ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΔΙΛΗΜΜΑ!!!!!

Δημοσίευση από sotiris!129 »

οπου εχει εναν γκρεμο με φωλιες κοραζινον και κολιον απαγορεφσαν τον! ε καλα ρε ζιαμε που μπορεις να τους δοκεις ΤΤΤΤοπουζι να καμεις ζημια στον πληθισμο τους απαγορευεις τον????
στην Σια μετα το Χωρκο προς Μαθκιατη δεξια εχει μια καρα με Πεφκα που κουρνιαζουν οι κορονοι μιλαμε για 100δες πουλια παω την τεταρτη το απογευμα μετα το κυνηγι να παιξω καμιαν 10ρκα να δοκιμασω και την καμερα και ΝΑΙ απαγορευσαν την περιοχη!!!!
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

HUNTER έγραψε:
marinos.a έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Ρε παιθκια δεν ειναι αναγκη να παρεξηγουμαστε συνεχεια. Εγω πιστευω οτι ο HUNTER εννοει κατα τη γνωμη του οτι ενας ο οποιος λαλει οτι κυνηγα το λαο παει κυνηγι 17-18 εξορμησεις τζιαι φκαλει 2-3 λαους το χρονο ανεξαρτητα ποσους θα πιασει, δεν αξιζει τον κοπο. Και να μην πεζει κατι αλλο. Τωρα αν φκαλεις λαους και εχει ενδιαφερον το κυνηγι σου αλλη υποθεση ασχετα αν πεξεις 2 λαους μονο.

Και να καμω λιο τον δικηγορο του διαβολου.
Τωρα ενας λαγοκυνηγος που παει 1-2 φορες την εβδομαδα εκπαιδευτικα στην νεκρη περιοδο (πεζινες,πετρελαια, κοπος, εξοδα, χρονος, αλλα οκ δεν τα πολυμετρω αυτα γιατι καμνει κατι που του αρεσκει και ειναι επιλογη του) αν σε 17-18 εξορμησεις φκαλει 2-3 λαγους και πιασει τον 1 ή και τους 3 ειναι ευχαριστημενος???

Για μενα οι πραγματικοι λαγοκυνηγοι κυνηγουν ειτε μονοι τους ειτε με ακομα 1-2 ατομα το πολλυ και εχουν συνολο 2-4 σκυλια. Στο ποσους λαγους βγαζουν δεν θα πω αριθμο αλλα θα πω οτι πρεπει να εχει ενδιαφερον το κυνηγι τους και οχι να μενουν μονο πανω στη μαλαη. Και η καρπωση εξαρταται απο πολλους παραγοντες.
Σωστός

Σωστοτατος. Ειμαι ευχαριστημενος εστω και ενα δυο ατομα που επιασαν το νοημα ;)
ΦΙΛΕ HUNTER .
ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΛΑΓΟ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ.
ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ....
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

Φιλε hunter, εχει που τοτες να φαμε κρεας σπιτι!!!!!!! Εποκλονισαν τα κοπελλουθκια :( :( . Ενα παω ποψε αλοπως με το ψιλομενο μου, που εχει αυτοκολλητα του λαου δεξια και αριστερα που το τεραστιο λογοτυπο της Beretta, περκει τζιε βρω κανεναν τζιε παω την κυριακη τζιε πεξω τον. ;) , να φαν τα κοπελλουθκια τζιε γραψουμε κανενα νουμερο της προκοπης εμεις
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

istriano έγραψε:Φιλε hunter, εχει που τοτες να φαμε κρεας σπιτι!!!!!!! Εποκλονισαν τα κοπελλουθκια :( :( . Ενα παω ποψε αλοπως με το ψιλομενο μου, που εχει αυτοκολλητα του λαου δεξια και αριστερα που το τεραστιο λογοτυπο της Beretta, περκει τζιε βρω κανεναν τζιε παω την κυριακη τζιε πεξω τον. ;) , να φαν τα κοπελλουθκια τζιε γραψουμε κανενα νουμερο της προκοπης εμεις
παιδια ενταξει....τελοσ με τη κουβεντα....ο κα8ενασ εχει τη προσωπικη του αποψη και γνωμη για τα κυνηγετικα δρωμενα γενικα. ασ κρατησουμε το τι ειμαστε και πωσ νιω8ουμε για τον ευατο μασ. μην ξεφευγουμε και λεμε λογια απερισκεπτα. ο κα8ενασ νιω8ει κυνηγοσ....οτι και να κυνηγα.....στο βα8μο που το νιω8ει. υγεια και μακαρι να φτιαξουν τα πραματα.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Οπως τζιαι να σιει ο καθε ενας κανει οτι θελει. Προβλημα του.

