ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013
-
- Full Member
Re: ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΣΕΖΟΝ 2013-14
γεια σας παιδια ειμαι και εγω νεος κινηγος δεν τα πιγαμε και καλα την προτι εξορμιση αφους ειχαμε αποτιχιες δεν ηταν η μερα μας ειδαμεν 2-3 περδικια εσηιπεθκιαζαμεντα και εβγαζαν μονο φτερα και χασαμεν εναν αλλα πανω απολα υγεια και ακομα ειναι αρχη .. 

-
- Full Member
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που καρπώθηκαν θήραμα, ακόμη και στο φίλο Huntingismylife ο οποίος είχε τέσσερα καλλυκόματα αλλά στο τέλος γενικά το ευχαριστήθηκε. Μπράβο του για την ειλικρίνεια του….ετσι πρέπει να είμαστε όλοι στο τέλος ανεξαρτήτως κάρπωσης να το ευχαριστιόμαστε. Εμεις καρπωθήκαμε 10 περδίκια και δυο φάσες ( εγω ,ο αδελφός μου και ο 85 χρονών πατέρας μας). Μέχρι τις 10 είμαστε στο καφενέ της Αμαργετης και τρώγαμε τα λουκάνικα μας τις τσακιστες μας…την ζηβανα μας. Κατά τις 12 το μεσημέρι είπαμε να κάτσουμε στις φάσες. Τελικά η ζέστη ήταν υπερβολική, λίγο πονοκέφαλος ,λίγο η ζηβανα, λιγο η κούραση δεν είχαμε τη απαιτουμένη δύναμη να συνεχίσουμε και ετσι μετα από μια ωρα αποφασίσαμε επιστροφή στη Λάρνακα. Το ποιο σημαντικό επιστρέψαμε πείσω καλά στη υγεία μας.huntingismylife έγραψε:Εμεις εxτες 4 καλλικοματα σε περδικια....επερασαμεν ωραια ομως!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LEFKIOS την 04 Νοέμ 2013, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αγιο Θεοδωρο Λαρνακας ? Ακουσα και εγω.giorgos80 έγραψε:Μια φραγκολινα το αποτελεσμα της 1ης εξορμησης για μενα.
Ακουσα εξωπραγματικα νουμερα για παρεα που κτυπησε 12 λαγους σε περιοχη που ανοιξε φετος και αλλη παρεα στην ιδια περιοχη 7

- giorgos80
istriano ® έγραψε:Αγιο Θεοδωρο Λαρνακας ? Ακουσα και εγω.giorgos80 έγραψε:Μια φραγκολινα το αποτελεσμα της 1ης εξορμησης για μενα.
Ακουσα εξωπραγματικα νουμερα για παρεα που κτυπησε 12 λαγους σε περιοχη που ανοιξε φετος και αλλη παρεα στην ιδια περιοχη 7

Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
2 οπλα 5 λαγους, ου sorry ειμαστε παρανομοι ετσι
, 3 oπλα 5 λαγους,Οἱ sorry φενουμαστεν λιοι τζινιοι με 1.66 ο καθε ενας μας
. Ατε 2 οπλα 4 λαγους
. Τον αλλον, λοαρκαζουμε τον την αλλη αγωνιστικη
. Γιατι για μας ειναι Πρωταθλητισμος

- giorgos80
- virtualgreek
- Moderator
Ηταν γραμμή και οι 5. Έπαιξε τον πρώτο και τον τελευταίο μόνοgiorgos80 έγραψε:πισταιβω και τους 5 επεξαιν τους ο δωκτωρας![]()

Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- giorgos80
τωρα που το σκεφτομαι μηπως εισαστε εσεις που κανατε το μακελειο με πρωτοστατη το γιατρο???
κρανιου τοπος πλεον
κρανιου τοπος πλεον
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Επειδη δαμε παει παραπανω ρε Χρυσανθε μου ξαναβαλλω το.istriano ® έγραψε:Πεστα Χρυσοστομε γιατι εσπασα και εγω, οπως και αλλοι μαζι σου !!!!Laurona έγραψε:Ενα μονο θα σου πω.
Απογοητευτηκα φετος και απο φιλους μου για το σχετικο θεμα.
Ενιωσα δε ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ οταν εχτες γυριζα ολη μερα, τους κρεμους και με το ζορι ειδα περδικι απο μακρια, αλλα εβλεπα να γινονται σφαγες στις περιοχες απο κατω.
'' να παιξουμε το κοτα μονο για να εχουμε και την τεταρτη και μαλακιες![]()
Το χειροτερο ειναι οτι ατομα που ξερεις χρονια και υποστηριζουν τον σεβασμο προς το θηραμα και την τηρηση του κοτα κπλ κλπ.....να το ξεπερνουν , αφηνοντας πισω τους αυτα που υποστηριζουν.
Ειμαστε ΟΛΟΙ μας καραγκιοζηδες που δειχνουμε πνευμα, τιποτε αλλο.
Λιγο πολυ η απογοητευση μου χτες απο την καταντια μας στο ξιμαρισιο και την παρανομια , ηταν κατι το επαναλαμβανομενο.
Αλλα το σκουπιδαριο και την καταστροφη που ειδα να αφηνουν πισω τους ομολογω δεν την ξανααντικρισα.
Μεχρι και διπλοκαμπινο να σιωνονει μπαζα σε μια πανεμορφη περιοχη εκοψα, αλλα δεν ειχα τα κιαλια για να μπορεσω να διακρινω νουμερα αφου ηταν γθρω στα 300 μετρα, στον επομενο κρεμμο απο εμενα.
Ηταν δε ντυμενος με παραλλαγη και κοκκινη φανελα για να παραπλανει....
Οι αλλοι δε στο στο μεσημεριναο διαλειμα, μετα που εκαπαρτησαν καμποσο για την κλουβα που ξιλιψαν.......εκαλεσαν μας να παμε και στες πουτ........ες
.....................................................
Την Πεμπτη το βραδυ ενας λαγος εδωκε σχεδον μεσα στα λαστιχα μου καθως επεστρεφα σπιτι απο την δουλεια.Οσο και προλαβα και γυρισα το τιμονι ολο αριστερα για να μην τον πατησω.
Ενας πανεμορφος μεγαλος λαγος, που βρεθηκε σε λαθος στιγμη την λαθος ωρα, προσπαθοντας να επιβιωσει.
Μου εκοψε την χολη αλλα τα καταφερα και δεν τον κτυπησα.
Χτες ολη μερα εψαχνα εναν και δεν μπορεσα να σταθω τοσο μαγκας να κτυπησω εκεινον που εφυγε μπροστα.
Ειμουν σκοπος, και για πρωτη φορα χωρις σκυλο δικο μου και δεν εκανα σωστα τον ρολο μου
Στη τελικη οταν τα σκεφτομαι ομως λεω....αραγε τι εισαι........σωστος η μαλακας????
Νομιζα οτι ειμουν σωστος αλλα οταν φιλοι βλεπω να μην τηρουν τα οσα υποστηριζουν....μαλλον ειμαι μαλακας.
Να μην ξαναδω να γραφτει για συλλογους, προσπαθειες και κουραφεξαλα γιατι τελικα το χουμε το κακο στο αιμα μας και δεν αλλαζει με τιποτε.
Υ.Σ........ΜΠραβο στον μεγαλο κυνηγο που ακουσα να ριχνει μιαν ντουφεκια στις 5 παρα το πρωι, στο βουνο πανω απ το σπιτι καθως φορτωνα το αυτοκινητο με τον συγκινηγο........σιγουρα θα νιωθει περηφανος για τον λαγο που κτυπησε.
Ειμαστε ενας βοθρος και μεις τα σκατα που τον απαρτιζουν.
Και σορυ μα εσπασα
Κοπελια η κατασταση μας ειναι για κλαματα και οχι για γελια. Το να βρισκει ο καθε ενας καλυψη στο οτι ειναι παρεα 3 και 4 και 7 οπλα και να επιδεικνυει την αχορταγια την δικη του ἠ ακομα και της παρεας του, μεσο φωτογραφιων ειναι pathetic