Το ποντικοφάρμακο που κατασκευάζει το Τμήμα Γεωργίας δεν προκαλεί θάνατο στα πτηνά. Μόνο σε τρωκτικά δηλαδη ποντικούς λαγόυς κουνέλια χοίρους. Και σε μυρηκαστικά αν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες.Takic έγραψε:Συναδελφοι καλημερα και απο μενα..Έφτασε στα αυτια μου οτι για την καταπολεμηση της ποντικας δοθηκε στο δασονομιο σιταρουι ..Καποιοι για να κοβουν δρομο αντι να βαζουν το σιταρι σε σικλουες καρφωμενες πανω στους κορμους, έσχιζαν τα σακουλακια κ τα εβαζαν κατω απο τους κορμους με αποτελεσμα να τα τρωνε τα περδικια..Αν οντως εγινε ετσι κουβεντα τα σχολια περιττευουν
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
- peanut5020
- Full Member
Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
-
- Full Member
ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΑΡΠΩΣΗ!!!
- Pathfinder
- Dimitris
Επιστρέψαμε solo! 9+ ώρες περπάτημα δεν τον εκάπνισα (ακαπνού
). Βέβαια είδα κάποια πουλιά αλλά σηκώνονταν που τον γ@@@πιστο
Σκέφτομαι σοβαρά να σταματήσω το κυνήγι του πέρτικου για φέτος...
Όπως θεοποιήθηκε η κάρπωση λαγού, τώρα πιστεύω θα γίνει η θεοποίηση της πέρδικας
Φανταστική συνομιλία 2 κυνηγών στο εγγύς μέλλον:
Α: Έλα ρε φίλε, τί έπαιξες σήμερα;
Β: Τίποτε ρε φίλε, έφκαλα 1 λαγό αλλά δεν μου έδωκε παίξιμο. Εσύ;
Α: Εγώ 2 λαγούς και 1 πέρτικο!
Β: Μα έπαιξες πέρτικο ρε πελλέ; Μπράβο ρε παίχτη μου
(και μετά τα γνωστά, πώς τον έπαιξες, πού, ήντα φουσιέκι, πε μου την φάση, κτλπ και τα λοιπα)

Όπως θεοποιήθηκε η κάρπωση λαγού, τώρα πιστεύω θα γίνει η θεοποίηση της πέρδικας
(και μετά τα γνωστά, πώς τον έπαιξες, πού, ήντα φουσιέκι, πε μου την φάση, κτλπ και τα λοιπα)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Dimitris έγραψε:Επιστρέψαμε solo! 9+ ώρες περπάτημα δεν τον εκάπνισα (ακαπνού![]()
![]()
ΠΡΑΓΜΑΤΙ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Anthimos
- Moderator
Dimitris έγραψε:Επιστρέψαμε solo! 9+ ώρες περπάτημα δεν τον εκάπνισα (ακαπνού![]()
![]()
Φιλε στην Ελλαδα και Βορεια Ιταλια (επειδη δεν υπαρχουν του κλουβιου ΜΟΝΟ αγρια) το κυνηγι αγριας πέρδικας με σκυλιά φερμας θεωρειτε το πιο δυσκολο κυνηγι!!!

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- marios10
- Full Member
Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΤΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.
1 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΟΤΕΡ
2 ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΣ ΤΕΣ ΑΝΤΥΠΥΡΙΝΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΠΤ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
ΚΑΙ 3 ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Καθως περπατουσαμε εχτες σηκωσε ενα περτιζι ο τζιρις μου με τν σκυλο και μ τ αφησε να τ παιξω επειδη ειχα και καλυτερη θεση και ημουν πιο ψηλα του.
Το εσυρα με την 2 τουφεκια και ειδα το περτιτζι να πεφτει σεκκο που την αλλη πλευρα του βουνου..
Οκ ημε νεος τωρα μαθενω αλλα πιστευκω καταλαβω ενα επεσε σεκκο η οι.
Επια που την αλλη πλευρα και ειδα 2 κυνηγους με τες καρεκλουες τς τους ρωταω <Ε Μαςτρε ειδες που επεσε > και μου απανταει < Ε μα εβλεπα πανω για τζικλες>
Επια αμεσως τον γερο μ να ερτει με τους σκυλους μας να κοιταξουν.Οπως εμιλουν στο τηλ ειδα τον γιο του ενος να κραταει ενα περτιτζι και να πιενει στν παπα του να του δωκει,τζαι να του νεφκει ο αλλος ο γαρος να τ χωσει..
Ουτε εδωκα συνεχεια στην αναζητηση εσηκωστηκα και εφια.
ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ..
ΠΟΛΛΟΙ ΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΧΤΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.
1 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΟΤΕΡ
2 ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΑΣ ΤΕΣ ΑΝΤΥΠΥΡΙΝΗΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΠΤ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
ΚΑΙ 3 ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Καθως περπατουσαμε εχτες σηκωσε ενα περτιζι ο τζιρις μου με τν σκυλο και μ τ αφησε να τ παιξω επειδη ειχα και καλυτερη θεση και ημουν πιο ψηλα του.
Το εσυρα με την 2 τουφεκια και ειδα το περτιτζι να πεφτει σεκκο που την αλλη πλευρα του βουνου..
Οκ ημε νεος τωρα μαθενω αλλα πιστευκω καταλαβω ενα επεσε σεκκο η οι.
Επια που την αλλη πλευρα και ειδα 2 κυνηγους με τες καρεκλουες τς τους ρωταω <Ε Μαςτρε ειδες που επεσε > και μου απανταει < Ε μα εβλεπα πανω για τζικλες>
Επια αμεσως τον γερο μ να ερτει με τους σκυλους μας να κοιταξουν.Οπως εμιλουν στο τηλ ειδα τον γιο του ενος να κραταει ενα περτιτζι και να πιενει στν παπα του να του δωκει,τζαι να του νεφκει ο αλλος ο γαρος να τ χωσει..
Ουτε εδωκα συνεχεια στην αναζητηση εσηκωστηκα και εφια.
ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ..
ΠΟΛΛΟΙ ΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- Dimitris
Μάριε αν ήμουν στη θέση σου θα τους άφηνα τον πέρτικο, αλλά θα τους εδίουν να καταλάβουν ότι δεν κατάφεραν να με γελάσουν. Θα τους έκαμνα ένα ειρωνικό σχόλιο και θα τους αποκαλούσα και νηστικούς, έτσι για να νιώσω καλύτερα
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- MARIOSE
Τι να σου πω ρε συνονόματε... ΓΑΡΟΣ εν τζιαί λλίο...
Εγώ προσωπικά εσταμάτησα την ανοχή. Δεν το δέχουμε πλέον φίλε να με περιπαίζουν. Μπορεί τον πέρτικο να μεν τον έπιανα αλλά θα εφώναζα τζιαί θα τον έκαμνα ρεζίλι.
Εγώ προσωπικά εσταμάτησα την ανοχή. Δεν το δέχουμε πλέον φίλε να με περιπαίζουν. Μπορεί τον πέρτικο να μεν τον έπιανα αλλά θα εφώναζα τζιαί θα τον έκαμνα ρεζίλι.