Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
- kostas DMK DOG FOOD
- Full Member
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
By DMK extreme dogs
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Nikos
Μπραβο ρε Κωστή,σ!!kostas DMK DOG FOOD έγραψε:By DMK extreme dogs

Εν οι σημερινοί τουτοι;;

- marinos.a
- Site Admin
Η δική μας σταθερή παρέα (Anthimos, marinos.a, kypros) κατάφερε με παρα πολλή κόπο να πάρει 11 περδίκια.
Τα πουλιά φαίνονται να ειναι όντως ποιο λιγα φέτος.
Αλλάξαμε 4-5 τοπους για να βρούμε αυτα τα πουλια και ελυσαν τα ποδια μας απο το ολοημερο περπάτημα

Τα πουλιά φαίνονται να ειναι όντως ποιο λιγα φέτος.
Αλλάξαμε 4-5 τοπους για να βρούμε αυτα τα πουλια και ελυσαν τα ποδια μας απο το ολοημερο περπάτημα

Si vis pacem, para bellum
- kostas DMK DOG FOOD
- Full Member
ΦΙΛΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΝΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΑΚΟΜΑ 16 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ;)english setter έγραψε:από την κυριακή το βραδυ μέχρι και χθες βραδυ η ψυχολογική πίεση που μου ασκήθηκε από άτομα που με περιβάλλουν δεν περιγράφεται , άθελα τους φυσικά γιατί δεν γνωρίζουν , μα πως γίνετε ο παναής να μεν έπαιξε τίποτε την κυριακή που όπου κάτσει τζάι όπου σταθεί η έννοια του να είναι το κυνήγι τζαι οι σχυλοι
τζάι ο ένας έπαιξε 8 περτικους τζάι ο άλλος 10 , τζάι , τζάι , τζάι .......
έλα ντε πως γίνετε αυτό .
η μονη διαφορα όμως είναι ότι ο ένας τζάι ο άλλος επαίξαν οτι επαίξαν γύρο που τες κλούβες τζάι του χρόνου ποιον , ο παναής όμως θα παίζει μέχρι το τέλος τις σεζόν .
να είμαι πάλι σήμερα το απόγευμα στο κατακόρυφο βουνό τζάι να βλέπω κάτω χαμηλά σε μια κλούβα να παρκαρουν με τι σειρά ο ένας πίσω που τον άλλο να φακκουν ένα γύρο τζαι να φεύκουν γιατί εν εισχε τίποτε , που να εσχει ? αφου εφάντους ούλλους τιν κυριακή ,
το βουνό όμως που με γ@..σε την κυριακή σήμερα με αντάμειψε με ένα λαγό και ένα περδίκι , ιχνηλασία από το νεαρό νέο μέλος τις οικογένειας luna από τον φίλο κώστα DMK αλλα τελείωμα με φερμα από την lady , εδώ μίλησε η εμπειρία , κώτσιο μου η επαναφορά αποκλειστικα δικη τις![]()
το πρωί ακόμα 2 περδίκια με τα ραντάρ που ακούνε στα oνόματα magia και bella σε περιοχή που με έστειλε
ο Δημήτρης Σάββα ( το τυχερό μου αστέριη καλή μέρα από το πρωί φαίνεται ) ήμουν ο μοναδικός στη περιοχή που κατάφερα να πιάσω 2 περδίκια μεταξύ 10 ατόμων περίπου που είδα
τελειώνοντας θέλω να στείλω το μήνυμα σε όλους τους φίλους που έχουν ακόμα άπειρα σκυλιά να μην απαγοητεύονται και με την υπομονή , επιμονη και αγάπη θα έρθουν καλύτερες μέρες
έφυα , πάω να πιο τα ποτά μου![]()
![]()
