Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Ε ΦΙΛΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΡΑΞΕΝ ΤΟΥΣ Ι ΑΡΩΣΤΙΑ???ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΝ ΕΙΔΑΜΕ 1 ΛΑΓΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ.ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ ΑΜΕΣΑ!!!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Neoklis
Full Member

Δημοσίευση από Neoklis »

Eipa to eirwnika re file taxa fetos me tosa nera en prepei na meinei enas I arwstia tis tetratroxis kaitis nyxtas apodekatizoun tous lagous (apo kinito)
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

OTAN PAREEA 5 ATOMA KINIGOUN APAGOREUMENI KAI PIANW TIN THIRA KAI ERKETE META POU 1.30 WRA KAI PERIMENOUN NA TOUS EUROUN PREPEI NA PISTEUKOUME RE FILE OTI EXEI ARWSTIA!!! A EN TO METAXI EPIAN KAI 2 LAGOUS!! (KINITO)
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Andreas chivas
Full Member

Δημοσίευση από Andreas chivas »

Φιλε μου υπαρχουν και χειροτερα. Εγω επιασα την θηρα οταν παρεα 4 ατομα κυνηγουσε σε απαγορευμενη και ηρθαν σε 25 λεπτα. Τους επιασαν και τους πηραν στον αστυνομικο σταθμο. Με πηρε και ο θηροφυλακας φευγοντας απο εκει και με ρωτησε αν ηθελα νε μπω μαρτυρας και το λαθος μου ηταν που του ειπα οχι. Την αλλη μερα περνουμε τηλεφωνο ξανα να δουμε τι εγινε με την υποθεση και μας λενε οτι τελικα δεν ειχαν στοιχεια και τους αφησαν μαζι ιες φτυνες δικαιολογιες. Απο αυτους ειναι δυστιχως που περιμενουμε να προστατεψουν το θηραμα.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

υπαρχουν και τα καλα νεα ομως
http://www.ihunt.gr/node/797
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές έγιναν δύο πολύ σοβαρές συλλήψης ας ελπίσουμε ότι θα δικαστούν ανάλογα
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
gptochos
Full Member

Δημοσίευση από gptochos »

Καλή χρονιά συνάδελφοι! Εχει καιρό να μπω στο Φόρουμ τζαι επεθύμησα σας! :D

Τελευταία Κυριακή του λαού χαζίρι να τον πιάμε αλλά επιάμεν τον μίτα τελικά! :D

Είδαμε που μακρία το λαό με τον πατέρα μου να κατεβαίνει που την δομη μες στες σπαλαδκιές. Πάμε να τον βκάλουμε πάμε λαλώ του!!!!

Πιάνουμεν το σιύλο μας ένα Epaniel 13 χρονών βκαίνουμε το βουνό κατεβαίνουμε στες σπαλαδκιες βάλουμε το σιύλο μέσα τίποτε. Ξαναβάλουμε τον μέσα μπαίνουμε τζαι εμείς τίποτε. Αρκέψε τζαι εμουρμούραν ο γέρος :D Εννα φύω λαλεί μου. Καρτέρα λαλώ του. Εννα φύω λαλεί πάλε! :D Καλάν άτε πήαινε τζαι ερκούμε σε κανένα δεκάλεπτο. Πάω πιο κατώ εγω τίποτε. Ξαναστρέφουμαι πίσω λάλω να άψω ένα τσιάρο τζαι να βκω τζαι πιω πάνω. Κάθουμε να πιώ το τσιάρο τζαι ακούω τον πατέρα μου να μιλά με κάποιους τζαι να του λαλεί ότι είδε το λάο τζιμέσα τζαι ότι εβαλέ τον σιύλο αλλά εν του τον έβκαλε. Γ@μ@το λαλώ που μέσα μου εν εκαρτέραν ο γέριμος να φύω τζαι εγώ τουλάχιστον να μεν τον δω που εννα τον παίξουν. Ενοιωθα το ότι ήταν τζιαμέ. Ώσπου να σηκωστω να κάμω την παγωνιά προς τα πάνω τσουπ κατεβαίνουν οι παρέες με τους σιύλους τους τζαι μπαίνει μπροστά μου ο μιτσις. Μα όσπου να περπατήσει 10 μέτρα που τζιαμε που ημουν πετάσσετε η λαούππα μπρόστά του πριν της κοντέψει ο σίυλος του, παέι να πετακτεί απέναντι να βκεί πανω στη δόμη (εν έσυρα σιεπεδκιά γιατί έμπηκε μπροστά μου, λαλώ αν εν τυχερό του να τον παίξει τούτος ας τον παίξει) παίζει τον πάνω στα πόδκια πετάσσεται ο σιύλος του πιάνει τον χαρές τζαι παναίρκα. Μπράβο κουμπάρε συγχαρητήρια ο άλλος πιο πάνω επιασεν τα τηλέφωνα εφώναζε ότι επάιξε το λαό ιστορίες εβκάλαν τον οι σιύλοι του λαλει κλπ. Λαλω τζαι εγώ ήπιαμε το τσιαρούι μας επιάσαν μας τζαι τον λαό (ας επροσεχαμε λαλω που μέσα μου) τζαι εβκαίνα πάνω να πάω προς το αυτοκίνητο. Λαλώ του κουμπάρου μπράβο φίλε μου άτε καλή χρονιά να έχεις. Μα ποια χρονιά ρε ετέλειωσε η χρονιά φωνές κακά (παντές τζαι ετράβησα τον που τα αρχ@@@δκια).

