλημα.
Καλη πρωτη σε ολους!!!
Υ.Γ: Περτιτζιοι μου ερκουμε, φκιακα δευρω εξω γιατι ο Ππακκις ενα σε καμει δκυο κομμαδκια μες την κουτσι σου. (ΑΧ λαγουδακι, λαγουδακι σκαι που θα το φας, μην μου σουφρωνεις τη μυτητσα γιατι'ναι μονο μια σιηπεθκιαααα!) :evil: :mrgreen: :mrgreen: :evil:
sotiris!129

αντι να λαλουν καθε περσι και νεοτεροι! λαλουν καθε περσι και καλιτερα! για να παριγορουνται, οπως τες γενεζιες που τες ροτας την ηλικια τους ζε λαλουν 5-10 χρονια πιο μιτσιες χαχαχχαχαχαχαχαχα...
ετσι ακριβος εγινε στην περιοχη αναλιοντα περσι επιαν κατι βλακες εφκικαν πας το βουνο εφαρασαν τα μες τα σκοτεινα ζε ακουατα που ερεσαν πουπανο μου ζε κακαριζαν ζε παρακαλουν να ρεξει κανενα που μπροστα που το φεγκαρι να το δω ελεος δλδ!!!
αχχχχχχχ περτικουθκια μου πετικουθκια μου ζε ποιος σας το παραλαλισεν!!!
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

sotiris!129 έγραψε:αντι να λαλουν καθε περσι και νεοτεροι! λαλουν καθε περσι και καλιτερα! για να παριγορουνται, οπως τες γενεζιες που τες ροτας την ηλικια τους ζε λαλουν 5-10 χρονια πιο μιτσιες χαχαχχαχαχαχαχαχα...
ετσι ακριβος εγινε στην περιοχη αναλιοντα περσι επιαν κατι βλακες εφκικαν πας το βουνο εφαρασαν τα μες τα σκοτεινα ζε ακουατα που ερεσαν πουπανο μου ζε κακαριζαν ζε παρακαλουν να ρεξει κανενα που μπροστα που το φεγκαρι να το δω ελεος δλδ!!!
αχχχχχχχ περτικουθκια μου πετικουθκια μου ζε ποιος σας το παραλαλισεν!!!
Φιλε Σωτηρη που ποια περιοχην εισαι τζαι τζιηνηας Αναλιοντα?
sotiris!129

φιλε μου μενω Λατσια (προσφιγας και απο τους 2 γονιους) αλλα εχουμε ενα χωραφουι ακριβος ζιαμε που εν η κλουβα αν ξερεις! που μιτσις που παω τσιαμε 2 κυριακη η στες ζικλες....γενικα δεν ειναι καλος κυνηγοτοπος αλλα επδ εμαθα την περιοχη γιρο που το χωραφι μας ποξο ζε νεκατοτα ποτε εν εφια παπαγαλος που ζιαμε! γιατι?
Άβαταρ μέλους
chrysanthos
Full Member

Ξερω τη περιοχη τζιαμε καλα παλια επιενναμε στις τζικλες αλλα δεν ετυχε ποττε να παω για το ενδιμικο στη περιοχη, εχω κατι συγγενεις που τον Αναλιοντα που τζινιουν παντα τζιαμε πρωτη τζαι δευτερη Κυριακη, περσι την 1η κυριακη μολις εκατεβικαν τζιαμε πιο πανω που το κλουβιν επαιξαν δκυο λαους τα κοπελια αλλα περτιτζια εν τα καταφεραν να παιξουν γιατι εφαρασαντα που το χαραμαν.
Εγω ειμαι που το Μαθιατη εν διπλα που τον Αναλιοντα. Αν τζαι τωρα μεινισκω Μοσχα τα τελευταια χρονια κατεβαιννω κατω πριν τη πρωτη κυριακη τζαι καμνω το τζινι μου, συνηθως μεινισκω μεχρι τη δευτερη τεταρτη τζαι μετα επιστρεφω Μοσχα γιατι ξεκινα η περιοδος του φασιανου τζαι της ασπροπερτικας.
sotiris!129

μεν κατεβενεις καλιτερα...τοσο γλικο ποζι ζε εσυ βουρας τους μανοπερτικους χαχαχαχα εν καμι ρε φιλε να παις αναλιοντα το πρωι.... καμουν γραμες οι ζινιοι πουκατο που την κλουβα σαμπος ζε βλεπεις dvd οι παρεες σου εν τυχεροι ζε εδοκαν πανω τους! επεξα ζεγω 2 λαους ζικατο περσι αλλα οι την πρωτη κυριακη,τουτο που κρατο στην φοτο την τελεφτεα τεταρτη ζε ενα μεσα στην μεση της κυνηγετικης περιοδου.
sotiris!129

ε κοπελια μα αρκεπσεν η αντιστροφη μετρισι και εν μιλα κανενας σας εβοβοσε το φορουμ... τοσο πολλα επανικοβληθικεται? μεν φοαστε εν σας ροτα κανενας τοπο :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”