Εχει κανένα αλλο που έκρουσε του τζυνηγιου (group therapy)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: Εχει κανένα αλλο που έκρουσε του τζυνηγιου (group therap

Δημοσίευση από LAGOS »

Ωραίος!!!
Πιο κρουσμένος πεθαίνεις!!!!
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

BAIKAL 1980 έγραψε:ωρα 10:03...πανω στη ταρατσα για τσιγαρο παλι...περνουν αστραπη 7 φασσες με κατευθυνση τη λεωφορο Κεννεντυ απο μονακο καφε προς ακης εξπρες...νταμ...αμ λουζινγκ ιτ...μαη μπρεην γκοους μπαμ!!! :roll:

...μπαμ...πανω σας!!!!!!
Πάνω σου που τα νότια ρε κουμπάρε!!! Επέρασεν αλλο μια πριν που τούτην πριν κανένα πεντάλεπτο...
τζαι έτυχε να θκιαβάζω το πόστ σου..γελώ μόνος μου μες το γραφείο..εννα με φκάλουν πελλό (παραπάνω!!)

Δουλέφκω στες ίδιες περιοχές.... εν ταχτικά τα περάσματα τους....που Αθαλάσσα προς Προεδρικό τζαι ανάποδα

Μετά την άδεια της φάσσας κόφκουν φυσικά, αλλά πάλε περνούν πουλιά, αλλά μεμονωμένα....
Εστάμπαρα τζαι μιαν ταράτσα...εν υπάρχει περίπτωση να σταθείς ένα πρωί τζαι να μεν πιάσεις 4-5 πουλιά...
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

23 TSIE POPSE....................................................... :roll:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

Δημοσίευση από loukas_loux »

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ DEER HUNTER 2014 ΠOY TO PLAYSTORE. ΔΟΥΛΕΦΚΕΙ ΚΑΙ ΚΟΦΚΕΙ ΚΑΙ ΛΙΟ ΤΗΝ Κ@Β..Α ΣΑΣ.
BROWNING the best there is....
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

loukas_loux έγραψε:ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ DEER HUNTER 2014 ΠOY TO PLAYSTORE. ΔΟΥΛΕΦΚΕΙ ΚΑΙ ΚΟΦΚΕΙ ΚΑΙ ΛΙΟ ΤΗΝ Κ@Β..Α ΣΑΣ.
E FILE OTI TSIE NA KATEVASOUME EIMASTE TELEIA KROUSMENI TELOS!!!!
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

ANTROS BREDA έγραψε:
loukas_loux έγραψε:ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ DEER HUNTER 2014 ΠOY TO PLAYSTORE. ΔΟΥΛΕΦΚΕΙ ΚΑΙ ΚΟΦΚΕΙ ΚΑΙ ΛΙΟ ΤΗΝ Κ@Β..Α ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΡΕ ΑΝΤΡΟ ΜΟΥ ΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑ ΟΥΛΛΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΥΝΗΓΙ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΥΛΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣ ΦΟΡΜΠΙΤΕΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

loukas_loux έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΡΕ ΑΝΤΡΟ ΜΟΥ ΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΜΑ ΟΥΛΛΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΥΝΗΓΙ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΥΛΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΑΝΤΟΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣ ΦΟΡΜΠΙΤΕΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.
ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΜΕ?????? :D
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Εν μας κάνει το κρούσμα μας προσπαθώ να κόψω και το τσιγάρο και ετα ουλλα τσιαμε Έννα αρκεψουμε να κουτουλούμε τοίχους :D
Άβαταρ μέλους
loukas_loux
Full Member

[quote="ANTROS BREDA"]Εν μας κάνει το κρούσμα μας προσπαθώ να κόψω και το τσιγάρο και ετα ουλλα τσιαμε Έννα αρκεψουμε να κουτουλούμε τοίχους :DΕ

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΟΡΠΑ ΜΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΓΕΡΙΜΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

loukas_loux έγραψε:
ANTROS BREDA έγραψε:Εν μας κάνει το κρούσμα μας προσπαθώ να κόψω και το τσιγάρο και ετα ουλλα τσιαμε Έννα αρκεψουμε να κουτουλούμε τοίχους :DΕ

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΟΡΠΑ ΜΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΓΕΡΙΜΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.
Πάλευκο το ρε φιλέ ελπίζω να τα καταφέρω! :oops:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”