ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ANTROS BREDA έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:ετοιμάζω ταξίδι μοναχα για party σου..... ατε αύριο θα πάω κανένα τρίωρο και μετά πετω με το πρώτο αεροπλάνο καλή επιτυχία σε όλους παιδιά και θα ανταμωθούμε ξανά σάββατο :D :D :D
Αν και εμενα αρεσκει μου πολλα το χρωμα του προφιλ σου :lol: καλη επιτιχια την πεμπτη και δωστε τους πουπανω!
ευχαρηστω φιλε μακαρι :)
EPANIEL POWER
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

APOLLON_1 έγραψε:ετοιμάζω ταξίδι μοναχα για party σου..... ατε αύριο θα πάω κανένα τρίωρο και μετά πετω με το πρώτο αεροπλάνο καλή επιτυχία σε όλους παιδιά και θα ανταμωθούμε ξανά σάββατο :D :D :D
ΑΤΕ ΠΕΤΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΠΗΑΝ ΤΖΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΖΑΙ ΑΦΗΚΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΟΥΘΚΙΑ. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

miky55 έγραψε:
ΑΤΕ ΠΕΤΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΠΗΑΝ ΤΖΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΖΑΙ ΑΦΗΚΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΠΕΛΟΥΘΚΙΑ. :lol: :lol: :lol:
οι ενα σε αφησουν επρεπε να τους γελασεις και να παεις πρωτος :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Απαίσια μέρα για κυνήγι λαγού σήμερα το πρωί , την πατήσαμε και πήγαμε σε μια περιοχή όπου μόλις βγήκε ο ήλιος έδωσε μας πάνω στην κκελλε, 1-2 ψευτομαλαές εν ετραβήσαν η ώρα 8.30 τα δίπλωσα πήγα γραφείο. Απόγευμα για κανένα περδίκι.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Τουλαχιστον πηγες.

Εγω που χανω ολες τις τεταρτες και επιπλεον δεν θα παω για τις επομενες 4 κυριακες γιατι θα παενουμε δουλεια τι να πω.

Αν αντεξω και δεν πηγαινω εστω και μιαν ωρα....αλλα μια ωρα τι να σου καμει, καλυτερα καθολου :x
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
beretta686-special
Full Member

Δημοσίευση από beretta686-special »

ο πατέρας μου σήμερα 2 περδίκια και ένα λάατσο! :D εγώ...δουλειά :|
VALANTIS
Full Member

Δημοσίευση από VALANTIS »

3 περδικια...αρκετα καλη μερα
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

πρώτη εξόρμηση για φετος 1 περδίκι στη βούρκα, ενα που εφιεν που μπροστα μου τζιε εμεινα οπως τον χαννο και εβλεπα το ( :?: ) και 2 καλλιτζια. Sweet! 8-)
Ο ήλιος δεν μας αφησεν να χαρούμε λιο παραπανο, ώρα 9 τα διπλόσαμε
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
tooulos96
Full Member

Δημοσίευση από tooulos96 »

Σήμερα επια καμία ώρα περπάτημα το δειλισ έπαιξα μια τζικλα
Έχασα τζε το λαό :evil: :twisted:
Εν μου εχαμογελασε η τύχη τουντι φορά επροσικοστικε στα 40-50 μέτρα εφαεν 2 αλλά εν ενωσε
Ύστερα εκαμαμεν 2 καλλιτζια πας σε 2 περτικους τζε αλλονα πας σε τζικλα
Εμπιραζι υγεία εκαμαμεν το κέφι μας επιαμεν τζε την τζικλουα μας ;)
axerkwtis

ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Δημοσίευση από axerkwtis »

Αρκετα καλη μερα για μενα αν κ εκαμα γρηγορα τες πανιες γτ ειχα ατομο μαζι μ π δεν ειχε ποτε σκυλο..εδειξα τ τι σημαινει περδικια αγρια κ οχι της κλουβας..2 περδικια το πρωι και 3 το απογευμα με ωραιες φερμες!
Το ωραιο της υποθεσης να μινεισκει η σκυλλα παλουτζι κ να τ λεω πιασε δεξια κ να μ λεει μα τι καμνει;εν φερμα ρε πελλε κατι εχει πιασε δεξια κ καλυψε τα μονοπαθκια ενομιζα εν λαος τελικα ηταν περτικος π εκρυψε σε 3 μαζια

Sent from my iPhone using Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”