Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
sotiris..
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από sotiris.. »

Breda Pegaso έγραψε:Δυστυχως εχει κυνηγους που δεν σταματουν ουτε στα 10 περδικια κοτοπουλα. Να μη μιλησουμε για φραγκολινες, σε καποιες περιοχες καμνουν πραγματικη σφαγη. Εν να πεξει 1 σιγα να μεν σταματησει. Οτι σηκωστει ολαν καθαριζουν το. Ε ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΗΝ ΑΡΡΩΣΚΙΑ!!!!!!!!!!

Πεζουν καμια 10αρκα περτικους στην κλουβα τζιαι παν τζιαι το δειλις!!! Δεν εχορτασαν οι ανθρωποι!

Τζιαι το κοτα να καμουν 10 περτικους θα πεζουν 20 για να χορτασουν.

Επισης ενα αλλο θεμα που σκεφτομαι τελευταια: Oι παλιοι δεν φταιουν? Μονο να λαλουν σημερα εν εσιει κυνηγι τζιαι εν εσιει τιποτε. Αλλα ουτε εκεινοι ειχαν μετρο 4-5 λαους καθε φορα 15-20 περτικους και οχι μονο 1-2 εξορμησεις.....
welcome to cyprus οπου ολα απαγορευονται και ολα επιτρεποντε :ugeek: :ugeek:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Breda Pegaso έγραψε:Δυστυχως εχει κυνηγους που δεν σταματουν ουτε στα 10 περδικια κοτοπουλα. Να μη μιλησουμε για φραγκολινες, σε καποιες περιοχες καμνουν πραγματικη σφαγη. Εν να πεξει 1 σιγα να μεν σταματησει. Οτι σηκωστει ολαν καθαριζουν το. Ε ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΗΝ ΑΡΡΩΣΚΙΑ!!!!!!!!!!

Πεζουν καμια 10αρκα περτικους στην κλουβα τζιαι παν τζιαι το δειλις!!! Δεν εχορτασαν οι ανθρωποι!

Επισης ενα αλλο θεμα που σκεφτομαι τελευταια: Oι παλιοι δεν φταιουν? Μονο να λαλουν σημερα εν εσιει κυνηγι τζιαι εν εσιει τιποτε. Αλλα ουτε εκεινοι ειχαν μετρο 4-5 λαους καθε φορα 15-20 περτικους και οχι μονο 1-2 εξορμησεις.....
ε φιλε μου κανενα προβλημα θελει να παιξει 10 αφηστον να παιξει 15 ολαν ηντα χαλιεσε!
να τους παιξουν ουλους να φεφκουν ζε ζινοι ζε οι ορνιθες που μες τα ποθκια μας!
εγω πχ που επαιξα 5 ως τωρα εν να κλεισω την σεζον με ακομα 20-25 πουλια σε 16 εξωρμισης αν τες παω ουλες, ζινος εν να κλεισει την σεζον του με 11 που τα 10 εν της πρωτης κυριακης! εγω το κυνηγι μου εν να το καμω γιατι δοξαση ο θεος ζιαμε που μπορω να παω εγω τωρα ζινος εν μπορει... αρα παιζει 10 χανει μονος του πουλια που ηταν να παιξει στες αλλες εξωρμισης! εν ζεν εγω εν ζεν εσυ που να φκουμε στα νεα και να λαλουμε εν εχει θηραμα, εν ζινος!
εγω αυριο ειπα θα παω για λαο ολοημερο το ποιο πιθανον ουλι μερα δεν θα παιξω τουφετσια! αλλα εν επιλογη ΜΟΥ αν εθελα εφκενα πανω σε ενα βουνο και επαιζα 2-3 περτικους (που μαλλον στο τελος ετσι εν να γινει :D )! ζινος ομως σε 16 εξωρμισης δεν θα ξαναπαιξει τουφετσια οχι γιατι εν επιλογη του αλλα γιατι εν συνεπεια τον πραξεων του!
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

η ίδια νοοτροπία άνθρωποι με εκείνους που πάν ψάρεμα ΜΟΝΟ όταν σπάσουν τα δίχτυα με τες τσιπούρες. περνούν και το αντίσκηνο τους, και βγάζουν βάρδιες ώστε να λείψουν
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ρε φιλε που ημουν μιτσης επηενναμε με τον τζιηρη μου. Εν μπορουσε μεχρι τις 11 να κρατουμε 2-3 περτικους. Ελαλουν του ατε να παμε αλλο ενα γυρω... 'Ελαλε μου κανει αφου επαιξαμε θηραμα σημερα, κανει να μεν ειμαστε πλεονεκτες, αν πεξεις αλλο 1-2 περτικους τι θα καταλαβεις. Την αλλη φορα αν τους εβρουμε...'

Εν τζιαι λαλω οτι εν πρεπει να κυνηγουμε, αφου αρεσκει μας ,τζιαι μενα αρεσκει μου να πηεννω ολοημερα κυνηγια, αλλα απορω πως καποιοι εν χορτανουν με τιποτε......
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε φιλε ενα πραμα που εμαθα που τουτο το φορουμ εν οτι εν μπορεις να αλαξεις μιαλα του κοσμου... ο καθενας οτι 3ερει καμει και εν καλα...
θελεις να παιζεις εσυ 1 παιζε 1 και εν καλα αμαν σε γεμονει εσενα τουτο εχει συνμασια! αμαν ο αλλος θελει να παιξει 10 εν να παιξει 10 οτι θελεις καμε οτι θελεις πε του! γιαυτο χαρου το οσο μπορεις γιατι οπως παμε ειπα σας και την αλλη φορα αλλο 10 χρονια μακαρι να εχει κυνηγι!
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

Σημερα μεχρι τες 8.30 . δυο σηκωτα .
022.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Σήμερα πήγα με τον ιχνηλάτη και ήταν να με φάν τα περτίτσια φυσικά έν έπαιζα σε μια φάση έμούνταρε ο σκύλος ένα κουτσόφτερο και εθύμωσα του . Εφκάλαμε ένα λαό έφυε άπαιχτος . Κακή συνενόηση με τον σύντροφο. Τώρα γραφείο και το απόγευμα με τα πουλόσκυλα.Τώρα να δείτε την τύχη μου που έν θα έβρω φτερό το απόγευμα. :)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΕΓΩ 1 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ Η ΩΡΑ 12 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΠΕΡΤΙΚΟ" ΣΕ 3 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ
EPANIEL POWER
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

APOLLON_1 έγραψε:ΕΓΩ 1 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ Η ΩΡΑ 12 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΠΕΡΤΙΚΟ" ΣΕ 3 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ
ΤΖΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΕΣ 11.00 ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΠΝΙΣΑΜΕ. ΕΣΙΗ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΧΑΤΑ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

spidis έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:ΕΓΩ 1 ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ Η ΩΡΑ 12 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΠΕΡΤΙΚΟ" ΣΕ 3 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ
ΤΖΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΕΣ 11.00 ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΠΝΙΣΑΜΕ. ΕΣΙΗ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΧΑΤΑ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Όντως ρε παιδιά, απογοητευτική η κατάσταση, μιλώ πάντα για τισ περιοχές για τις οποίες εξόρμησα προσωπικά με την παρέα και πάντα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Περπάτημα απο το χάραμα για να δω τρία περδίκια, τα δύο σε απογορευτικές βολές και το 3ο το πήρα, με ωραία επαναφορά απο το σκυλί μου :D :D αυτο ήταν το τόπ!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”