Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
- Breda Pegaso
Re: Αποτελεσματα κυνηγιου 2011-12
Εγω πιστευω το πεταγμα εξαρταται. Μου ετυχε και αγρια περδικια να σηκωστουν χωρις να τα ακουσω...δεν ξερω λογω του αερα ή της γωνιας που ημουν στην πλαγια. Επισης μου ετυχε μεσα σε πολυ πυκνο να σηκωνουνται που διπλα μου με πολλυ θορυβο.
Της απελευθερωσης καποτε οταν τα βρισκω στο δρομο πριν το κυνηγι νομιζεις οτο εν κοτοπουλα και ουτε καν πετουν, τρεχουν για να κρυφτουν.
Τα πιο εντυπωσιακα πεταγματα αγριων περδικιων τα ειδα σε περιοχες της Πιτσιλλιας. Να εισαι χαμηλα αναμεσα σε 2 βουνα και να σηκωνουνται που τη μια κορυφη να πηενουν στην άλλη σχιστα οπως τα φαντομ! Μιλουμε 60 μετρα και πανω υψος. (τυφλα να εχουν οι φασσες!). Αυτο μου συμβενει και σε αλλες περιοχες με παρομοια μορφολογια εδαφους.
Της απελευθερωσης καποτε οταν τα βρισκω στο δρομο πριν το κυνηγι νομιζεις οτο εν κοτοπουλα και ουτε καν πετουν, τρεχουν για να κρυφτουν.
Τα πιο εντυπωσιακα πεταγματα αγριων περδικιων τα ειδα σε περιοχες της Πιτσιλλιας. Να εισαι χαμηλα αναμεσα σε 2 βουνα και να σηκωνουνται που τη μια κορυφη να πηενουν στην άλλη σχιστα οπως τα φαντομ! Μιλουμε 60 μετρα και πανω υψος. (τυφλα να εχουν οι φασσες!). Αυτο μου συμβενει και σε αλλες περιοχες με παρομοια μορφολογια εδαφους.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
ετσι ειναι φιλε μου τα αγρια αντι να πετουν που την μουτι του βουνου προς τα κατω πολλες φορες πετουν που την μια μουτι του βουνου στην αλλη μουτη του αλλου βουνου, ζε ατε παενε να τα παιξεις μετα
!
εγω σε πολες περιοχες που κυνηγω βρισκω αυτου του τυπου πεταγμα και πραγματικα κοφκουντε τα πο8κια σου την ωρα που τα βλεπεις ζε παν ζιπανω ξερεις πως οσπου να παεις εν να φαεις 2 ωρες ζε το πιο πηθανω να ξαναφιουν απαιχτα
αλλα γιαυτο το αγριο εν αγριο!

εγω σε πολες περιοχες που κυνηγω βρισκω αυτου του τυπου πεταγμα και πραγματικα κοφκουντε τα πο8κια σου την ωρα που τα βλεπεις ζε παν ζιπανω ξερεις πως οσπου να παεις εν να φαεις 2 ωρες ζε το πιο πηθανω να ξαναφιουν απαιχτα

αλλα γιαυτο το αγριο εν αγριο!

- Nikos
Για μένα ωραίο πέταγμα ειναι εκείνο της περδικας στο δάσος.... μεγάλες ταχύτητες και να τους θωρείς πως γυρίζουν να αποφύγουν τα πεύκα, ειναι τέλειες στιγμές....Ειδικα αμα δώκεις πάνω σε κανενα γαουροπέρτικο και τον δεις απο κοντά, εχει κατι τέλεια χρώματα που λυπάσε να τον παίξεις....
Τις πιο πάνω φάσεις τισ είδα μεσα στην τζίκλα περσυ... Φετος πηγα για να τους κυνηγησω αλλα γελάστηκα
δεν τους εκοφκα με τίποτα, πανέξυπνα πουλιά...
Τις πιο πάνω φάσεις τισ είδα μεσα στην τζίκλα περσυ... Φετος πηγα για να τους κυνηγησω αλλα γελάστηκα

πραγματι φιλε μου κανει τρομερη εντιποση πολες φορες το πως πετουν και τους τροπους που βρισκουν να για να σε αποφιγουν! καμια φορα μπορει να παιξεις την πρωτη σου χαρτουτσια να καλικοσεις το περτιζι ζε να παιξεις και την 2ρη βολη μακρια και μολις φκεροσει το οπλο να πετασουντε αλλα 4-5 που μπροστα σου και να μεν εχεις μεσα να τα παιξεις

- Nikos
Ρε φιλε γιατι νομιίζεις εν το επαθα την πρώτη κυριακή;;
Περνουσε ενα περτικοσ σσιηστός , αν σου πω 100 χλμ που λαλεί ο λόγος εναν λία.... Εσυρα του και τις δύο αλλα ...πάει καλύττερα!!! μολισ ανοιγω το όπλο .... φρρρρ που μες τα πόθκια μου,,,, ατε τι να κάνω ... χεχεχε εδωκα του χαιρετισματα!!!

