ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Απάντηση
justDOit
Full Member

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από justDOit »

Εμάς επαρχία Λευκωσίας περνούσαν συνέχεια τσίκλες αλλά σε απαγορευτικό ύψος, πως τις επαίζατε εσείς?
Στέκεστε σε υψώματα?
skimis
Full Member

Δημοσίευση από skimis »

ΦΙΛΕ ΕΜΑΣ ΚΑΤΩ(ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ 6.30, ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΤΖΙΚΛΑ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΩΡΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ...Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΚΑΚΙΕΣ, ΠΑΛΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΤΑΜΟΣΙΑ ΜΕ ΞΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΟΣΦΙΛΙΑΣ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΧΤΗΠΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ 25 ΜΕ 35 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ... FIOCHII 28GR 7.5 No TOP SPEED3...ΓΙΝΟΜΕ ΒΑΡΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η3-4 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ....ΜΕΧΤΙ ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΦΑΣΣΑ,ΤΡΥΓΟΝΙΑ,ΠΕΡΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΖΙΚΛΕΣ...ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΥΡΕΣ ΚΑΙ Η ΧΗΝΕΣ ΤΟ ΧΗΜΩΝΑ :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Πανικος Setter έγραψε:τέσσερις συναντήσεις χθες με περδίκια , έπιασα το πρώτο , το δεύτερο δεν έμπαινε κοντά , το τρίτο τυχαίο άπαικτο και ένα ξιφτερισμα όταν βρέθηκαν στα μούτρα μου ,στην ουσία κυνηγούσα τα μπίπερ καθόλου απόλαυση των σκύλων

στιγμιότυπο από το ξιφτερισμα

Λάθος επιλογή περδικιού φίλε Πανίκκο, έπρεπε να διαλέξεις αυτό που εγύρισε προς τα πάνω σου :D
Τούτα λαλουμεν τα εκ των υστέρων, το θέμα είναι την ώρα που σηκώνονται κατα πόσο θα μας χασκιάσουν :roll:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:Επισοδιακη ευχαριστα η μερα μου ο αδελφος μου επονε το ποδι του εμεινε εσσο παω μονος μου κατεβενο κοφκι μαλαι ο σκυλος περνει με σε ενα χωραφι 4 σκαλες. Πετασσετε ο πρωτος που τα 50 μετρα εκαβλιασεμε εφιεν μπενη μες το χωραφι ο σκυλλος στα 40 μετρα πετασσετε δευτερος εδωκεν μου σσιερι στα 50 εσυρατου 1 εφανικεν να το επιεν αλλα εφιεν. Ο σκυλλος μες το χωραφι και εν εταρασσε ερκετε ενας κυνηγος πουκατο λαλο του φιλε κατσε δαμε εχει τσιαλλο στα 2 λεπτα εβκαλε τον ο σκυλλος πανω του παιζη τον επιαεν το ι δευτερη του αλλα στα 30 μετρα επιαν το ο σκυλλος . Μπορει να μεν επεξα εγω αλλα τουλαχιστον εχαρικα το σκυλλο και επεξε και το κοπελουι λαο ειπεν μου και 10 ευχαριστω
Respect!
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Απ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

Δημοσίευση από marios10 »

Καλημερα σε ολους
Εχτες ενα περιπατο τ απογευμα μολις σχολασα ηπα να κυνηγησω για πρωτη φορα στα ημιορεινα της λεμεσου.
2 ωρες περπατημα 1 περτικο και 3 τζικλες..Ολα με gem 32 νο 6.
Επερασα ομορφα.
Φιλε Αντρεα rescept για την κινηση που εκανες.
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Υπέροχη μέρα χτες λεβέντες!

Εξόρμηση για "σιδερικά" στην Πάφο, μικρή επίσκεψη στις Πλάτρες, Τρόοδος και Καρβουνά για μύκητες και κατάληξη στον Αγρό για πολεμοφόδια!

