φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
sotiris!129

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μα ρε φιλε εν ζε εγραψα το για να μου πει κανενας bravo :lol:
εγραψα το περκει που τες 20 000 αλλους που αν ηταν στη θεση μου ηταν να τον παιξουν, πιαει τους το φιλοτιμο ασεν τους 5 που ζινους ζε που να ερτει το γιρη τους να μεν τον παιξουν παραζερα!
ζεγω εμπικα στον πιρασμο εσικοσα ζε κατεβασα το οπλο 2 φορες ... αλλα το χτινο εν ακομα ζωντανο ζε εγω εχω μια ορεα αναμνηση του! εσυρα 20 χαρτουτσιες στο χαμο του κοσμου σημερα τη ηταν να καταλαβω παραπανω ηταν να συρο 21?
(εσυρα 20 χαρτουτσιες γιατι το προι επαιζα κοραζινους οι να νομισετε οτι παιζω 20 χαρτουτσιες για να πιαω 1 ζικλα ζε μια φασα :lol: :lol: :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

sotiris!129 έγραψε:
και μετα που 7 χρονια περπατιτου κυνηγιου που εδιενισα χιλιαδες χιλιομετρα και χιλιομετρα οι εξωρμισεις που εχασα εν μετριμενες στα δαχτιλα, επατισα τον πρωτο μου λαγο :D 8 δευτερολεπτα μετριμενα που ειχα να τον παιξω που τα 1-2 μετρα εφατσισε μου γιρο για να διαφιγει ζε που αριστερα μου ηρτε μπροστα μου ζε εφιεν που δε3ια μου ελεος ελαλουν πουμεσα μου ποσον αρνι εν που ενει, στο τελος εσυρα του 2 εικονικες χαρτουτσιες ειπα του γεια σου κουμπαρε εν να τα πουμε σε 2 χρονια που να επιστρεψω που τες σπουδες μου!οπως τον εσιαστικα εφατσαρε μου θυλικος που το χρομα (ποπσε εν να τσιλισουμε την πινια μας με εικονικα βλαγκουθκια :lol: :lol: :lol: )
γιαυτο μεν ξανακουσω κουβεντα μααααα επεταχτικε ομπρως μου εν να μεν τον παιξω μααααα εν επαιξα λαο φετος μαααα αντελοσιαστικα ζε εσυρα του την καταλαθος ζε αλλες πολλες πιπες!
Αν δεν εμιναν λλια μαλλια παστες μποτες σου σημενει εν ηταν καλο το πατημα του... :lol:

πρεπει να εξηππαστηκες καλα παντος
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavlos »

Μιας και το εφερε η κουβεντα περι λαγων...παλιες καλες στιγμες και ωραιες, αξεχαστες αναμνησεις!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:ε Νικο ετο τη παθενει ζινος που παει χωρις να παει να δει προτα! παιζει 1 ζικλα :lol:
συνολο 1 ζικλα 1 φασα εξιφτερισα ζε 3ς ζικλες εν εκοφκαν οι χαρτουτσιες οπως φενεται ζε εσυρα πανω σε αλλο μια φασα... ζε οι 2 οι φασες ηταν οδιγοι γαμοτο γιατι μετα που τες επαιζα εφανικε στην πρωτη 1 κοπαι τον 100-150 ζε στη δευτερι ενα κοπαι τον 40-50
ηταν 9 η ωρα ζε ειμουν παπαγαλος!!!και μετα που 7 χρονια περπατιτου κυνηγιου που εδιενισα χιλιαδες χιλιομετρα και χιλιομετρα οι εξωρμισεις που εχασα εν μετριμενες στα δαχτιλα, επατισα τον πρωτο μου λαγο :D 8 δευτερολεπτα μετριμενα που ειχα να τον παιξω που τα 1-2 μετρα εφατσισε μου γιρο για να διαφιγει ζε που αριστερα μου ηρτε μπροστα μου ζε εφιεν που δε3ια μου ελεος ελαλουν πουμεσα μου ποσον αρνι εν που ενει, στο τελος εσυρα του 2 εικονικες χαρτουτσιες ειπα του γεια σου κουμπαρε εν να τα πουμε σε 2 χρονια που να επιστρεψω που τες σπουδες μου!οπως τον εσιαστικα εφατσαρε μου θυλικος που το χρομα (ποπσε εν να τσιλισουμε την πινια μας με εικονικα βλαγκουθκια :lol: :lol: :lol: )
γιαυτο μεν ξανακουσω κουβεντα μααααα επεταχτικε ομπρως μου εν να μεν τον παιξω μααααα εν επαιξα λαο φετος μαααα αντελοσιαστικα ζε εσυρα του την καταλαθος ζε αλλες πολλες πιπες!

Ρε φιλε ενόμιζα ήξερες που παεις εσυ :lol: :lol:
Καλα εκαμες και δεν τον επαιξες και ας σε μιμηθούν και άλλοι...
Μπορει να σε αποζημιώσει το τζιταστρο, και να πιασεις κι αλλά πουλιά σου το ευχομαι,....θα μαθουμε αποψε... ;)
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Τετάρτη 16-11-2011.jpg

Μιας και το θεμα ειναι φωτογραφιες απο τα κυνηγια και κυνηγι ουτε σημερα πηγαμε ειπα να σκαλισω τις φωτο μου να μου περασει το στρινι ας εν τζαι με τις αναμνησεις . Ως του χρονου παλε :(
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Δίκαιο εχεις φίλε Ανθιμε αλλα ετσι το εφερε η κουβέντα :P :P
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

μπα ρε νικο μαλλι σιακο στο ζιταστρο :lol: κυριακη παλε
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.....ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

σημερα πρωινο 11 τζικλες δειλινο ακομα 2 και 6 ο φιλος μου αμμοχωστο κοντα στο δασακι :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

sotiris!129 έγραψε:μπα ρε νικο μαλλι σιακο στο ζιταστρο :lol: κυριακη παλε

Φτου ρε φιλε,... εν πειραζει.... σαββατο εχει αναγνώριση :D :D
ε να ξερουμε που παμε....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”