Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
- lefteris
- Full Member
Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13
Σήμερα από τες 6 μέχρι τες 8 πιάσαμε άλλο ένα
Σήκωσα πολλούς με τον σκύλο αλλά δεν μου έδωσαν χέρι να τους παίξω
Αν είχα άλλο ένα μαζί μου είχε να παίξουμε άλλο 5-6
Πολλής πάλε ο κόσμος εφωβασουν να παίξεις μπας και βρεις κανένα
Σήκωσα πολλούς με τον σκύλο αλλά δεν μου έδωσαν χέρι να τους παίξω
Αν είχα άλλο ένα μαζί μου είχε να παίξουμε άλλο 5-6
Πολλής πάλε ο κόσμος εφωβασουν να παίξεις μπας και βρεις κανένα
- Savvas
- Full Member
Δυστυχως το ιδιο χαλια και απο την δικη μου παρεα.
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- APOLLON_1
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΟΣ 1 ΠΕΡΔΙΚΑ 1 ΦΑΣΣΑ 2 ΦΙΛΙΚΟΥΤΟΥΝΙΑ
EPANIEL POWER
- cynergy
- Full Member
Σημερινη παγανια ηταν απο ακομα πιο ωραια απο την πρωτη κυριακη,παγανια με τους 2 συνκυνηγους μου 6 περδικια φερμαριστα και το highlight το τσιλημα του λαγου απο την μικρη μου σκυλα μετα απο φερμα της μεγαλης μου σκυλας
Υ.Γ Τα ποδκια μας εκατακταρτικαν ευκαλασειν νερο αλλα το αξιζε
Υ.Γ Τα ποδκια μας εκατακταρτικαν ευκαλασειν νερο αλλα το αξιζε
dont shoot fast...shoot good
- cynergy
- Full Member
Παιδες μπορει καποιος να μου στειλει το λινκ για το πως να φτιαξουμε παντελονι αδιαβροχο
dont shoot fast...shoot good
- Artemis G.
- Full Member
εμεις σημερα 4 οπλα , 3 περδικια.... πολλη υγρασια και ακολουθησε ζεστη . το χειροτερο μας , κρατουσε μαλαη η σκυλα και οταν εμπηκε μεσα την σχοινια... ακουσαμε κατι ποφυσηματα της κουφης σαν να ηταν κομπρεσερ... ευτυχως ετρεξαμε επιασαμε την σκυλα , αλλα την κουφη εν την βρηκαμε.... ε περασαμε και σημερα....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- peanut5020
- Full Member
Ένα περδίκι φερμαριστό όλη μέρα. Τζίφος σήμερα και κακές καιρικές συνθήκες. Ελπίζουμε να βρέξει μέχρι την Κυριακή.
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
μια απο τα ιδια και εμεις... 6 ατομα για πρωτη φορα στην ιστορια μας η παρεα μου παμε ολοι μαζι κυνηγι ακι οχι ο καθενας με τον πατερα του η κανενα συνκενη και παρολα αυτα χαλια ...APOLLON_1 έγραψε:ΕΓΩ 1 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ Η ΩΡΑ 12 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΠΕΡΤΙΚΟ" ΣΕ 3 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ
προι για λαο... ως τες 9 ειχεν τοοοοοσους πολους κυνηγους με τοσους πολους σκυλους που ηταν αδυνατον να κυνηγισουμε, και για την ασφαλεια μας αλλα και γιατι ηταν γεματος ο τοπος κυνηγους πρωτη φορα στην ζωη μου ειδα τοσους πολους σκυλους! και εμεις 6 ατομα μονο με τον Λακη... μια μαλαη στο τελος τπτ μαλος εφκαλαν τον αλλοι πρην απο εμας!
αλασουμε τοπο παμε στα περτιζια 2 βουνα τερατα ειδαμε 1 περτικο που εφκαλαν αλλοι που πολλα μακρια μας! και επιασεν μου ο σκυλος 1 κουτσοφτερο...
κατεβενουμε κατω σε ενα κομματι που ειδα κατι σιμαθκια φραγκολινας πιανει μαλαι ο σκυλος διπλα που ενα τελιασμενο τεραστιο περβολι με ακακιες γιρο απο την περιφραξη οι αλλοι ειχαν προχωρισει αρκετα δυστιχος... φρρρρρρ ουλλον ακακια και μεσα στο περβολη, πρωτη βολη μεσα στες ακακιες τπτ 2ρη βολη σε ενα ανοιγμα που την ειδα για 2 δευτερολεπτα η βολη πανω στο πουλι στα 30 μετρα εγεμοσεν ο τοπος φτερα και λογικα επεσεν μεσα στο περβολι μετα απο πικρη πορεια τον 20-30 μετρον ολοζωντανη!!! μεχρι να εβρο ανοιμαν να μπω μεσα αστα να πανε .... ειχεν κοτες ειχεν παπιες ειχεν γαλοπουλες σε συνδιασμο με τα ψυλα δεντρα του περβολιου 30 λεπτα ο σκυλος την εψαχνε μεσα αλλα τιποτα!!!(αλλα μιλουμε για εμπενες μεσα και εχανεσουν, τεραστιο περβολη στιλ αγροκτημα)

