Breda Pegaso έγραψε:Δυστυχως εχει κυνηγους που δεν σταματουν ουτε στα 10 περδικια κοτοπουλα. Να μη μιλησουμε για φραγκολινες, σε καποιες περιοχες καμνουν πραγματικη σφαγη. Εν να πεξει 1 σιγα να μεν σταματησει. Οτι σηκωστει ολαν καθαριζουν το. Ε ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΗΝ ΑΡΡΩΣΚΙΑ!!!!!!!!!!
Πεζουν καμια 10αρκα περτικους στην κλουβα τζιαι παν τζιαι το δειλις!!! Δεν εχορτασαν οι ανθρωποι!
Τζιαι το κοτα να καμουν 10 περτικους θα πεζουν 20 για να χορτασουν.
Επισης ενα αλλο θεμα που σκεφτομαι τελευταια: Oι παλιοι δεν φταιουν? Μονο να λαλουν σημερα εν εσιει κυνηγι τζιαι εν εσιει τιποτε. Αλλα ουτε εκεινοι ειχαν μετρο 4-5 λαους καθε φορα 15-20 περτικους και οχι μονο 1-2 εξορμησεις.....
ε φιλε μου κανενα προβλημα θελει να παιξει 10 αφηστον να παιξει 15 ολαν ηντα χαλιεσε!
να τους παιξουν ουλους να φεφκουν ζε ζινοι ζε οι ορνιθες που μες τα ποθκια μας!
εγω πχ που επαιξα 5 ως τωρα εν να κλεισω την σεζον με ακομα 20-25 πουλια σε 16 εξωρμισης αν τες παω ουλες, ζινος εν να κλεισει την σεζον του με 11 που τα 10 εν της πρωτης κυριακης! εγω το κυνηγι μου εν να το καμω γιατι δοξαση ο θεος ζιαμε που μπορω να παω εγω τωρα ζινος εν μπορει... αρα παιζει 10 χανει μονος του πουλια που ηταν να παιξει στες αλλες εξωρμισης! εν ζεν εγω εν ζεν εσυ που να φκουμε στα νεα και να λαλουμε εν εχει θηραμα, εν ζινος!
εγω αυριο ειπα θα παω για λαο ολοημερο το ποιο πιθανον ουλι μερα δεν θα παιξω τουφετσια! αλλα εν επιλογη ΜΟΥ αν εθελα εφκενα πανω σε ενα βουνο και επαιζα 2-3 περτικους (που μαλλον στο τελος ετσι εν να γινει

)! ζινος ομως σε 16 εξωρμισης δεν θα ξαναπαιξει τουφετσια οχι γιατι εν επιλογη του αλλα γιατι εν συνεπεια τον πραξεων του!