Το πιο απλο:
Αν ειμασταν μεσα στα πλαισια του νομου ολοι κυνηγοι δεν θα ειχαμε προβλημα με το θηραμα πιστευω ασχετο του μικρου τοπου της Κυπρου. Και αν τα κριτηρια για τους κυνηγους να ηταν πιο αυστηρα θα εμεναν μονο αυτοι που ενδιαφερονται πραγματικα.

Επισης πιστευω οτι στην Κυπρο εχουμε πολυ ποιοτικο κυνηγι σε βαθμο δυσκολιας αλλα και ποιοτητας θηραματος (εκτος απο τα κοτοπουλα, που παλε κι αυτα μπορουσαν να βοηθησουν αν γινονταν σωστα οι απελευθερωσεις)
αλλα καταφερνουμε και φκαλουμε τα ματια μας μονοι μας.

Μπορει και να παω Αγγλια να κυνηγησω και Σερβια αλλα το κυνηγι της Κυπρου ειδικα του ενδημικου δεν το αλλαζω με τιποτε.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Marinos
Full Member

Δημοσίευση από Marinos »

Μια βελτιωση της κυνηγοκουλτουρας και συμπεριφορας μας σε τούτο το τόπο είναι κάτι που πρέπει να γίνει.
Δαμέ στο φόρουμ μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις και να βγάλουμε συμπεράσματα αλλα δεν πρόκειται να γίνει τίποτε αν ούλα τούτα δεν τα μεταφέρουμε έξω σε άλλους κυνηγούς με κάποιο τρόπο. Οι περισσότεροι ξέρουμε πως να συμπεριφερθούμε σωστά στο κυνήγι, αλλα κατά την ταπεινή μου γνώμη νομίζω δεν είναι σωστό να κάμνω κήρυγμα του καθενοί που βρίσκω και κάμνει μ******ς στο κυνήγι επειδή έτσι του εκαβλωσε, η τουλάχιστον έτσι ξέρει/έμαθε να κυνηγά. Φυσικά δεν εννοώ περιπτώσεις που κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα, η η matsutzia ήταν τόσο μεγάλη και δεν μπορέσαμε να τα κρατήσουμε μέσα μας.
Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να προοδεύσουν, και υπάρχουν ανθρώπου που εξτασιαζουντε από κάτι αντίθετο. Και αν κάμεις παρατήρηση σε κάποιο από την δεύτερη περίπτωση είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σε γράψει κανονικά, και φεύγοντας θα σκέφτεται "εν ποτουτους τους ευαίσθητους".
Εκείνος που θέλει να μάθει και να προοδεύσει θα έρθει σε μια συνάντηση, παρουσίαση, συνέλευση η οποιαδήποτε άλλη πράξη μέσα που την οποια θα περαστούν τούτα όλα τα μηνύματα που λέμε δαμέ κάθε μέρα και καταντούν ως εσωτερική κατανάλωση. Και μια καλυτέρευση τις κυνηγετικής κουλτούρας θα πάρει χρόνο, παρα πολύ χρόνο...
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
sotiris NIKOLAOU

Δημοσίευση από sotiris NIKOLAOU »

εγώ να σας πω κάτι και μην με παρεξηγήσετε
για να κανεις αυτούς τους "αριθους" θέλει μυαλό
εσείς λέτε χάθηκε ο lagos από το τάδε χωριο
εγώ σας λέω ελάτε να σας πάρω σε οποιο χωριο θέλετε από παναγια μέχρι ευρύχου σε επιτρεπόμενες όμως θα σας πω εγώ που κατεβαίνουμε να δείτε ότι θα βρούμε λαγό
οι λαγοί είναι στα ίδια επίπεδα πάντα είχε λαθροθηρία πάντα είχε "καρακιοζιδες"
το θέμα είναι να μπορείς να καταλάβεις γιατί ο lagos είναι κάπου αλλου από εκεί που τον εύρισκες πέρσι
και είναι σε ένα σημείο που δεν εύρισκες τα τελευταία 5 χρονια
beaglemania
Full Member