ολοημερο κυνηγι 3 χαρτουτσιες εγω τπτ οι αλλοι... συνολο ειδαμε 3-4 περτιζια που μακρια που εφκαλαν αλλοι σε 3 τοπους διαφορετικους με τεραστια βουνα!
- Anthimos
- Moderator
english setter έγραψε:από την κυριακή το βραδυ μέχρι και χθες βραδυ η ψυχολογική πίεση που μου ασκήθηκε από άτομα που με περιβάλλουν δεν περιγράφεται , άθελα τους φυσικά γιατί δεν γνωρίζουν , μα πως γίνετε ο παναής να μεν έπαιξε τίποτε την κυριακή που όπου κάτσει τζάι όπου σταθεί η έννοια του να είναι το κυνήγι τζαι οι σχυλοι
τζάι ο ένας έπαιξε 8 περτικους τζάι ο άλλος 10 , τζάι , τζάι , τζάι .......
έλα ντε πως γίνετε αυτό .
η μονη διαφορα όμως είναι ότι ο ένας τζάι ο άλλος επαίξαν οτι επαίξαν γύρο που τες κλούβες τζάι του χρόνου ποιον , ο παναής όμως θα παίζει μέχρι το τέλος τις σεζόν .
να είμαι πάλι σήμερα το απόγευμα στο κατακόρυφο βουνό τζάι να βλέπω κάτω χαμηλά σε μια κλούβα να παρκαρουν με τι σειρά ο ένας πίσω που τον άλλο να φακκουν ένα γύρο τζαι να φεύκουν γιατί εν εισχε τίποτε , που να εσχει ? αφου εφάντους ούλλους τιν κυριακή ,
το βουνό όμως που με γ@..σε την κυριακή σήμερα με αντάμειψε με ένα λαγό και ένα περδίκι , ιχνηλασία από το νεαρό νέο μέλος τις οικογένειας luna από τον φίλο κώστα DMK αλλα τελείωμα με φερμα από την lady , εδώ μίλησε η εμπειρία , κώτσιο μου η επαναφορά αποκλειστικα δικη τις![]()
το πρωί ακόμα 2 περδίκια με τα ραντάρ που ακούνε στα oνόματα magia και bella σε περιοχή που με έστειλε
ο Δημήτρης Σάββα ( το τυχερό μου αστέριη καλή μέρα από το πρωί φαίνεται ) ήμουν ο μοναδικός στη περιοχή που κατάφερα να πιάσω 2 περδίκια μεταξύ 10 ατόμων περίπου που είδα
τελειώνοντας θέλω να στείλω το μήνυμα σε όλους τους φίλους που έχουν ακόμα άπειρα σκυλιά να μην απαγοητεύονται και με την υπομονή , επιμονη και αγάπη θα έρθουν καλύτερες μέρες
έφυα , πάω να πιο τα ποτά μου![]()
![]()
Μπραβο Λεβεντης!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
τωρα ειπεν μας την θεμας και εφιενenglish setter έγραψε:
τελειώνοντας θέλω να στείλω το μήνυμα σε όλους τους φίλους που έχουν ακόμα άπειρα σκυλιά να μην απαγοητεύονται και με την υπομονή , επιμονη και αγάπη θα έρθουν καλύτερες μέρες

εξιασεν που ο Λακης ελαλε της Μαγιας/bellas, hello girls this is a black francolin

ε πανικο πιε ζε για λοου μας εφια ζεγω παω να φαω σουβλουθκια!