Kαλησπερα κοπελια μου..
Ημαστεν ενα μαστο αχριστοι ουλοι..Επια την τριτη σε ενα καταστημα να αγορασω φουσιεκια και ακουα καποιους γαρους κυνηγους να χουμηζουνται για τους αριθμους που εκαναν την πρωτη κυριακη...
Ακουες τους και ελαλουσαντα με μια χαρα ο ενας 25 περτιζια (κοτοπουλλα) ο αλλος 20 ,ο αλλος 17
Καλα η απορια μου εμενα το ταμειο θηρας εν ηβρεν κανενα που τους να σορεψουν...
Η κατασταση στην Λαρνακα ειναι μετρια προς κακα..
ΕΝ γινετε ρε γμτ ωρα 9 να βλεπεις ενα αυτοκινητο με 6 αχριστους να φκαινει την αντιπυρινικη και να βουρα τα περτιζια.... Επια τηλ στην θυρα και εκαταγγειλα τους εν ηξερω αν πηγε η θυρα γιατι εφευγα εκεινη την ωρα.....
Στα αποτελεσματα μου της τεταρτης ηταν ενα 1 αγριος περτικος που μπορει να επιενε 80 χιλιομετρα και 3 ομορφα και ωραια καλλικωματα σε αλλα περδικια
Ο πατερας μου με τους σκυλους σηκωσεν ενα ζευγαρι φραγκολινες και καρπωθηκεν 1 τον αρσενικο την θυλιτζια την αφισε να συνεχισει την ομορφη πορεια της.....
ΕΙΜΑΣΤΕΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν