ευχαρηστω φιλε μακαριANTROS BREDA έγραψε:Αν και εμενα αρεσκει μου πολλα το χρωμα του προφιλ σουAPOLLON_1 έγραψε:ετοιμάζω ταξίδι μοναχα για party σου..... ατε αύριο θα πάω κανένα τρίωρο και μετά πετω με το πρώτο αεροπλάνο καλή επιτυχία σε όλους παιδιά και θα ανταμωθούμε ξανά σάββατο![]()
![]()
καλη επιτιχια την πεμπτη και δωστε τους πουπανω!
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013
- APOLLON_1
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
EPANIEL POWER
-
miky55
ΑΤΕ ΠΕΤΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΠΗΑΝ ΤΖΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΖΑΙ ΑΦΗΚΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΟΥΘΚΙΑ.APOLLON_1 έγραψε:ετοιμάζω ταξίδι μοναχα για party σου..... ατε αύριο θα πάω κανένα τρίωρο και μετά πετω με το πρώτο αεροπλάνο καλή επιτυχία σε όλους παιδιά και θα ανταμωθούμε ξανά σάββατο![]()
![]()
- APOLLON_1
οι ενα σε αφησουν επρεπε να τους γελασεις και να παεις πρωτοςmiky55 έγραψε:ΑΤΕ ΠΕΤΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΠΗΑΝ ΤΖΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΖΑΙ ΑΦΗΚΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΟΥΘΚΙΑ.APOLLON_1 έγραψε:ετοιμάζω ταξίδι μοναχα για party σου..... ατε αύριο θα πάω κανένα τρίωρο και μετά πετω με το πρώτο αεροπλάνο καλή επιτυχία σε όλους παιδιά και θα ανταμωθούμε ξανά σάββατο![]()
![]()
![]()
![]()
EPANIEL POWER
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Απαίσια μέρα για κυνήγι λαγού σήμερα το πρωί , την πατήσαμε και πήγαμε σε μια περιοχή όπου μόλις βγήκε ο ήλιος έδωσε μας πάνω στην κκελλε, 1-2 ψευτομαλαές εν ετραβήσαν η ώρα 8.30 τα δίπλωσα πήγα γραφείο. Απόγευμα για κανένα περδίκι.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Laurona
Τουλαχιστον πηγες.
Εγω που χανω ολες τις τεταρτες και επιπλεον δεν θα παω για τις επομενες 4 κυριακες γιατι θα παενουμε δουλεια τι να πω.
Αν αντεξω και δεν πηγαινω εστω και μιαν ωρα....αλλα μια ωρα τι να σου καμει, καλυτερα καθολου
Εγω που χανω ολες τις τεταρτες και επιπλεον δεν θα παω για τις επομενες 4 κυριακες γιατι θα παενουμε δουλεια τι να πω.
Αν αντεξω και δεν πηγαινω εστω και μιαν ωρα....αλλα μια ωρα τι να σου καμει, καλυτερα καθολου
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- beretta686-special
- Full Member
ο πατέρας μου σήμερα 2 περδίκια και ένα λάατσο!
εγώ...δουλειά 
-
VALANTIS
- Full Member
3 περδικια...αρκετα καλη μερα
-
Marinos
- Full Member
πρώτη εξόρμηση για φετος 1 περδίκι στη βούρκα, ενα που εφιεν που μπροστα μου τζιε εμεινα οπως τον χαννο και εβλεπα το (
) και 2 καλλιτζια. Sweet!
Ο ήλιος δεν μας αφησεν να χαρούμε λιο παραπανο, ώρα 9 τα διπλόσαμε
Ο ήλιος δεν μας αφησεν να χαρούμε λιο παραπανο, ώρα 9 τα διπλόσαμε
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
-
tooulos96
- Full Member
Σήμερα επια καμία ώρα περπάτημα το δειλισ έπαιξα μια τζικλα
Έχασα τζε το λαό
Εν μου εχαμογελασε η τύχη τουντι φορά επροσικοστικε στα 40-50 μέτρα εφαεν 2 αλλά εν ενωσε
Ύστερα εκαμαμεν 2 καλλιτζια πας σε 2 περτικους τζε αλλονα πας σε τζικλα
Εμπιραζι υγεία εκαμαμεν το κέφι μας επιαμεν τζε την τζικλουα μας
Έχασα τζε το λαό
Εν μου εχαμογελασε η τύχη τουντι φορά επροσικοστικε στα 40-50 μέτρα εφαεν 2 αλλά εν ενωσε
Ύστερα εκαμαμεν 2 καλλιτζια πας σε 2 περτικους τζε αλλονα πας σε τζικλα
Εμπιραζι υγεία εκαμαμεν το κέφι μας επιαμεν τζε την τζικλουα μας
-
axerkwtis
ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
Αρκετα καλη μερα για μενα αν κ εκαμα γρηγορα τες πανιες γτ ειχα ατομο μαζι μ π δεν ειχε ποτε σκυλο..εδειξα τ τι σημαινει περδικια αγρια κ οχι της κλουβας..2 περδικια το πρωι και 3 το απογευμα με ωραιες φερμες!
Το ωραιο της υποθεσης να μινεισκει η σκυλλα παλουτζι κ να τ λεω πιασε δεξια κ να μ λεει μα τι καμνει;εν φερμα ρε πελλε κατι εχει πιασε δεξια κ καλυψε τα μονοπαθκια ενομιζα εν λαος τελικα ηταν περτικος π εκρυψε σε 3 μαζια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το ωραιο της υποθεσης να μινεισκει η σκυλλα παλουτζι κ να τ λεω πιασε δεξια κ να μ λεει μα τι καμνει;εν φερμα ρε πελλε κατι εχει πιασε δεξια κ καλυψε τα μονοπαθκια ενομιζα εν λαος τελικα ηταν περτικος π εκρυψε σε 3 μαζια
Sent from my iPhone using Tapatalk