Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: Αποτελέσματα ενδημικού σεζόν 2012-13

Δημοσίευση από Artemis G. »

admin έγραψε:
Artemis G. έγραψε:
Viszla έγραψε:λόγο τις γέννησης του παιδιού μου
andreasana210326 έγραψε: περιμενω και εγω τη γεννηση του παιδιου μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα....)
christy2000 έγραψε:Κοπελια εγω εκανονισα τα εννα γεννησουμε απριλη:
Demetri5 έγραψε:τζαι εμεις γεννουμε μαρτη
Τέλος του Μάρτη

εκεινοι που ενα καμουν αρσενικους ας μας πουν την συνταγη τις "ιδιογομωσεις" τους.... :lol: :lol: :lol:
ατε αν θα καμουμε την νεα γενια των κυνηγων....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Δημοσίευση από christy2000 »

Γιος κατα παρακγελια και πως να γινει τζινιος:

Εκτελεση:
1. Στρεφουμε που το τζινη ολοπιλος
2.Ο λαος να εν ακαθαριστος (εαν ειναι αρσενικος,αν ειναι θυλικος χαριστε τον)
3.Βαρτε την γενεκα να τον καθαρυση τζε αμεσως να σας τιανηση το βλαγκουι του
4.Φατε το τζε πιετε τζε μια ζιβανα
5.Να σας ετοιμαση το μπανιο οπως τρωτε για να ειναι ετοιμο
6.Λουνεστε
7.Δωστε μες την καρκολα........
Τζε τον γιον αφηστε τζε καμετε των αρκοψες!
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Viszla
Full Member

Δημοσίευση από Viszla »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ..ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ :)
ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ .....
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ευχαριστω και εγω για τα καλα σας λογια.......περιμενουμε μεχρι το τελος του μηνα να για να δωκει εξω ο παιχτης :D ....αλλα ετσι οπως βλεπω τη κοιλια της γυναικας εννα δωκει εξω πιο γρηγορα....ερκετε εξω φουτουρκαστος οπως το βερκολαουο....

μακαρι να πανε ολα καλα και να γεννη8ει με υγεια και κυνηγια 8α εχει και τα επομενα χρονια. οσο για τα ξενυχτια φιλε viszla 8ελω να πιστευω οτι 8α ειναι τουλαχιστον ευχαριστες.......αν και μου αρεσει παρα πολυ ο υπνος :) :)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

andreasana210326 έγραψε:ευχαριστω και εγω για τα καλα σας λογια.......περιμενουμε μεχρι το τελος του μηνα να για να δωκει εξω ο παιχτης :D ....αλλα ετσι οπως βλεπω τη κοιλια της γυναικας εννα δωκει εξω πιο γρηγορα....ερκετε εξω φουτουρκαστος οπως το βερκολαουο....

μακαρι να πανε ολα καλα και να γεννη8ει με υγεια και κυνηγια 8α εχει και τα επομενα χρονια. οσο για τα ξενυχτια φιλε viszla 8ελω να πιστευω οτι 8α ειναι τουλαχιστον ευχαριστες.......αν και μου αρεσει παρα πολυ ο υπνος :) :)
ατε με το καλο φιλουι τζε μεν ξομακρυζεις που σπιτι :)
καμια τζικλουα πανω στα χωρια σου :?:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

πανικος έγραψε:
andreasana210326 έγραψε:ευχαριστω και εγω για τα καλα σας λογια.......περιμενουμε μεχρι το τελος του μηνα να για να δωκει εξω ο παιχτης :D ....αλλα ετσι οπως βλεπω τη κοιλια της γυναικας εννα δωκει εξω πιο γρηγορα....ερκετε εξω φουτουρκαστος οπως το βερκολαουο....

φιλε πανικκο λεβενταν8ρωπε μου.......σημερα απο τις 6μιση το πρωι μεχρι και τις 12 το μεσημερι εγυρισα ολουσ τουσ δρομουσ του χωριου μου αλλα και τουσ δρομουσ των διπλανων χωριων μπας και δω καμια προοδο....δεν αφησα ουτε ποταμο ουτε γκρεμμο ουτε αρκατζια που δεν πηγα με το αυτοκινητο......