Δημοσίευση από beaglemania »

φιλε Σωτηρη στειλε μου το εμαιλ σου με ΠΜ και να σου στειλω που το εμαιλ γιατι εν μπορω να απαντησω σε ΠΜ γιατι ειμαι νεο μελος και εν δικαιουμε :|

υ.γ εν για να μεν γραψω τι εμαιλ μου και να το βλεπουν ουλοι.
HUNTER
Full Member

Δημοσίευση από HUNTER »

admin έγραψε:Φίλε Hunter μίλησες αποκλειστικά για κάρπωση σε όλες σου τις δημοσιεύσεις και σου αξήγησα απλά ότι αν αξίζει τον κόπο ή δέν τον αξίζει το λαγοκυνήγι εξαρτάτε απο τον καθένα που το κάνει πώς τον ευχαριστεί. Ξέρεις ποιοί είναι εκείνοι που απαγοητεύονται περισσότερο, εκείνοι που προσπαθούν να κάνουν τους λαγοκυνηγούς χωρίς να ξέρουν και χωρίς να έχουν τα κατάλληλα σκυλιά με αποτέλεσμα να απαγοητεύονται όταν για μια κυνηγετική σεζόν δέν ρίχνουν ντουφεκιά και κυρίως δέν ζούνε λαγοκυνήγι. Μου έτυχε και εμένα παλιά όταν θέλαμε να γινούμε λαγοκυνηγοί με σκυλιά που ήταν της πέρδικας και πηγαίναμε και ΄προσπαθούσαμε να πιάσουμε εμείς την μαλαή του να τον πέξουμε. Τσαι δαμέ πιάνει τον τσαι δαμέ να σύρουμε πέτρα, τσαι οϊ εν έτσι οϊ εν άλλοσπος και τελικά μια χρονιά επαίζαμε 1-2 λαούς τυχερούς. όταν το κάνεις μεθοδικά και σωστά μόνο και μόνο που θα δείς τον σκύλο σου να χορεύκει πάνω στην μαλάη και να σε οδηγά, να κάνει όλα τα νυχτερινά τερτίπεια του λαγού και να σε κρατάει σε αγωνία με την αδεδραλίνη στα ύψη ααα τωρά εν τον σηκώσει , τωρά εν τον φκάλει τότε και 2 και 3 να πέξεις με τέτοιο τρόπο νιώθεις την πληρότητα της κυνηγετικής επιτυχίας. Με τους σκύλους μου που έχω για τα πουλιά οι οποίοι στο ενεργητικό τους έχουν απο καμιά δεκαριά λαγούς στο στόμα τους ο καθένας, αμμά μου πείς πήγαινε φέτος όλη την χρονιά μαζί τους μόνο για λαγό χωρίς να παίζεις τίποτε άλλο ενα σου πώ καλύτερα να μενω σπίτι να βλέπω τηλεόραση. Άδικος κόπος. Αν είναι αυτούς που εννοείς συμφωνώ μαζί σου .
Λες φιλε Αδμιν να μην ξερω το αισθημα αυτο? :D :D Να φκαινει η ανδρεναλινη σου στο κοκκινο. Οπως λες τσε 2-3 ειναι αρκετοι. τσε δαμε συμφονουμε. Αυτο λεω και εγω. Αλλα κανω μεικτο κυνιγι με τα ιδια σκυλια. Ιχνιλατουν τον λαγο σαν ιχνηλατες που ειναι και φερνουν τσε τους περτικους αμαν τους πεκσω. τσινο που δεν χωρει ο νους μου ειναι εφοσον μπορεις να κανεις και τα δυο μαζι γιατι να κανεις μονο το ενα? Για να λεω οτι ειμαι λαγοκυνιγος? για τον τιτλο? γιατι? γυατο και εχω πει οτι αν δεν φκαλεις πανω κατω 30 την σεζον (για παρεα μιλαμε) δεν αξιζει να ασχολειθο ΜΟΝΟ με το λαγοκυνιγη αποκλειστικα.
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

http://cyprushuntingmagazine.com/forum/ ... =14&t=2753

Πάμε ούλοι ποδά για μυστικά!
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”