- andreasana210326
καλα εσας πιανουν οι σκυλλοι σας μαλαι λαου της κυριακης? σημερα εν τεταρτη, εν ναι κυριακη!![/quote682 GOLD E έγραψε:andreasana210326 έγραψε:το πρωι βρηκαμε μια μαλαη του λαγου, και λεω καλυτερα που δεν εχει περδικια να μην μπαινω στο πειρασμο....αλλα σε μια φαση η μαλαη σταματουσε συνεχεια σε ενα σημειο και μετα τπτ. μαλλον τη πρωτησ κυριακησ λαγοσ που καρπω8ηκε απο αλλουσ κυνηγουσ.
η μαλαη δεν ηταν πολυ εντονη ρε φιλε.....η μυρωδια ηταν σχετικα αδυναμη και τελειωνε παντα σε συγκεριμενο τοπο....εχανναμεντην κσι μετα γυριζαμε παλι πισω να τη βρουμε. και παλι καταληγαμε στο ιδιο τοπο και μετα χανοταν. ή αυτο ή μαλλον τα σκυλλια μου δεν εχουν finish. δεν σου ετυχε να βρειτε παλιεσ μαλαεσ δηλ και οχι φρεσκεσ??? μονο τησ προηγουμενησ νυχτασ υπαχουν δηλ μυρωδιεσ??
- 682 GOLD E
- Full Member
[/quote μονο τησ προηγουμενησ νυχτασ υπαχουν δηλ μυρωδιεσ??[/quote]
αυτο ακριβως!!!
αυτο ακριβως!!!
- andreasana210326
αυτο ακριβως!!![/quote]682 GOLD E έγραψε:[/quote μονο τησ προηγουμενησ νυχτασ υπαχουν δηλ μυρωδιεσ??
δηλαδη φιλε μου......αμα ο λαγοσ περπατησει μεσα σε ενα χωραφι τη παρασκευη, την κυριακη το πρωι η μυρωδια του 8α εψαφανιστει??????????? επετρεψε μου να διαφωνησω μαζι σου.....υπαρχουν και μαλαεσ που ειναι οντωσ φρεσκεσ τησ προηγουμενησ νυχτασ.....αλλα υπαρχουν και μαλαεσ πιο παλιεσ...ημερων.....που ειναι σχετικα αδυναμεσ.
- AndreasDr
δηλαδη φιλε μου......αμα ο λαγοσ περπατησει μεσα σε ενα χωραφι τη παρασκευη, την κυριακη το πρωι η μυρωδια του 8α εψαφανιστει??????????? επετρεψε μου να διαφωνησω μαζι σου.....υπαρχουν και μαλαεσ που ειναι οντωσ φρεσκεσ τησ προηγουμενησ νυχτασ.....αλλα υπαρχουν και μαλαεσ πιο παλιεσ...ημερων.....που ειναι σχετικα αδυναμεσ.[/quote]andreasana210326 έγραψε:αυτο ακριβως!!!682 GOLD E έγραψε:[/quote μονο τησ προηγουμενησ νυχτασ υπαχουν δηλ μυρωδιεσ??
+1000
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- 682 GOLD E
- Full Member
[/quote]δηλαδη φιλε μου......αμα ο λαγοσ περπατησει μεσα σε ενα χωραφι τη παρασκευη, την κυριακη το πρωι η μυρωδια του 8α εψαφανιστει??????????? επετρεψε μου να διαφωνησω μαζι σου.....υπαρχουν και μαλαεσ που ειναι οντωσ φρεσκεσ τησ προηγουμενησ νυχτασ.....αλλα υπαρχουν και μαλαεσ πιο παλιεσ...ημερων.....που ειναι σχετικα αδυναμεσ.[/quote]
ο καθενας εχει τη γνωμη του... ή πετουν οι σιηλλοι σου ή εν αχρηστοι οι δικοι μας!!!
ο καθενας εχει τη γνωμη του... ή πετουν οι σιηλλοι σου ή εν αχρηστοι οι δικοι μας!!!
- LauronaCasa
- Full Member
Το ματώσαμε για φέτος που λένε και στην Ελλάδα...ήβραμε λλίες ΒΒΒρραγκολίνες....BTW ήβρε κανένας καμιά μπεκάτσα?
Το κυνήγι δεν είναι ασχολία ...είναι τρόπος ζωής