Απόλαυσα την καλή παρέα, την ξάπλα και την αναμονή για "παλιοσίδερα" ανάμεσα σε πρασινάδα, πεύκα και όμορφο περιβάλλον με απόλυτη ησυχία!

Αποτελέσματα εξόρμησης => 3 όπλα, 2 φάσσες, 1 τσίχλα, 1 κιλό λουκάνικα με σιήνο, 1 κιλό χωρίς, 1/2 κιλό παστουρμά για πορδή φλογοβόλου, λούντζα, τσαμαρέλλα και ζαλατίνα.

Έκπληξη της ημέρας το λαγουδάκι που επετάχτηκε που δίπλα μας την ώρα που εσημάναμε αναχώρηση και ενώ ο σύντροφος εκατάφερε να το κλωτσήσει :shock: 3 φυσίγγια εν τον εκουμαντάραν :lol:
Η μόνη μας έννοια είναι ότι για αρκετή ώρα καθόταν 2 μέτρα πίσω μας και άκουε όλα όσα ελέγαμε για τα μυστικά μας πόστα, τα όπλα μας κτλ κτλ :o Δεν το αποκλείω την επόμενη εξόρμηση να τον έβρουμε να κρατά το πόστο μας... :mrgreen:
lefteris1992
Full Member

Δημοσίευση από lefteris1992 »

Ένα βίντεο από στιγμές τη Κυριακής και Tετάρτης και κάποιες φωτογραφίες στο τέλος από κοντινές εξόρμησης .
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

MARIOSE έγραψε:Υπέροχη μέρα χτες λεβέντες!

Εξόρμηση για "σιδερικά" στην Πάφο, μικρή επίσκεψη στις Πλάτρες, Τρόοδος και Καρβουνά για μύκητες και κατάληξη στον Αγρό για πολεμοφόδια!

Απόλαυσα την καλή παρέα, την ξάπλα και την αναμονή για "παλιοσίδερα" ανάμεσα σε πρασινάδα, πεύκα και όμορφο περιβάλλον με απόλυτη ησυχία!

Αποτελέσματα εξόρμησης => 3 όπλα, 2 φάσσες, 1 τσίχλα, 1 κιλό λουκάνικα με σιήνο, 1 κιλό χωρίς, 1/2 κιλό παστουρμά για πορδή φλογοβόλου, λούντζα, τσαμαρέλλα και ζαλατίνα.

Έκπληξη της ημέρας το λαγουδάκι που επετάχτηκε που δίπλα μας την ώρα που εσημάναμε αναχώρηση και ενώ ο σύντροφος εκατάφερε να το κλωτσήσει :shock: 3 φυσίγγια εν τον εκουμαντάραν :lol:
Η μόνη μας έννοια είναι ότι για αρκετή ώρα καθόταν 2 μέτρα πίσω μας και άκουε όλα όσα ελέγαμε για τα μυστικά μας πόστα, τα όπλα μας κτλ κτλ :o Δεν το αποκλείω την επόμενη εξόρμηση να τον έβρουμε να κρατά το πόστο μας... :mrgreen:
ε μαριε οπλο να μεν κρατα και ανεν το ποστο σου ενεν τιποτε :lol: :lol: :lol:
εχτες εκαταλαβα τη σημενη να σε περιπεζουν η λαοι πραγματικα ο 3ος που εσηκοσα και επεξε τον αλλος ερεξα 2 φορες πουπανο του αλλα οταν το ηβρεν ο σκυλλος επεταχτικεν με το ετσι θελω
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

μολις τωρα παρελαβα αυτη την φωτογραφια στο κινητο μου με ονομα αποστολεα 2 ΕΞΥΠΝΟΙ ΛΑΓΟΙ
και μηνημα που κατω (εφααςς την εχτες)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:μολις τωρα παρελαβα αυτη την φωτογραφια στο κινητο μου με ονομα αποστολεα 2 ΕΞΥΠΝΟΙ ΛΑΓΟΙ
και μηνημα που κατω (εφααςς την εχτες)
Αμάν τζιαί εν ο ίδιος ο εχτεσινός που είδαμεν ρε Άντρο!! :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”