sotiris!129 έγραψε:LOUIS SETTER έγραψε:ΓΚΟΥΧΧΟΥ ΓΚΟΥΧΧΟΥsotiris!129 έγραψε:μπα ρε νικο μαλλι σιακο στο ζιταστροκυριακη παλε

τελικά τι εγινε στο τζιταστρο ρε Σωτο... ξεροβήχει ο φιλος μας ο Λουης..
sotiris!129 έγραψε:LOUIS SETTER έγραψε:ΓΚΟΥΧΧΟΥ ΓΚΟΥΧΧΟΥsotiris!129 έγραψε:μπα ρε νικο μαλλι σιακο στο ζιταστροκυριακη παλε
Breda Pegaso έγραψε:
Το πιο καλο πρεπει να εσιεις ενα τζιηταστρο σταθερο. Δηλαδη να στες κακες μερες να πιανεις 4-5 πουλια.
Εσιει τζιηταστρα περασματα που παεις τη μια και ρεσουν 20-30 πουλια και παεις την αλλη και ρεσσει 1!
ΕΞΟΡΟΚΑΤΑΠΙΑ ΚΑΤΙ ΦΑΣΣΕΣ ΣΟΥΖΟΥΛΙΣΜΕΝΕΣsotiris!129 έγραψε:εξεροκαταπιε καμια ζικλα αλοπος
ΧΑΡΟΥΙ ΜΟΥ ΗΝΤΑΛΩΣ ΜΑΙΡΕΥΚΟΥΝΤΕ ΤΟΥΤΕΣ ΟΙ ΣΟΥΖΟΥΛΙΣΜΕΝΕΣ;LOUIS SETTER έγραψε:ΕΞΟΡΟΚΑΤΑΠΙΑ ΚΑΤΙ ΦΑΣΣΕΣ ΣΟΥΖΟΥΛΙΣΜΕΝΕΣsotiris!129 έγραψε:εξεροκαταπιε καμια ζικλα αλοπος![]()
![]()
![]()
![]()
Δεχουμε να βαλουμε κοντρα την κηριακη! εγω να πιαω τα πευκου8κια πανω ομωςLOUIS SETTER έγραψε:ΕΞΟΡΟΚΑΤΑΠΙΑ ΚΑΤΙ ΦΑΣΣΕΣ ΣΟΥΖΟΥΛΙΣΜΕΝΕΣsotiris!129 έγραψε:εξεροκαταπιε καμια ζικλα αλοπος![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΩΤΟ ΟΧΙ ΠΕΛΛΑΡΕΣ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΗ ΠΟΛΕΣ-ΠΟΛΕΣ ΣΥΓΚΥΝΗΣΗΣ ΝΑ ΧΑΡΗΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ.sotiris!129 έγραψε:Κ Μιχαλη αυριο αν δεν βρεχει εχει video με φραγκολινες που α παω να παρω το σκυλο βολτα... προετιμαστου ψυχολογικα