Περνουσε ενα περτικοσ σσιηστός , αν σου πω 100 χλμ που λαλεί ο λόγος εναν λία.... Εσυρα του και τις δύο αλλα ...πάει καλύττερα!!! μολισ ανοιγω το όπλο .... φρρρρ που μες τα πόθκια μου,,,, ατε τι να κάνω ... χεχεχε εδωκα του χαιρετισματα!!!

- kypros
Εαν το περδικι καμει 5,6 βηματα τρεχτο για να απογηωθει δεν καμνει θοριβο. Εαν ειναι κρυμενο και πετασει χωρις φορα καμνει πολλη φασαρια.Breda Pegaso έγραψε:Εγω πιστευω το πεταγμα εξαρταται. Μου ετυχε και αγρια περδικια να σηκωστουν χωρις να τα ακουσω...δεν ξερω λογω του αερα ή της γωνιας που ημουν στην πλαγια. Επισης μου ετυχε μεσα σε πολυ πυκνο να σηκωνουνται που διπλα μου με πολλυ θορυβο.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Σήμερα επέια με τα πουλόσκυλα μου ώς τις 10 περιοχή Λεμεσού έσυρα δκιό καλίτσια έσχει τσιαρό να καλλικώσω έτσι καλά. Ένα πέρτικο απο μέση μέχρι μακρινή απόσταση έσυρα του την π΄ρωτη και ενόμισα ήταν να πέσει εκατέβασα το όπλο και μετά είδα ότι επίενε έσυρα του και την άλλη πάει καλύτερα. ήστερα φέρμα ο σκύλος μέσα σε ένα δασερό πάω πουπάνω του ενόμισα εν λαός κάμνει πατ πατ φεύκει μια πεκάτσα εβιάστικα γιατί ενόμισα ήταν να πάει όλο πυκνά έσυρα τες και τις δύο μπηχτές χωρίς να σημαδεύψω και μετά εγύρισε μου πλευρό μές το καθαρό και ήμουν όφκερος και αμέσως μετά πετά και ένας πέρτικος πάνω που την τσεφαλί μου . Μεγάλο γύρισμα
πέρκει μου ρεφάρω λίο το απόγευμα

Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
εν πειραζει φιλε μου εν και τουτα μεστο παιχνιδι.. μακαρι να εμπορουσα να παω και εγω και ας εκαλλικοννα τα τριπλασια. περιμενουμε τα αποτελεσματα του απογευματος..admin έγραψε:Σήμερα επέια με τα πουλόσκυλα μου ώς τις 10 περιοχή Λεμεσού έσυρα δκιό καλίτσια έσχει τσιαρό να καλλικώσω έτσι καλά. Ένα πέρτικο απο μέση μέχρι μακρινή απόσταση έσυρα του την π΄ρωτη και ενόμισα ήταν να πέσει εκατέβασα το όπλο και μετά είδα ότι επίενε έσυρα του και την άλλη πάει καλύτερα. ήστερα φέρμα ο σκύλος μέσα σε ένα δασερό πάω πουπάνω του ενόμισα εν λαός κάμνει πατ πατ φεύκει μια πεκάτσα εβιάστικα γιατί ενόμισα ήταν να πάει όλο πυκνά έσυρα τες και τις δύο μπηχτές χωρίς να σημαδεύψω και μετά εγύρισε μου πλευρό μές το καθαρό και ήμουν όφκερος και αμέσως μετά πετά και ένας πέρτικος πάνω που την τσεφαλί μου . Μεγάλο γύρισμαπέρκει μου ρεφάρω λίο το απόγευμα

- πανικος
πηγα για τζικλες σημερα ουτε ειδα ουτε ακουσα 

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Breda Pegaso
εγω ειμαι λιον αρρωστος και δεν πηγα και λογω καιρου ταχα θα εβρεχε....
Τζιαι τωρα καθουμαι στη καρεκλα του γραφειου τζιαι κρουζω!!!! Τζιαι εν τζιαι οι σκυλοι εσσω τζιαι καρτερουν!!!
Τζιαι τωρα καθουμαι στη καρεκλα του γραφειου τζιαι κρουζω!!!! Τζιαι εν τζιαι οι σκυλοι εσσω τζιαι καρτερουν!!!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