Ουτε ενα ευχαριστώ ουτε ενα καλή χρονιά τίποτε πάμε πουκουππα κοπέλια εχάσαμε το παιχνίδι. Ορκίστηκα που τζίηνη την ώρα, όχι για εμένα αλλά για τον πατέρα μου που τον είδα ότι εμαράζωσε πολλά ποτέ μα ποτέ εν θα ξαναπώ σε κανένα που είδα λαό εκτός και εαν είναι της παρέας ή γνωστός μου. Λίγη εκτίμηση δεν βλάπτει. Εν τζαι ήθελα να μου δώκει το λαό αν μίτη άλλο να κρατήσει τα προσχήματα να πει ενα ευχαριστώ σε τζιηνο τον άθρωπο που σου είπε εν τζιαμέ πήαινε παίξε τον!

Δυστύχως βλέπω τα ίδια πράματα που εθώρουν τζαι παλιά (για αυτό και εσταμάτησα να πηαίνω) τζαι τες ίδιες ιστορίες που βλέπω στο ψάρεμα. Τέλοσπαντων τελικά αποτελέσματα για κυνήγι λαγού και περδικας

6 περδίκια (τζαι καμιά 10αρκα που πετούν ακόμα :lol: )
1 μπεκάτσα
τζαι είμαι happy εκαμα το κέφι μου εχάρηκα το όπλο μου εχάρηκα την παρέα, επεστρεφα υγιης σπίτι τούτο εν το πιο σημαντικό.
Τωρά τσιηκλούες τζαι ως παρατζιη!!!!
Η τζιηκλουα τσιφ
Το περτιτζιη κακκαρα κακκαρα
Τζαι αφηστους άλλους να ακουν το πουλάκι τσιου
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Είσαι ωραίος ρε είσαι ωραίος!!!! μεν ξεχνάς και τα λαστιχοβόλα ;)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
browning gp
Full Member

Δημοσίευση από browning gp »

γεια σας φιλοι κυνηγοι.ειμαι νεος στο φορουμ καθως και νεος στο χωρο του κυνηγιου , αφου ειναι η πρωτη μου χρονια ως κυνηγος και θελω να σας συγχαρω , γιατι μεσα απο το φορουμ πηρα αρκετες απαντησεις στις αποριες που ειχα...οπως εδιαπιστωσα εσχει ανθρωπους δαμεσα που εχουν παρα πολλες γνωσεις και εμπειριες και βοηθουν και εν αξιοι συγχαρητηριων...
στα δικα μου τωρα :) :D :) εκτος που το καλλικωμα του φκιακα στις 25 του νιομβρη (το οποιο θα ειδα replay πανω που 50 φορες στον υπνο μου ως τα τωρα και διερωτουμε τι επιε λαθος) εκαλλικωσα αλλο καμια 15αρκα περτιτζια γενικα ουλλη τη σεζον τζιαι παλε διερωτουμε το πως μου εφιαν αφου ειμουν πανω τους :evil: :evil: τελικος απολογισμος 4 περδικια , 1 φραγκολινα , 1 μπεκατσα και 1 ορτυκι και πολλες τρασχιηλες :lol: :lol:
η ευχαριστηση ομως να εισαι μες τα βουνα με τη παρεα σου σε βροχες , χαλαζι , αεριες , σχιονια εν συγκρινετε με τιποτε αλλο και ας μεν πιασω τιποτε. ;) ;) τουλαχιστον ξεφευγουμε λιο που την καθημερινοτητα και το αγχος που μας εφορτωσαν
BROWNING THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Τιποτε δεν συγκρινετε ρε κοπελια με την εξοδο στο βουνο,οτι θελετε πετε! Φετος ευκαλα ουτε εγω θυμουμε ποσους λαους, επαιξαν ουλοι που την παρεα μου,επαιξαν ουλοι που εβρεθηκαν τυχαια κοντα μου(λασσι πολλα η παλλιοσυλλα :lol: :lol: :lol: ) τζε μεναν εμεινε μου η τατσα! Εν επαιξα ουτε εναν!!! :o :o :o καλαν εκαλλικωσα τρεις αλλα παλε το αποτελεσμα εχει σημασια.Περκει μπουν λιες τζικλες να φκαλουμεν το αχι μας :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”