τραγικα τα πραματα.....δεν αξιζει καν το κοπο.....αραιες πολλα οι τζικλες....μετρημενεσ
ειδα λιγες σε κατι κακοτοπιες που απλα ηταν της περιοχης...και οχι σε περασματα....αλλα παλι ειναι λιγες σε αρι8μο...αλλα παρα τιποτε ασ ειναι και αυτες οι λιγες που ειδα....οποτε κανενα ποστο το πρωι αν βγουν σε περασμα(σκουρο το βλεπω)...και μετα λιγο περπατητο και ο 8εος βοηθοσ.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

andreasana210326 έγραψε:
πανικος έγραψε:

φιλε πανικκο λεβενταν8ρωπε μου.......σημερα απο τις 6μιση το πρωι μεχρι και τις 12 το μεσημερι εγυρισα ολουσ τουσ δρομουσ του χωριου μου αλλα και τουσ δρομουσ των διπλανων χωριων μπας και δω καμια προοδο....δεν αφησα ουτε ποταμο ουτε γκρεμμο ουτε αρκατζια που δεν πηγα με το αυτοκινητο......

τραγικα τα πραματα.....δεν αξιζει καν το κοπο.....αραιες πολλα οι τζικλες....μετρημενεσ
ειδα λιγες σε κατι κακοτοπιες που απλα ηταν της περιοχης...και οχι σε περασματα....αλλα παλι ειναι λιγες σε αρι8μο...αλλα παρα τιποτε ασ ειναι και αυτες οι λιγες που ειδα....οποτε κανενα ποστο το πρωι αν βγουν σε περασμα(σκουρο το βλεπω)...και μετα λιγο περπατητο και ο 8εος βοηθοσ.
καλο κυνηγι φιλε μου προσεκτικα εγω θα παω εδω κοντα ετσι για περιπατο εχει μερες να παω.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
lefteris
Full Member

Δημοσίευση από lefteris »

ξεχαστον υπνον ενα αλλαξεις μεταβολισμον :lol: :lol: που τες πολλες φορες που ενα ξυπνησεις :lol:
το καλο ειναι οτι ος του χρονου τον νιομβρη που ενα αρκεψη το κυνηγη ενα σταματισουν οι πονοι του μωρου και ενα μπορεις να παεις καπου
καλη ελευθερια να εχετε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Παιδιά τώρα κατάφερα να σας απαντήσω. Να τα χαίρεστε εσείς που είχατε γεννιτουρια και καλός να ορίσουν σε σας που περιμένετε. Τα μωρα εν η ουσία.της ζωής. Ανδρεα, ώσπου να ποσαραντοσει εννα κρουζουν τα μαθκια σου που τη νύστα και μετά σε περιμένουν τα δύσκολα.

Αν εν γιούιν εννα καμνεις πολλές πλάκες σε σχέσει με το κυνήγι. Εγω πρίν γεννηθεί επαραγγειλα του που το ιντερνετ βρεφικο σκουφουι παραλλαγης και όταν έκλεισε ενός ο πελλος ο Άνθιμος έφερε του σακκουι real tree.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

andreasana210326 έγραψε: περιμενω και εγω τη γεννηση του παιδιου μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα....)
christy2000 έγραψε:Κοπελια εγω εκανονισα τα εννα γεννησουμε απριλη:
Demetri5 έγραψε:τζαι εμεις γεννουμε μαρτη
[/quote]

Τέλος του Μάρτη[/quote]

Καλημέρα σε όλους!!

Σήμερα 3 τζικλούες στο ποφύσημα ....

Κοπέλια εγώ κανόνισα την πάντα μου, γεννούμε Ιούνη.. :D :D
Μώρά υγιή να είναι και ολα τα αλλα εν δευτερεύον!!
Καλώς να τα δεχτείτε κοπέλια μου, όσο για τα ξενύχτια εν αναμενόμενα!! Εγω εννα το ρυθμίσω να ξυπνά ετσι κατα τις 5, να μεν θελω να βάλω ξυπνητήρι για το κυνήγι... :lol: :D

Νίκος Α
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”